Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, προσπαθώ να επιλέξω mATX μητρική που να κάνει επιβεβαιωμένα overclock τον G3258 και να έχει οπωσδήποτε εξόδους S/PDIF & HDMI.

Μέχρι τώρα έχω βρει τις εξής (με σειρά προτίμησης):

• €55,50+  ASROCK H81M - Ιδανικά θα μου έκανε αυτή λόγω τιμής και αξιοπιστίας αλλά δεν έχω δει να αναφέρεται αν ανεβάζει τον G3258.
  • €81.52+  ASROCK H97M PRO4 - Τον ανεβάζει νομίζω. Ένα σκαλάκι πάνω ποιοτικά και υποστήριξη 5ης γεννεάς - αλλά όταν έρθει η ώρα να βάλω broadwell η μητρική θα έχει ξεπεραστεί.
  • €73.90+  MSI B85M-G43 RETAIL - Ανεβαίνει με downgrade του fw.
  • €57.31+  GIGABYTE GA-H81M-HD3 - Τον ανεβάζει αλλά βλέπω πολλές αναφορές αστοχίας υλικού κλπ
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα διάλεγα την δεύτερη. Σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το μέλλον και οι broadwell; Και overclock και καλύτερη ποιότητα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι μεν, απλά τη δικαιολογεί τη διαφορά στο κόστος όντως;

Τώρα ανκάλυψα και την ύπαρξη του S/PDIF Bracket που βάζει κι άλλες μητρικές κυρίως Asus στο παιχνίδι που προσφέρουν μόνο S/PDIF header και χρειάζονται το εξάρτημα αυτό για έξοδο.

Decisions, decisions!

Δημοσ.

<p>Ναι μεν, απλά τη δικαιολογεί τη διαφορά στο κόστος όντως;</p> <p> </p> <p>Τώρα ανκάλυψα και την ύπαρξη του <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.e-shop.gr/asus-spdif-bracket-p-PER.522553'>S/PDIF Bracket</a> που βάζει κι άλλες μητρικές κυρίως Asus στο παιχνίδι που προσφέρουν μόνο S/PDIF header και χρειάζονται το εξάρτημα αυτό για έξοδο.</p> <p>Decisions, decisions!</p>

πάρε μοα καλή μητρική asus με τον αντάπτορα που λες πιο πάνω και είσαι κομπλέ:)

Sent from my iPad using Insomnia

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...