Gorillas5 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα Είχα προβληματικό τροφοδοτικό στον υπολογιστή αλλά για να σιγουρευτώ δοκίμασα πρώτα ενός φίλου. Σύνδεσα τα πάντα εκτός από την κάρτα γραφικών, γιατί δεν είχε κατάλληλο καλώδιο. Το πισι δούλεψε κανονικά χωρίς όμως να παίζουν τα ηχεία, ενώ πριν έπαιζαν μια χαρά. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω τους audio drivers και στη συνέχεια να τους εγκαταστήσω αλλά καμία διαφορά. Επίσης δοκίμασα και με το δικό μου τροφοδοτικό και πάλι τζίφος. Σημειώνω ότι δεν έχω ξεχωριστή κάρτα ήχου αλλά χρησιμοποιώ της μητρικής (msi 760gma p34). τι μπορεί να είναι? ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα Είχα προβληματικό τροφοδοτικό στον υπολογιστή αλλά για να σιγουρευτώ δοκίμασα πρώτα ενός φίλου. Σύνδεσα τα πάντα εκτός από την κάρτα γραφικών, γιατί δεν είχε κατάλληλο καλώδιο. Το πισι δούλεψε κανονικά χωρίς όμως να παίζουν τα ηχεία, ενώ πριν έπαιζαν μια χαρά. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω τους audio drivers και στη συνέχεια να τους εγκαταστήσω αλλά καμία διαφορά. Επίσης δοκίμασα και με το δικό μου τροφοδοτικό και πάλι τζίφος. Σημειώνω ότι δεν έχω ξεχωριστή κάρτα ήχου αλλά χρησιμοποιώ της μητρικής (msi 760gma p34). τι μπορεί να είναι? ευχαριστώ για το χρόνο σας. καλημερα, τσεκαρε αν εχεις συνδεσει τα ηχεια στη σωστη θυρα πρωτα συνηθως ειναι η πρασινιι τρυπα και μετα μπες στο bios να δεις μην τυχον ειναι απενεργοποιημενος ο ηχος απο εκει... παντα ξερωντας οτι τα ηχεια παιζουν σιγουρα...
Gorillas5 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 το έλεγξα το bios ειναι κομπλέ και τα ηχεία παίζουν κανονικα 1
Gorillas5 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 οχι ακομη τιποτα. εννοουσα οτι στο bios ειναι enabled o ηχος και τα ηχεια λειτουργουν. αλλα το προβλημα συνεχιζεται
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 δοκιμασε απο τη διαχειριση να κανεις καταργηση της συσκευης ηχου και μην περασεις οδηγους ασε αυτο να βρει τους καταλληλους να δεις τι θα κανει...
Gorillas5 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 το εκανα format κ πατησα να βρει τους καταλληλους κ δεν εψαξε καν μου ειπε οτι εχω τους τελευταιους drivers. μαλλον εχει καει φιλε, αν δεν εχεις να προτεινεις κατι αλλο θα παρω αυριο μια εξωτερικη usb να κανω τη δουλεια μου
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 καλημερα, αν εισαι σιγουρος οτι τα ηχεια ειναι ενταξει τοτε περασε στην αλλαγη εσωτερικη/εξωτερικη αναλογα τι ποσο θα δαθεσεις!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα