crazy_gamer21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πώς μπορώ να κόψω την sim; Μπορώ να πάω σε κατάστημα και να την κάνω(γερμανός, wind κλπ); Sent from my iPhone using Insomnia
driverpit Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Αντί να μπεις στην διαδικασία να την κόψεις με 5 ευρώ παίρνεις καινούργια sim 1
crazy_gamer21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 <p>Αντί να μπεις στην διαδικασία να την κόψεις με 5 ευρώ παίρνεις καινούργια sim </p> Ναι αλλά θέλω να κρατήσω τον ίδιο αριθμό. Μπορεί να γίνει μεταφορά από την παλιά στην καινούρια σιμ του αριθμού; Sent from my iPhone using Insomnia
crazy_gamer21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ναι<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Οπότε έχω ίδιο αριθμό με διαφορετική κάρτα; Sent from my iPhone using Insomnia
driverpit Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Οπότε έχω ίδιο αριθμό με διαφορετική κάρτα; Sent from my iPhone using Insomnia Ναι και ενεργοποιείτε άμεσα στην καινούργια sim 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα