--b}{d-- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, προσπαθώ να επιλέξω mATX μητρική που να κάνει επιβεβαιωμένα overclock τον G3258 και να έχει οπωσδήποτε εξόδους S/PDIF & HDMI. Μέχρι τώρα έχω βρει τις εξής (με σειρά προτίμησης): €55,50+ ASROCK H81M - Ιδανικά θα μου έκανε αυτή λόγω τιμής και αξιοπιστίας αλλά δεν έχω δει να αναφέρεται αν ανεβάζει τον G3258. €81.52+ ASROCK H97M PRO4 - Τον ανεβάζει νομίζω. Ένα σκαλάκι πάνω ποιοτικά και υποστήριξη 5ης γεννεάς - αλλά όταν έρθει η ώρα να βάλω broadwell η μητρική θα έχει ξεπεραστεί. €73.90+ MSI B85M-G43 RETAIL - Ανεβαίνει με downgrade του fw. €57.31+ GIGABYTE GA-H81M-HD3 - Τον ανεβάζει αλλά βλέπω πολλές αναφορές αστοχίας υλικού κλπ
crazy_gamer21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Εγώ προσωπικά θα διάλεγα την δεύτερη. Σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το μέλλον και οι broadwell; Και overclock και καλύτερη ποιότητα. Sent from my iPhone using Insomnia
--b}{d-- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ναι μεν, απλά τη δικαιολογεί τη διαφορά στο κόστος όντως; Τώρα ανκάλυψα και την ύπαρξη του S/PDIF Bracket που βάζει κι άλλες μητρικές κυρίως Asus στο παιχνίδι που προσφέρουν μόνο S/PDIF header και χρειάζονται το εξάρτημα αυτό για έξοδο. Decisions, decisions!
crazy_gamer21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 <p>Ναι μεν, απλά τη δικαιολογεί τη διαφορά στο κόστος όντως;</p> <p> </p> <p>Τώρα ανκάλυψα και την ύπαρξη του <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.e-shop.gr/asus-spdif-bracket-p-PER.522553'>S/PDIF Bracket</a> που βάζει κι άλλες μητρικές κυρίως Asus στο παιχνίδι που προσφέρουν μόνο S/PDIF header και χρειάζονται το εξάρτημα αυτό για έξοδο.</p> <p>Decisions, decisions!</p> πάρε μοα καλή μητρική asus με τον αντάπτορα που λες πιο πάνω και είσαι κομπλέ Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα