Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Μου δωσε ενας φιλος το πληκτρολογιο turbox DWLC-4000(χωρις το ποντικι). Ειναι αυτο εδω: 

http://app.plaisio.gr/PlaisioFB/gr/showProduct.action;jsessionid=cc3150b050c1166b3a5457f45ab0?fbUserId=657243816&categoryId=3000001824&catalogId=41&prodId=1677926

Το προβλημα μου ειναι πως του εβαλα μπαταριεσ παταω το κουμπακι με το διακοπτη αλλα δεν κανει τιποτα(νομιζω εχει ενσωματομενο δεκτη). Μηπως κανω κατι λαθος? Ξερει κανεις τιποτα? Ευχαριστω!! :-)  

Δημοσ.

ναι αυτο πως μπορω να το τσεκαρω? εξωτερικα ειναι αψεγαδιαστο..τωρα το παιδι ειχε καιρο να το χρησιμοποιησει και δεν ξερει..

Δημοσ.

νομιζω οτι εχει στικακι με δεκτη που μπαινει σε usb...  αυτο το εχεις? αν και  ετσι δεν γινεται τιποτα τοτε ειτε ειναι χαλασμενο ειτε σου εδωσε λαθος στικακι....

Δημοσ.

κατι τετοιο δν μ δωσε..αλλα το πληκτρολογιο γραφει πανω 2.4 Ghz και δεν εχει πουθενα θεση για να κουμπωσει το stikaki(οπως εχουν τα ποντικια πχ)...

Δημοσ.

<p>κατι τετοιο δν μ δωσε..αλλα το πληκτρολογιο γραφει πανω 2.4 Ghz και δεν εχει πουθενα θεση για να κουμπωσει το stikaki(οπως εχουν τα ποντικια πχ)...</p>

Και με τι συνδέεται δηλαδή;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι εχει ενσωματομενο δεκτη και συνδεεται με bluetooth(εχω στο pc). Στα τεχνικα του χαρακτηριστικα δε διευκρινιζει βεβαια αλλα και στις φωτο δε δειχνει κανα στικακι. Το μονο που λεει ειναι Vista ready

Δημοσ.

<p>εγω πιστευω οτι εχει ενσωματομενο δεκτη και συνδεεται με bluetooth(εχω στο pc). Στα τεχνικα του χαρακτηριστικα δε διευκρινιζει βεβαια αλλα και στις φωτο δε δειχνει κανα στικακι. Το μονο που λεει ειναι Vista ready</p>

αν δεν συνδέεται με bt τότε είναι μάλλον χαλασμένο:(

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

εχει  μονο ενα φωτακι κατω δεξια..βαζω μπαταριες αλλα δεν κανει τιποτα..ισως να ειναι χαλασμενο οπως λες..τεσπα ευχαριστω! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...