Προς το περιεχόμενο

Ikea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πήγαμε από περιέργεια με το έτερον ήμισυ και δεν μας κέρδισε.

Το είδε ο άντρας μια φορά έτσι όπως περνάγαμε και ήθελε να πάμε αλλά δεν τον άφησα γιατί έχω δει τα τελεμάρκετινγκ.

'Οποιος σκέφτεται να πάει ας τα δει πρώτα, μην κάνει τζάμπα διαδρομή.

Δημοσ.

Το είδε ο άντρας μια φορά έτσι όπως περνάγαμε και ήθελε να πάμε αλλά δεν τον άφησα γιατί έχω δει τα τελεμάρκετινγκ.

'Οποιος σκέφτεται να πάει ας τα δει πρώτα, μην κάνει τζάμπα διαδρομή.

Για να είμαι ειλικρινής, εμείς ακριβώς γι' αυτό πήγαμε. Γνωρίζοντας την trashούρα των telemarketing πήγαμε για τον χαβαλέ της υπόθεσης.

Αλλά τελικά ούτε με το "μάτι" του telemarketing μας τράβηξε αλλά ούτε και με αυτό του κανονικού μαγαζιού.

Δημοσ.

Εδω και χρονια οποιοι στηνουν σπιτικο θα δεις αγοραζουν τα ιδια επιπλα.Εχουν την ιδια μοντερνα μαυρη κουζινα,καφε τεραστιες τραπεζαριες,μπεζ-καφε καναπεδες,συνθετο βιτρινα με σερβιτσια μεσα-Παναγια μου! Και φυσικα διπλεσ καφε κουρτινες για να συμπληρωνουν την βαρια ατμοσφαιρα.Συγκρινε τα σπιτια εδω με τα σπιτια των Σουηδων.Οι Ελληνες για επιπλωση σπιτιου,ειδικα των παιδιων τους οταν παντρευοντουσαν εδιναν παντα πολλα λεφτα.Οπως και για τους γαμους των παιδιων τους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

Πολύ μεσοαστικό και βλαχο-νεοπλουτίστικο το φαντάζομαι έτσι όπως τα λες. 'Εχει και ασημένιες θρησκευτικές εικόνες συν κάδρα-κορνίζες παντού?

Μπλιέχ αν λέμε το ίδιο στιλ.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει ζωη και μετα το ΙΚΕΑ λεει...

http://www.huffingtonpost.gr/2015/09/30/life-eidh-spitiou-deco-diakosmisi-deco_n_8214256.html

Σαν τις τιμες του ΙΚΕΑ πουθενα ομως ρε παιδια...

Στα αρνητικα του ΙΚΕΑ ομως, ειναι οτι δεν εχει ενα ολοκληρωμενο eshop, μεσα απο τον υπολογιστη σου να κανεις παραγγελια, να σου υπολογιζει κοστος, και να στα φερνουν στην πορτα σου.

Μονο παραδοση σε καταστημα ή αυτα τα χαζα sale points που εχουν ανοιξει.

Δημοσ.

To 2ο+3ο δεν είναι τόσο περίεργα/άσχημα ρε συ! [ΑΛΛΑ πρέπει να εξαφανιστούν οι εικόνες αρχικά.]

Το 1ο είναι ό,τι νά'ναι...

Δημοσ.

To 2ο+3ο δεν είναι τόσο περίεργα/άσχημα ρε συ! [ΑΛΛΑ πρέπει να εξαφανιστούν οι εικόνες αρχικά.]

Το 1ο είναι ό,τι νά'ναι...

Χάλια μαύρα είναι...wannabe Chesterfield και καλά, που σίγουρα το χρυσοπλήρωσαν. 'Εχει πολλά τέτοια σπίτια εδώ γύρω, απλά έβαλα "Ασπρόπυργο" στην ΧΕ βρήκα το παράδειγμα του εικονιζόμενου.

Νέοι άνθρωποι κιόλας ε? Γιατί οι "παλιοι" δικαιολογούνται, αυτή ήταν η μόδα στα χρόνια τους.

Το πλακάκι είναι το λιγότερο που με ενοχλεί πάντως γιατί άντε πες είναι ενοίκιο και δεν μπορείς να το αλλάξεις.

Δημοσ.

Τί να πω κι εγώ κούκλα μου που δεν μπορώ να αλλάξω ούτε πάτωμα ούτε έπιπλα... [το νοικιάζω επιπλωμένο]. Αλλά άμα είναι θα βγάλω καμιά φωτό να σας δείξω πώς τό'χω ψιλοφτιάξει να κράξετε :P

Edit: για να μην οφτοπικάρουμε εδώ μέσα, θα φτιάξω ξεχωριστό θρεντ και περιμένω την συμμετοχή σας!

Δημοσ.

Τί να πω κι εγώ κούκλα μου που δεν μπορώ να αλλάξω ούτε πάτωμα ούτε έπιπλα... [το νοικιάζω επιπλωμένο]. Αλλά άμα είναι θα βγάλω καμιά φωτό να σας δείξω πώς τό'χω ψιλοφτιάξει να κράξετε :P

Δικαιολογείσαι αμα ηταν σετακι, δεν θα κραξουμε εσενα αλλα τους ιδιοκτητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...