cod7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας πέρασα σήμερα την cm 12 στο s4 μου το θέμα είναι οτι παρόλο που όλα λειτουργούν τελεία δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη βασική λειτουργία που με έκανε να την περάσω την μεταφορά των εφαρμογών στην sd οπότε πάω να περάσω μια εφαρμογή ανεξαρτήτως προγράμματος που θα δοκιμάσω μου βγαίνει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην sd παρόλο που έχω 12 gb ελεύθερα μήπως ξέρετε τη φταίει και τη πρέπει να κάνω ?
carrypizza Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 εχω το ιδιο προβλημα με το cm 12 μονο που εχω το s3
leo06 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας πέρασα σήμερα την cm 12 στο s4 μου το θέμα είναι οτι παρόλο που όλα λειτουργούν τελεία δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη βασική λειτουργία που με έκανε να την περάσω την μεταφορά των εφαρμογών στην sd οπότε πάω να περάσω μια εφαρμογή ανεξαρτήτως προγράμματος που θα δοκιμάσω μου βγαίνει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην sd παρόλο που έχω 12 gb ελεύθερα μήπως ξέρετε τη φταίει και τη πρέπει να κάνω ? να περιμένεις,είναι γνωστό bug της cm12
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Βαλε την εφαρμογη Link2SD που υποστηρίζει και Lollipop αρκει να εισαι root. Θα την βρεις στο Play Store Εδω ειναι η διαδικασια: http://www.doctorandroid.gr/2013/10/increase-internal-space-on-android.html?m=1 Αλλιος ειναι θεμα custom rom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα