Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μου αρέσει πάντως το κατάστημα, έχω πάρει αρκετά πράγματα από κει και είμαι ευχαριστημένος και μου αρέσει να πηγαίνω και για βόλτα απλά! και οι παππουδες πανε τον χειμωνα, να πιουν καφε και να ζεσταθουν
mentoras99 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γιατι μικρυναν τον καταλογο? Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.
mary Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ναι, ουτε και μενα μου αρεσε. Πολυ φτωχος. Προφανως δε θελουν να βαλουν πολλα προιοντα ωστε σε ελαχιστα να μεινει σταθερη η τιμη και στα άλλα να την ανεβασουν.
mentoras99 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ναι, ουτε και μενα μου αρεσε. Πολυ φτωχος. Προφανως δε θελουν να βαλουν πολλα προιοντα ωστε σε ελαχιστα να μεινει σταθερη η τιμη και στα άλλα να την ανεβασουν. Αυτο δεν το ειχα σκεφτει, μαλλον πρεπει να εχει βαση, δυστυχως!
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 δεν ειμαι σίγουρος αλλα πριν καιρό δεν ειχε παίξει θέμα με το κόστος του κατάλογου και τις διανομές ? μήπως τον μίκρυναν γι αυτο ?
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εμένα μου φαίνεται μεγάλη σπατάλη (πρώτων υλών κυρίως, η χρηματική δεν με αφορα) να εκτυπώνεται τόσο μεγάλος κατάλογος σε τόσα πολλά αντίτυπα που περνάει τη βίβλο. ΟΚ, δίνει δουλειά σε κάποιους για λίγες μέρες αλλά πέρα από αυτό είναι ξεπερασμένη μέθοδος.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 σιγουρα καλυτερο απο το να λερωνεσαι με το μελανι του Ριζοσπαστη... 1
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αυτό με τα περιοδικά, εφημερίδες, κινητα, τάμπλετ κλπ ποτέ δεν το κατάλαβα. Αντε κανένα μπουκαλι σαμπουάν μια φορά στα τόσα, αλλά αμα θέλεις τόση ώρα σήκω φάε κανένα δαμάσκηνο και ξαναπροσπάθησε αργότερα. Δεν πιάνεστε τόση ώρα?
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ο ριζοσπάστης σμιλεύει συνείδησεις, δε λερώνει χέρια. Σημείωση: το ελληνικό ερωτηματικό ειναι αυτό «;» Και όχι, τα καλογυμνασμένα κωλαράκια μας γραμμώνουν στο σχήμα της χέστρας. Σημείωση: το ελληνικό ερωτηματικό ειναι αυτό «;» Και όχι, τα καλογυμνασμένα κωλαράκια μας γραμμώνουν στο σχήμα της χέστρας.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 εδω και χρονια δεν σμιλευουμε τιποτα, τα αγοραζουμε ετοιμα μαζι με τους νιπτηρες-μπανιερες κτλ
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Σημείωση: το ελληνικό ερωτηματικό ειναι αυτό «;» Εμείς οι αγγλικούδες αυτό το λέμε semicolon και δεν μπορούμε πλέον να το ξαναδούμε σαν ερωτηματικό. Ασε που ταιριάζει άριστα σε συζητήσεις για colon.
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 αυτά να τα λες και στους γονείς πριν σε προσλάβουν όμως και σου εμπιστευτούν μέρος της παιδείας των παιδιών τους
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 "τι εμαθες παιδι μου στα εγγλεζικα σημερα;" "σημερα μας εδειξε τελειες και το σεμικωλον" "ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; "
mentoras99 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Για πρωτη φορα μετα απο χρονια, δεν 'εφτασε στα χερια' μου με καποιο τροπο, εντυπος καταλογος ικεα. Τα προηγουμενα χρονια, αφηναν στην γειτονια, και μαλιστα αρκετους, ή στη χειροτερη αν δεν προλαβαινα να παρω, μου εδινε καποιος γνωστος κλπ. Φετος, κανεις, τιποτε, πουθενα. Μοιραστηκαν εντυποι καταλογοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα