mageiras293 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 βλεπω σε διαφορες σελιδες γενικα οτι υπαρχουν διαφορα mac πχ mac book macbook pro mac bookair ποια η διαφορα ?? εκτος απο τα χρηματα και τα χαρακτηριστικα.....θελω να πω γιατι τα διαχωριζουν??
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Γιατί όπως ειπες και εσυ το κάθε ενα ειναι αλλη σειρά με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε hardware , και καλό θα ηταν να βάζεις εναν περιγραφικό τίτλο στο θέμα σου
mageiras293 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 οκ σορρυ μπορεις να μου πεις την σειρα απο το πιο χαμηλο προς το καλυτερο πχ 1mac bookair 2mac book 3macbook pro
georgeadams Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τα "απλά" MacBook έχουν καταργηθεί εδώ και κάποια χρόνια. Πλέον υπάρχουν μόνο τα Air και Pro.
calenter2003 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 <p>βλεπω σε διαφορες σελιδες γενικα οτι υπαρχουν διαφορα mac </p> <p>πχ</p> <p>mac book</p> <p>macbook pro </p> <p>mac bookair</p> <p>ποια η διαφορα ??</p> <p>εκτος απο τα χρηματα και τα χαρακτηριστικα.....θελω να πω γιατι τα διαχωριζουν??</p> Τα air σε γενικές γραμμές είναι οι απόλυτα φορητοί υπολογιστές. Τα pro είναι λίγο πιο βαριά και πιο επαγγελματικά με περισσότερες δυνατότητες.Το θέμα είναι τι υπολογιστή θέλεις. Sent from my iPhone using Insomnia
Κomos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 το air είναι κατηγορία ultrabook το pro είναι κατηγορία laptop/desktop replacement ανάλογα τις ίντσες
militarist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Εγώ έχω το pro 2014 retina 13" δεν το λες και μεγάλο, είναι πούπουλο και παρά πολύ λεπτο
iMarilina Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Εγώ έχω το pro 2014 retina 13" δεν το λες και μεγάλο, είναι πούπουλο και παρά πολύ λεπτο λεπτότερο είναι αλλά και πάλι δεν είναι air, και δεν είναι η μόνη διαφορά αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα