bilmap Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα τη γνώμη σας για τον υπολογιστή που ήδη έχω και εάν χρειάζεται κάποια αναβάθμιση. Ποσό που διαθέτουμε : δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσόΧρήση υπολογιστή : gaming και δουλιές πανεπιστημίουΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: matlab και solidworksΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Η υπάρχουσα οθόνη είναι η LED TV-MONITOR SAMSUNG 23'' XL2370HD και σαν δεύτερη τη SAMSUNG SyncMaster 2032BW.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΌχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΘεσσαλονίκηΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από το ίδο κατάστημα.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να συναρμολογηθεί στο κατάστημα.Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Έχω Win 7 Home Premium 64 bit Η σύνθεση του υπολογιστή που υπάρχει είναι η εξής: Case: Coolermaster cm 690 nvidia edition PSU: Coolermaster 600 W silent pro M600 CPU: Intel Core i7-950 (1366/3 , 3.06 GHz, 8 MB) B MB: Gigabyte ga-x58a-ud3r (1366/x58/ddr3) RAM: ddr3 transcend 6 gb kit 1333 VGA: PCI-X Twintech GTX 470 1280 MB HDD: WD SATA III 1 TB 64MB CAVIAR GREEN EZ SSD: Samsung 128GB Sata III 830 Όσον αφορά την αναβάθμιση, θα ήθελα να γνωρίζω εάν κάποιο από τα κομμάτια του υπολογιστή είναι απαρχειομένα και για να προλάβω τυχόν αποσυρση τους από την αγορά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Physiciant Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ναι κάρτα γραφικών, άντε και καμιά ψύκτρα άμα σου κάνει θόρυβο αυτή που έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα