Προς το περιεχόμενο

TP-Link WDR3600 (N600) 39.99€ @crazysundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wdr3600-n600-wireless-dual-band-gigabit-router-p-PER.612501
10€ κάτω από skroutz & bestprice

PER.612501.jpg

To TL-WDR3600 είναι ένα router ειδικά βελτιστοποιημένο για ταυτόχρονη διπλή ασύρματη μετάδοση που συνδυάζει τις απίστευτα υψηλές ταχύτητες 300Mbps με μηδενικές παρεμβολές με χρήση της μπάντας των 5GHz και 300Mbps με την παραδοσιακή ζώνη των 2,4 GHz.

Interface: 4 10/100/1000Mbps LAN Ports, 1 10/100/1000Mbps WAN Port, 2 USB 2.0 Ports
Κεραία: 2 αποσπόμενες dual band antennas (RP-SMA)
Wireless Standards: IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Frequency: 2.4GHz & 5GHz
Signal Rate: 5GHz: Up to 300Mbps, 2.4GHz: Up to 300Mbps
Wireless Functions: Enable/Disable Wireless Radio, WDS Bridge, WMM, Wireless Statistics
Wireless Security: 64/128-bit WEP,WPA / WPA2,WPA-PSK/ WPA2-PSK encryption
WAN Type: Dynamic IP/Static IP/PPPoE/ PPTP (Dual Access)/L2TP (Dual Access)/BigPond
DHCP: Server, Client, DHCP Client List, Address Reservation
Quality of Service: WMM, Bandwidth Control
Port Forwarding: Virtual Server, Port Triggering, UPnP, DMZ
Dynamic DNS: DynDns, Comexe, NO-IP
VPN Pass-Through: PPTP, L2TP, IPSec
Access Control: Parental Control, Local Management Control, Host List, Access Schedule, Rule Management
Firewall Security: DoS, SPI Firewall, IP Address Filter/MAC Address Filter/Domain Filter, IP and MAC Address Binding
USB Sharing: Support Samba(Storage)/FTP Server/Media Server/Printer Server
Management: Access Control, Local Management, Remote Management
Εγγύηση: 3 χρόνια

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το συγκεκριμένο router με 1000ari lan/wan και με αρκετή μνήμη.

Παίρνει και ddwrt οπότε γίνετε πολύ ευέλικτο

όπως να βάλεις όρια στον κάθε χρήστη (αυτό νομίζω το εχει και απο την μαμά του),

να  δώσεις προτεραιότητες, να σηκώσεις vpn server η ακόμα και να καρφώσεις usb 3g modem (το σηκώνει σε σχέση με τα άλλα πχ 842n κλπ (που δυσκολεύονται) ίσως επειδή έχει 1,5Α τροφοδοτικό η επειδή δίνει περισσότερο ρεύμα στα usb 

Ακόμα μπορείς να συνδέσεις σκληρό δίσκο και να τον μοιράσεις στο δίκτυο.(το έχει και από την μαμά του)

Το αρνητικό είναι ότι έχει ψόφιο ασύρματο στους 5, πάει μόνο μέχρι 14 dBm νομίζω.

• Like 2
Δημοσ.

Αν έχεις αρκετό upload στη DSL σου (που αν είσαι Ελλάδα, μάλλον δεν έχεις) και στήσεις ένα dynamic DNS ή έχεις στατική ΙΡ, ναι μπορείς.

Δημοσ.

Βλεπω εχει αποσπωμενες κεραιες ..εχω ετοιμη κεραια εξω που στοχευει στο πατρικο μου (το ειχα σε παλιο router fritzbox 7140 και επαιζε super) . θα ειναι οκ ?

Δημοσ.

Εγώ το έχω μέσω του samknows και περιμένω πως και πως για να το ξεκλείδωσω..

off topic απο το sam...knows

((Παρέχει το Whitebox ασύρματο δίκτυο; 

Όχι. Στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, το Whitebox δεν παρέχει ασύρματο δίκτυο. Οι ασύρματες δυνατότητες της συσκευής χρησιμοποιούνται μόνο για να καταγράφουν παθητικά την κυκλοφορία στα κοντινά ασύρματα δίκτυα, για να διασφαλίζεται ότι δεν γίνονται έλεγχοι όταν η γραμμή είναι ενεργή.))

τι θελει να πει εδω??

Ξέρει κανείς αν έχει DLNA με το stock firmware?

Θέλω να streamαρω ταινίες στην TV στο σαλόνι.

για πλακα μπαινει το dd-wrt αν δεν...

Δημοσ.

το εχω 2 χρόνια το εν λογω ρουτερ και ολο αυτό τον καιρό έχει μεταφέρει terrabytes ασύρματα στο εσωτερικο δίκτύο. Παίζει μια χαρά και ο δικτυακός δίσκος και όλα. Πέρνει οντως openwrt και ρέστα για να χαθείτε σε άπειρες ρυθμίσεις. Εχω φτάσει uptime μέχρι και 5μηνο προτού μου χαλάσει διακοπη ρευματος το ρεκορ.

ps: εχει DLNA, μπορείς να μοιραστείς ολοκληρο τον σκληρό η φακέλους αυτου.

Δημοσ.

έχω 2 απο το samknows. (το ένα με openwrt και το άλλο με μαμα samknows)

έχω βάλει 3g κ3772 από vodafone, usb cam, σκληρό δίσκο. Περιμένω κάρτα ήχου usb για να παίζει και μουσική :-D

Πολύ αξιόπιστο μηχάνημα.

Δημοσ.

off topic απο το sam...knows

((Παρέχει το Whitebox ασύρματο δίκτυο; 

Όχι. Στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, το Whitebox δεν παρέχει ασύρματο δίκτυο. Οι ασύρματες δυνατότητες της συσκευής χρησιμοποιούνται μόνο για να καταγράφουν παθητικά την κυκλοφορία στα κοντινά ασύρματα δίκτυα, για να διασφαλίζεται ότι δεν γίνονται έλεγχοι όταν η γραμμή είναι ενεργή.))

τι θελει να πει εδω??

για πλακα μπαινει το dd-wrt αν δεν...

εννοει οτι οσο ειναι για να κανει τη δουλεια που το εχουν ρυθμισμενο,δινει ιντερνετ μονο μεσω λαν.το ασυρματο εξακολουθει να το διαχειριζεται το κανονικο σου ρουτερ.μετα το ξεκλειδωμα...αντε γεια!

Δημοσ.

έχω 2 απο το samknows. (το ένα με openwrt και το άλλο με μαμα samknows)

έχω βάλει 3g κ3772 από vodafone, usb cam, σκληρό δίσκο. Περιμένω κάρτα ήχου usb για να παίζει και μουσική :-D

Πολύ αξιόπιστο μηχάνημα.

Μετά από πόσο καιρό σου το ξεκλειδώνει το samknows? Το έχω και εγώ αλλά δεν έχω ενημέρωση για τέλος του προγράμματος.

Δημοσ.

Εμενα μου στειλανε απο το samknows οτι εχει τελειωσει απο Νοεμβριο. Το ξεκλειδωσα (μονος σου πρεπει) και του περασα και στοκ και ddwrt. Αρκετα καλο router για τα λεφτα του.

Το μονο που παρατηρησα, απο αποψη επιδοσεων ειναι οτι σε σχεση με ενα Netgear WNDR3700 εχει καλυτερη καλυψη στα 2.4GHz και χειροτερη στα 5GHz. Βεβαια η ασυρματη ταχυτητα του ειναι λιγο για τα πανηγυρια αν σας ενδιαφερει μεταφορα αρχειων μεσω WiFi.

Mε το Netgear ειχα ~7ΜΒ/s και με το TP-Link ειχα ~4ΜΒ/s. Τωρα που εβαλα το Nighthawk R7000 εχω ~40MB/s :Ρ

Κατα τ' αλλα αξιοπιστο, ουτε restart χρειαζεται, ουτε τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...