Προς το περιεχόμενο

Ikea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πρωτη φορα μετα απο χρονια, δεν 'εφτασε στα χερια' μου με καποιο τροπο, εντυπος καταλογος ικεα.

Τα προηγουμενα χρονια, αφηναν στην γειτονια, και μαλιστα αρκετους, ή στη χειροτερη αν δεν προλαβαινα να παρω, μου εδινε καποιος γνωστος κλπ.

Φετος, κανεις, τιποτε, πουθενα.

Μοιραστηκαν εντυποι καταλογοι;

Μα οι κατάλογοι μοιράζονται συνήθως τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το "φέτος" αλλά ο προβληματισμός σου είναι καθυστερημένος για το 2015 και πρώιμος για το 2016

Δημοσ.

Μα οι κατάλογοι μοιράζονται συνήθως τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το "φέτος" αλλά ο προβληματισμός σου είναι καθυστερημένος για το 2015 και πρώιμος για το 2016

Εγω πηγα τελευταια φορα ικεα, Αυγουστο 2015.

Τοτε δεν ειχαν βγει οι νεοι καταλογοι.

Εκτοτε, -το ξερω οτι φθινοπωρο τους μοιραζουν- δεν επεσε ποτε στα χερια μου, κανενας καταλογος.

Και το θετω ετσι, γιατι παντα καπου εβρισκα.

Μιλω για καταλογο 2015-16, τον τρεχοντα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις να μου πει, αν υπαρχει καμια καλη/εξυπνη λυση στο ικεα,

για στησιμο ραφιων σε σκαλα;

Θα ηθελα να εκμεταλλευτο χωρο σε κλιμακοστασιο προς ταρατσα, που εχει αρκετα φαρδια σκαλοπατια, κι ετσι, ακομη κι αν μπουν πραγματα προς τον τοιχο με καποιο τροπο, δεν θα εμποδιζει την κυκλοφορια.

Αλλα σε σκαλα, δεν μπορεις απλα να αγορασεις μια απλη λυση απο το ικεα και να την ακουμπισεις, γιατι δεν μιλαμε για επιπεδη επιφανεια...αλλα σκαλιά!

Μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει κατι σχετικο στο ικεα;

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις να μου πει, αν υπαρχει καμια καλη/εξυπνη λυση στο ικεα,

για στησιμο ραφιων σε σκαλα;

Θα ηθελα να εκμεταλλευτο χωρο σε κλιμακοστασιο προς ταρατσα, που εχει αρκετα φαρδια σκαλοπατια, κι ετσι, ακομη κι αν μπουν πραγματα προς τον τοιχο με καποιο τροπο, δεν θα εμποδιζει την κυκλοφορια.

Αλλα σε σκαλα, δεν μπορεις απλα να αγορασεις μια απλη λυση απο το ικεα και να την ακουμπισεις, γιατι δεν μιλαμε για επιπεδη επιφανεια...αλλα σκαλιά!

Μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει κατι σχετικο στο ικεα;

Μπορείς να βαλεις οσα ράφια θελεις αυτου του τυπου, αυτά ειναι απο το praktiker

http://www.praktiker.gr/p/rafi-glossy-120x23-5cm-mayro-33954

Δημοσ.

Μπορείς να βαλεις οσα ράφια θελεις αυτου του τυπου, αυτά ειναι απο το praktiker

http://www.praktiker.gr/p/rafi-glossy-120x23-5cm-mayro-33954

Μαλλον εγω δεν ημουν αρκετα σαφης.

Δεν εννουσα καρφωμενα ραφια, εγω το ειπα λαθος.

Ραφια καρφωνεις...οπου θες κι οπου γουσταρεις.

Εχω στο νου μου κατι σαν βιβλιοθηκη. Δηλαδη να πατάει κατω, που κατω δηλαδη, ...στα σκαλια!

Γι'αυτο και ειπα 'δεν ειναι επιπεδη επιφανεια', γιατι ειχα στο νου μου καποια λυση που απλα να την στηνεις και να ακουμπα κατω, πχ σε καθε σκαλι.

Κατι σαν αυτο εδω

1zbqx55.jpg

Δημοσ.

Αυτό δεν υπάρχει στην αγορά, το κάνει μαραγκός, μπορείς να πας σε ένα μαγαζί που φτιάχνουν ντουλαπες, κουζίνες και νά πάρεις μία τιμή

Εναλλακτικά αν το έχεις το υπολογίζει και το φτιάχνεις μόνος σου στο ένα τρίτο της τιμής απο αυτη που θα σου πει ο κουζινάς

• Like 1
Δημοσ.

Εχω στο νου μου κατι σαν βιβλιοθηκη. Δηλαδη να πατάει κατω, που κατω δηλαδη, ...στα σκαλια!

Γι'αυτο και ειπα 'δεν ειναι επιπεδη επιφανεια', γιατι ειχα στο νου μου καποια λυση που απλα να την στηνεις και να ακουμπα κατω, πχ σε καθε σκαλι.

Κατι σαν αυτο εδω

1zbqx55.jpg

Δε νομίζω να βρεις σε "ετοιματζίδικο" κάτι σαν αυτό που έβαλες στην φωτογραφία.

Και αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν υπάρχει τυποποίηση στις σκάλες. Ναι, υπάρχουν "ιδανικές διαστάσεις" για το σκαλοπάτια (πλάτος, βάθος, ύψος) αλλά πρακτικά εξαρτάται από τον διαθέσιμο χώρο και τον κατασκευαστή.

Δημοσ.

Κατι σαν αυτο εδω

1zbqx55.jpg

Παίδεμα και έξοδα χωρίς λόγο μου φαίνεται αυτό...γιατί να μη βάλεις απλά ράφια - ραφιέρες στον τοίχο;

Δημοσ.

Παίδεμα και έξοδα χωρίς λόγο μου φαίνεται αυτό...γιατί να μη βάλεις απλά ράφια - ραφιέρες στον τοίχο;

Γιατι θελω ευκολα μεταβαλομενες καταστασεις, σε στυλ το σηκωνω και φευγω.

Ποτε δεν συμπαθησα τα ραφια, να γεμιζω τρυπες τον τοιχο, να μην μπορω ευκολα να κανω αλλαγες διαρυθμισης κλπ

Εχω γνωστους που ειναι fan των ραφιων, προσπαθουν να την ... βολεψουν με ραφια, και καθε φορα που βλεπω τα σπιτια τους εχουν βαλει κι αλλα!

Τον τοπο ολο να γεμισεις ραφια, παλι δεν φτανουν!

Δεν το θεωρω λυση, ή τουλαχιστον δεν ειναι συμβατο με εμενα.

Τα χρονια περνουν, οι αναγκες αλλαζουν, θελω ευελιξια στα παντα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι θελω ευκολα μεταβαλομενες καταστασεις, σε στυλ το σηκωνω και φευγω.

Ποτε δεν συμπαθησα τα ραφια, να γεμιζω τρυπες τον τοιχο, να μην μπορω ευκολα να κανω αλλαγες διαρυθμισης κλπ

Εχω γνωστους που ειναι fan των ραφιων, προσπαθουν να την ... βολεψουν με ραφια, και καθε φορα που βλεπω τα σπιτια τους εχουν βαλει κι αλλα!

Τον τοπο ολο να γεμισεις ραφια, παλι δεν φτανουν!

Δεν το θεωρω λυση, ή τουλαχιστον δεν ειναι συμβατο με εμενα.

Τα χρονια περνουν, οι αναγκες αλλαζουν, θελω ευελιξια στα παντα.

Αν έβαζες ολόκληρα έπιπλα - ραφιέρες στον τοίχο; Πιο εύκολα μετακινούνται από ένα ένα ράφι πιστεύω.

Δημοσ.

Τελικα οσο κι αν το ψαχνω, δεν μπορω να βρω πλεον στο site του ikea.gr τροπο να κατεβασω pdf καταλογους-το αντιστοιχο των εντυπων καταλογων.

Ξερει κανεις κατι παραπανω;

Δημοσ.

Μιλησα χτες με εξυπηρετηση πελατων.
Δεν φανηκε να το πολυκατεχουν το θεμα, αλλα με τα πολλα, καταληξαμε οτι pdf καταλογος πια δεν υπαρχει.
Ή μονο browsing τον online καταλογο, ή ο εντυπος στα καταστηματα.
Βλακεια τους ομως.
Απο τη στιγμη που τον δινουν εντυπο, μπορουσαν να εχουν αναρτησει και το αντιστοιχο pdf, οπως εκαναν τοσα χρονια.
Εμενα προσωπικα με βολευε να εχω ολο τον καταλογο σε pdf.
Λαθος αποφαση τους νομιζω....

----

Ξερει κανεις αν φερνει 'σίτες' στο ικεα;
Κανω search και δεν βλεπω να εχει κατι.
Μου κανει εντυπωση γιατι το ικεα ειναι κατεξοχην για ειδη σπιτιου, και φερνουν σιτες μεχρι και στο jumbo, και ειναι δυνατον να μην εχει το ικεα;

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν εχει κατι σαν 'πτυσσομενες' βιβλιοθηκες στο ικεα;

Εννοω, να στηνονται και να διαλυονται με τον ευκολοτερο και ταχυτερο δυνατο τροπο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...