kstampo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, Έχω ote tv με τον KAON NS 1110 στο σαλόνι και θέλω να μεταφέρω την εικόνα στο γραφείο. Δεν παίζει η εσωτερική καλωδίωση με τίποτε... οπότε το/τα καλώδια θα πάνε εξωτερικά, περιμετρικά του σπιτιού. Το απαιτούμενο μήκος καλωδίου με αυτό τον τρόπο είναι 50m. Κατέληξα ότι η καλύτερη λύση είναι ένα hdmi extender, και ύστερα από έρευνα, σχεδόν κατέληξα σε αυτό με αυτό και με αυτό. Σκέφτομαι επίσης και αυτό αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Το πρόβλημα είναι στα καλώδια. Εφόσον θα περαστούν εξωτερικά (όχι σε κανάλι αλλά "χύμα" με δεματικά σε κάγκελο) λογικά θα πρέπει να πάρω cat6 για outdoor use (τα μαύρα). Έλα όμως που δεν μπορώ να βρω εδώ στην Ελλάδα.... Ζητώ λοιπόν τη γνώμη σας (αν έχετε κάνει κάτι ανάλογο ακόμη καλύτερα....): 1. Πιστεύετε ότι η υλοποίηση που προτείνω (για 50m) είναι οκ? 2. Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί για το καλώδιο στην Ελλάδα; Βρήκα αυτό αλλά... κομμάτι ακριβό 3. Λέτε να χρησιμοποιήσω απλό utp cat6 καλώδιο και ας είναι σε εξωτερικό χώρο; Θα αντέξει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kstampo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πάρε ενα ασύρματο hdmi ...μπα δεν "παίζει".. Αφενός δεν θέλω πολύ-πολύ ακτινοβολίες (ελέω μωρών κατήργησα τα wfi) αλλά και πρόσθετα δεν έχω πειστεί για την ποιότητα εικόνας τους...και είναι και πανάκριβα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα