KAGERO Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα ! εχω εναν υπολογιστη οπου εχει μεσα ενα ssd 120gb και ενα hdd 1tb πανω στον ssd εχω περασει τα windows πως μπορω ομως να ρυθμιζω εγω που θα αποθηκευετε το καθε τι που κατεβαζω ή περναω στον υπολογιστη ? για παραδειγμα περασα φωτογραφιες και ειδα οτι αποθηκευτηκαν στον ssd ! πως τις μεταφερω και πως τα ρυθμιζω ολα αυτα ? ευχαριστω
MSSB Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Αυτά που κάνεις εγκατάσταση, κατά τη διάρκεια της, σου λέει και τη διαδρομή αποθήκευσης. Απλά άλλαξε διαδρομή. Όσο για τις εικόνες και άλλα που κατεβάσεις από τον browser σου, απλά πάνε στις ρυθμίσεις του και άλλαξε τον default φάκελο αποθήκευσης ή βάλε να σε ρωτάει κάθε φορά που θες να το αποθηκεύσει. Τώρα υπάρχουν και πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι σου όπως όταν κάνεις εγκατάσταση κάτι, μικρά μέρει αυτού που κάνεις εγκατάσταση (όπως π.χ εγγραφές για τα κλειδιά άδειας ή κάποιες registry εγγραφές) πάνε εκεί που είναι το λειτουργικό σύστημα. Απλά δεν είναι αξία να τα αναφέρω γιατί είναι μόλις μερικά KB ή στη χειρότερη μερικά MB. Νομίζω αυτό ρωτάς. Sorry αν κατάλαβα λάθος. Τι εννοείς όμως πέρασες μερικές φωτογραφίες και πήγαν στον SSD; Μόνες τους πήγανε;
KAGERO Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Αυτά που κάνεις εγκατάσταση, κατά τη διάρκεια της, σου λέει και τη διαδρομή αποθήκευσης. Απλά άλλαξε διαδρομή. Όσο για τις εικόνες και άλλα που κατεβάσεις από τον browser σου, απλά πάνε στις ρυθμίσεις του και άλλαξε τον default φάκελο αποθήκευσης ή βάλε να σε ρωτάει κάθε φορά που θες να το αποθηκεύσει. Τώρα υπάρχουν και πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι σου όπως όταν κάνεις εγκατάσταση κάτι, μικρά μέρει αυτού που κάνεις εγκατάσταση (όπως π.χ εγγραφές για τα κλειδιά άδειας ή κάποιες registry εγγραφές) πάνε εκεί που είναι το λειτουργικό σύστημα. Απλά δεν είναι αξία να τα αναφέρω γιατί είναι μόλις μερικά KB ή στη χειρότερη μερικά MB. Νομίζω αυτό ρωτάς. Sorry αν κατάλαβα λάθος. Τι εννοείς όμως πέρασες μερικές φωτογραφίες και πήγαν στον SSD; Μόνες τους πήγανε; ευχαριστω πολυ φιλε! οσο για τις φωτογραφιες εννοω οτι απο το κινητο μου μετεφερα κατι φωτογραφιες και ειδα οτι πηγαν αυτοματα σε φακελο photos shotcut... γενικα εχω την εσθησει οτι απο μονο του με ανοιξε 6 φακελους(αρχεια,βιντεο κτλ) σε μορφη shotcut και ολα αποθηκευονται εκει ... πχ εχει εναν φακελο downloads shortcut και οτι κατεβαζω παει εκει ! αυτους τους φακελους τους ανοιγο απο υπολογιστη μου/ssd/user !δεν ξερω αμα σε εδωσα να καταλαβεις! χρησημοποιω 8.1 αμα παιζει ρολο!
MSSB Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δεν χρησιμοποιώ WIn. 8 οπότε δεν το ξέρω το σύστημα αλλά αν κάνεις συγχρονισμό όταν μεταφέρεις αρχεία από το κινητό με κάποιο πρόγραμμα (π.χ Sony pc suit αν είναι Sony) τότε ναι, εκείνο κάνει μόνο του φακέλους. Όπως και να έχει, όλα τα προγράμματα σου δίνουν τη δυνατότητα να ορίσεις εσύ που θες να αποθηκεύουν. Απλά άλλαξε τη διαδρομή τους. Να 'σαι καλά, Όσο για αυτά που κατεβάζεις, σου είπα πως να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα