kmarios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μετά από πόσο καιρό σου το ξεκλειδώνει το samknows? Το έχω και εγώ αλλά δεν έχω ενημέρωση για τέλος του προγράμματος. 2 χρόνια είναι η ελάχιστη παραμονή. Το ξεκλειδώνεις μόνος σου.
m0rpheusgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 2 χρόνια είναι η ελάχιστη παραμονή. Το ξεκλειδώνεις μόνος σου. Εγω ειμαι 4-5 μηνες στο προγραμμα αν και ειχα κανει αιτηση πολυ νωριτερα. Οποτε μαλλον θα περιμενω να συμπληρωσω την υπολοιπη χρονικη διαρκεια. Σου στελνουν καποιο firmware για το ξεκλειδωμα?
kmarios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Εγω ειμαι 4-5 μηνες στο προγραμμα αν και ειχα κανει αιτηση πολυ νωριτερα. Οποτε μαλλον θα περιμενω να συμπληρωσω την υπολοιπη χρονικη διαρκεια. Σου στελνουν καποιο firmware για το ξεκλειδωμα? http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wdr3600
Shadowjump Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Εγω 2-3 μηνες το ειχα ανοιχτο. Μετα το ειχα κλεισει γιατι μου δημιουργουσε προβληματα στην γραμμη. Ποτε δεν μου ειπαν τιποτα. Οποτε, το αλλαζεις οποτε θες.
basilis5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 εχει βαλει κανεις σε αυτο dd wrt + transmission;
plpapadopoulos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Να αναφέρω κάτι offtopic που αντιμετώπισα αλλά χρήσιμο σε όποιον το πάρει. Κατ'αρχάς πρόκειται για ένα εξαιρετικό μηχάνημα και δε θα βρεθεί καλύτερο στα λεφτά του. Μικρολεπτομέρειες τώρα που καλό είναι να γίνουν ΠΡΙΝ το μηχάνημα στηθεί (τουλάχιστον για όσους θέλουν να το τρέξουν στοκ και όχι ως DD-WRT device): Α) Αναβάθμιση Firmware στο τελευταίο. Β) Να στηθεί σωστά ΜΕΤΑ την αναβάθμιση του στο τελευταίο firmware. Τα bugs που ανακάλυψα με το παλαιότερο firmware που είχε: 1) Δεν δέχεται να του βάλεις ως admin password κάποιο password με σύμβολα! Μέγα λάθος κατ'εμέ (φτιάχνει με την τελευταία έκδοση). 2) Αν κάνεις export τα settings (backup) για να τα κάνεις import (restore) σε άλλη έκδοση firmware, μετά δε μπορεί να γίνει πρόσβαση στο router και θέλει factory reset. Οπότε αναβαθμίζετε στο τελευταίο firmware και το στήνετε εκ του μηδενός τότε.
Wolverin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μπορει να παιξει σαν repeater? γνωριζει κανεις? 1
drdedus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 με ddwrt σίγουρα απλά προσέξτε όλοι γιατί με τις εκδόσεις ddwrt απο Δεκέμβρη και έπειτα κάποιες συσκευές μπρικαρουν και επανέρχονται με tftp method αλλιώς θέλει άνοιγμα. Αυτο ισχύει για αρκετα οχι μονο για το 3600
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα