leriban Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 καλημερα σας. προσφατα αγορασα τον samsung 850evo 250gb στη θεση του vertex 3 που ειχα.ειχα βγαλει τον παλιο δισκο εβαλα τον samsung και ειπα σημερα να βαλω και τον vertex.(εχω και ενα raptor για να βαζω μεσα ταινιες).αφου τον εβαλα και ανοιξα τα windows προσπαθησα να κατεβασω το ocz toolbox για να τον κανω erase αλλα το προγραμματακι δεν μου ανοιγε.και βλεπω τον δισκο σαν να εχει γινει partition.οπως βλεπετε και στην εικονα παρακατω... τη βλακεια εχω κανει?
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πήγαινε απο την διαχείρηση δίσκων και κάνε του format και αμα εχουν δημιουργηθεί partitions σβήστα
leriban Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 εκανα φορματ απο τη διαχειρηση δισκων. αυτος ο δισκος που λεει οτι ειναι δεσμευμενος τι ειναι spank?
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Λογικά ειναι κάποιο μέρος του κυρίου δίσκου σου που χρησιμοποιείται σαν page file για τα windows δεν μπορώ να φανταστώ κατι αλλο , βέβαια ειναι περίεργο γιατι εμφανίζεται σαν κανονικός δίσκος
leriban Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 να το αφησω ετσι?μπορω να το διαγραψω?
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Αφού ειναι δεσμευμένο απο το σύστημα δεν νομίζω οτι μπορείς να το πειράξεις θα έλεγα να το αφήσεις ως έχει
leriban Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 ξεχασα να σου αναφερω οτι μεσα εκει (στο partition)ειναι και το αρχειο που κατεβασα to ocz toolbox.και οταν εβαλα τον vertex δεν μου εμφανιζε τον raptor.εκανα restart και μετα εμφανιστηκε!!!! περιεργα πραγματα......
~GaARa~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Είναι το fast boot των win8. Κρατάει κάποια αρχεία σαν cache για πιο γρήγορη επανεκκίνηση. Μην δίνεις σημασία δεν ειναι κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα