hellaswarrior Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 γεια σας θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας γιαυτο το κινητο εδω περα .. με εχει ψησει ενας φιλος μου να το παρω εσεις τι γνωμη εχετε;; http://www.car.gr/parts/view/5068770/(σορρυ αν απαγορευονται τα λινκ απο ξενες σελιδες , δεν ξερω τους κανονες)
GianniSM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 γεια σας θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας γιαυτο το κινητο εδω περα .. με εχει ψησει ενας φιλος μου να το παρω εσεις τι γνωμη εχετε;; http://www.car.gr/parts/view/5068770/(σορρυ αν απαγορευονται τα λινκ απο ξενες σελιδες , δεν ξερω τους κανονες) Προφανέστατα είναι κλώνος ''-εταιρεία κατασκευής-vilaco'' Αν την βρεις πουθενά σφύρα μου και τα χαρακτηριστικά του αποκλείεται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 99% 100% scum. Φίκια για μεταξωτές κορδέλες. 1
hellaswarrior Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 εχεις να προτεινεις καποιο καλο σε αυτα τα λεφτα;;
GianniSM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν γουστάρεις να μπλέξεις με Κίνα Moto G 2nd generation.Αν σου αρέσει η Κίνα ο maddoctor θα κάνει δραματική εμφάνιση με 5-6 επιλογές (καλές δεν λέω αλλά πάντα από μια συγκεκριμένη σελίδα)
hellaswarrior Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 δεν εχω προβλημα.. η κινα εχει καλα κινητα;
GianniSM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 δεν εχω προβλημα.. η κινα εχει καλα κινητα; Εξαιρετικά. Έχει όμως και πατάτες. Το θέμα έχει να κάνει με την εγγύηση, που είναι ένας χρόνος αντί 2, και ο χρόνος στείλε/να έρθει κλπ. Προσωπικά δεν είμαι φαν, αλλά στα λεφτά που δίνεις αν μάλιστα πεις τι ακριβώς θες, πχ πόσο μεγάλη οθόνη/μπαταρία,δίκαρτο ξέρω γω κλπ θα είναι ευκολότερο κάποιος να σε βοηθήσει. Δεν γνωρίζω αυτή την αγορά, το αφήνω σε άλλα παιδιά. Με βεβαιότητα όμως μπορώ να σου πω πως αυτό που έδειξες είναι απάτη.
hellaswarrior Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 αα ωραια ευχαριστω , καλο βραδυ
maddoctor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 εχεις να προτεινεις καποιο καλο σε αυτα τα λεφτα;; Αν μας έλεγες και τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει το κινητό. Το 5.7 είναι phablet, ¨οχι κινητό. Αν δεν γουστάρεις να μπλέξεις με Κίνα Moto G 2nd generation. Αν σου αρέσει η Κίνα ο maddoctor θα κάνει δραματική εμφάνιση με 5-6 επιλογές (καλές δεν λέω αλλά πάντα από μια συγκεκριμένη σελίδα) Όπως λέω κάθε φορά, οι τιμές (και το λινκ), είναι από μαγαζί που ψωνίζω εγώ, για να δει το κινητό, τα χαρακτηριστικά και πόσο πάει γενικώς. Ο φίλος μας και το κάθε μέλος είναι ελεύθερο φυσικά να διαλέξει απ' όπου θέλει να ψωνίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα