Giorgos3924 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα αρχείο txt (θέλω να το δημιουργώ μόνο με το πάτημα ενός button) και να γράφω σε loop, προσθέτοντας strings, για logging.
CtrlFreak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 private static string path = @"C:\app\φακελος\log.txt"; //Το path πρέπει να υπάρχει string status; public static void Log(string logMessage, TextWriter w) { w.Write("\r\nLog Entry : "); w.WriteLine("{0} {1}", DateTime.Now.ToLongTimeString(), DateTime.Now.ToLongDateString()); w.WriteLine("Status: {0}", logMessage); w.Write("-------------------------------"); } Στον status δίνεις το μήνυμα που θα γράφεις Μέσα στην MAIN: using (StreamWriter w = File.AppendText(path)) { Log(status, w); }
Giorgos3924 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 private static string path = @"C:\app\φακελος\log.txt"; string status; public static void Log(string logMessage, TextWriter w) { w.Write("\r\nLog Entry : "); w.WriteLine("{0} {1}", DateTime.Now.ToLongTimeString(), DateTime.Now.ToLongDateString()); w.WriteLine("Status: {0}", logMessage); w.Write("-------------------------------"); } Στον status δίνεις το μήνυμα που θα γράφεις Μέσα στην MAIN: using (StreamWriter w = File.AppendText(path)) { Log(status, w); } Για να το κάνω στο ίδιο directory με το exe θα βάλω σκέτο log.txt?
Giorgos3924 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε "\log.txt" και παίξε να δεις. Ok, σ ευχαριστώ! Πώς θα γράψω στην τελευταία γραμμή του αρχείου;
ALLisCHAOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε την: File.AppendAllText(path,"the new text");
Giorgos3924 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε την: File.AppendAllText(path,"the new text"); Αυτή δεν μου αλλάζει τη γραμμή. Προσθέτει σε μια γραμμή Δοκίμασα και \n\r αλλά τίποτα.
ALLisCHAOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 νομίζω πως για νέα γραμμή στη c# είναι η Environment.NewLine οπότε δοκίμασε μία : File.AppendAllText(path,"the new text"+Environment.NewLine);
Giorgos3924 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 νομίζω πως για νέα γραμμή στη c# είναι η Environment.NewLine οπότε δοκίμασε μία : File.AppendAllText(path,"the new text"+Environment.NewLine); Ναι το έφτιαξα! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα