alex00a Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης 1. αξιζει να βαλεις σε νετμποοκ με atom n270 και 1 gb ram εναν ssd με windows 7; 2.σε συστημα pentium 4 με 2gb ram αξιζει να περασεις windows 7;
Federacion Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 1 ναι ο ssd θα ζωντανέψει και νεκρούς. 2 όχι. Εγώ θα πήγαινα σε 8.1 που είναι ελαφρύτερα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Στο netbook αν μπορείς να πας σε 2γιγα. Κοίτα επίσης μήπως πας σε 8,1 αντί για 7, ακόμη και με το 1 γίγα ίσως είναι καλύτερα. Πραγματικά το 1 γίγα επιπλέον και τα 8,1 ζωντάνεψαν αρκετά το δικό μου και της κοπέλας μου το netbook. Οπότε φαντάζομαι έτσι και μπει και SSD θα πετάνε. Ούτε να σερφάρεις δε μπορούσες με 1γιγα και 7... Γέμιζε η ραμ, έπαιρνε από τον δίσκο virtual memory και σερνόταν το σύμπαν.
EddieObscurant Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 αν σου περισεύει ενας ssd, βαλτον, αλλα αν ειναι να αγοράσεις θα σου λεγα όχι. Το χω δοκιμασει σε διπυρηνο amd e450, πιο γρηγορο απο το δικό, και ο δισκος περιμενε τη cpu που ηταν στο 100% την περισσότερη ώρα. Και μιλαμε για ssd 7ετιας intel x-25m 80gb, όχι τους καινουριους. Διαφορες θα δεις σε κάποια πραγματα, αλλα στο ιντερνετ οταν σερφαρεις θα σε κόβει ο επεξεργαστης με τα διαφορα flash και τις διαφημίσεις.
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Όσο αφορά τον ssd αξίζει ναι εχω βάλει και εγω στο δικό μου αλλα και σε πολύ παλιότερο laptop τώρα για pentium 4 καλύτερα να βάλεις τα 7 εκτος και αν βάλεις 2gb ακόμα και περάσεις τα 8 να πηγαίνουν νερό
Djole_7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Οτι ειπαν και τα παιδια πιο πανω. Σιγουρα θα δεις βελτιωση αλλα το cpu παραμενει το bottleneck αφου βαλεις ssd. Εγω εχω τον postville σε ιδιο μηχανακι αλλα με 2gb ram.
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 αν σου περισεύει ενας ssd, βαλτον, αλλα αν ειναι να αγοράσεις θα σου λεγα όχι. Το χω δοκιμασει σε διπυρηνο amd e450, πιο γρηγορο απο το δικό, και ο δισκος περιμενε τη cpu που ηταν στο 100% την περισσότερη ώρα. Και μιλαμε για ssd 7ετιας intel x-25m 80gb, όχι τους καινουριους. Διαφορες θα δεις σε κάποια πραγματα, αλλα στο ιντερνετ οταν σερφαρεις θα σε κόβει ο επεξεργαστης με τα διαφορα flash και τις διαφημίσεις. Αυτό είναι το κυρίως πρόβλημα στο σερφάρισμα. Το flash player...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα