Προς το περιεχόμενο

Ikea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει πάντως το κατάστημα, έχω πάρει αρκετά πράγματα από κει και είμαι ευχαριστημένος και μου αρέσει να πηγαίνω και για βόλτα απλά!

και οι παππουδες πανε τον χειμωνα, να πιουν καφε και να ζεσταθουν

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, ουτε και μενα μου αρεσε. Πολυ φτωχος. Προφανως δε θελουν να βαλουν πολλα προιοντα ωστε σε ελαχιστα να μεινει σταθερη η τιμη και στα άλλα να την ανεβασουν.

Δημοσ.

Ναι, ουτε και μενα μου αρεσε. Πολυ φτωχος. Προφανως δε θελουν να βαλουν πολλα προιοντα ωστε σε ελαχιστα να μεινει σταθερη η τιμη και στα άλλα να την ανεβασουν.

Αυτο δεν το ειχα σκεφτει, μαλλον πρεπει να εχει βαση, δυστυχως!

Δημοσ.

δεν ειμαι σίγουρος αλλα πριν  καιρό δεν ειχε παίξει θέμα με το κόστος του κατάλογου  και τις διανομές ?

μήπως τον μίκρυναν γι αυτο ?

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται μεγάλη σπατάλη (πρώτων υλών κυρίως, η χρηματική δεν με αφορα) να εκτυπώνεται τόσο μεγάλος κατάλογος σε τόσα πολλά αντίτυπα που περνάει τη βίβλο. ΟΚ, δίνει δουλειά σε κάποιους για λίγες μέρες αλλά πέρα από αυτό είναι ξεπερασμένη μέθοδος.

Δημοσ.

Αυτό με τα περιοδικά, εφημερίδες, κινητα, τάμπλετ κλπ ποτέ δεν το κατάλαβα. Αντε κανένα μπουκαλι σαμπουάν μια φορά στα τόσα, αλλά αμα θέλεις τόση ώρα σήκω φάε κανένα δαμάσκηνο και ξαναπροσπάθησε αργότερα. Δεν πιάνεστε τόση ώρα?

Δημοσ.

Ο ριζοσπάστης σμιλεύει συνείδησεις, δε λερώνει χέρια.

Σημείωση: το ελληνικό ερωτηματικό ειναι αυτό «;»

Και όχι, τα καλογυμνασμένα κωλαράκια μας γραμμώνουν στο σχήμα της χέστρας.

Και όχι, τα καλογυμνασμένα κωλαράκια μας γραμμώνουν στο σχήμα της χέστρας.

Δημοσ.

Εμείς οι αγγλικούδες αυτό το λέμε semicolon και δεν μπορούμε πλέον να το ξαναδούμε σαν ερωτηματικό.

Ασε που ταιριάζει άριστα σε συζητήσεις για colon.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για πρωτη φορα μετα απο χρονια, δεν 'εφτασε στα χερια' μου με καποιο τροπο, εντυπος καταλογος ικεα.

Τα προηγουμενα χρονια, αφηναν στην γειτονια, και μαλιστα αρκετους, ή στη χειροτερη αν δεν προλαβαινα να παρω, μου εδινε καποιος γνωστος κλπ.

Φετος, κανεις, τιποτε, πουθενα.

Μοιραστηκαν εντυποι καταλογοι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...