mentoras99 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Βγηκε ο νεος καταλογος. Παροτι δεν νομιζω οτι μειωθηκε η γκαμα προιοντων, νομιζω οτι ο καταλογος ειναι για καποιο παραξενο λογο, πολυ μικροτερος απο τα προηγουμενα χρονια. ------------------ Επισκεπτομαι τα ΙΚΕΑ πανω απο δεκαετια. Και ξερω, κλασικα οπως συμβαινει σε ολα τα μεγαλα πολυκαταστηματα, τα Σάββατα εχει πολυ κοσμο. Αλλα αυτο που γινονταν αυτο το Σάββατο στο ΙΚΕΑ κηφισσου, δεν ειχε προηγουμενο. Μιλαμε για ποτάμια κόσμου! Σχεδον δεν μπορουσες να προχωρησεις στους διαδρομους, βήμα σημειωτόν! Με πόνεσε το κεφάλι μου προσπαθώντας απλά να περπατήσω και να περιηγηθώ, μεσα σε χιλιάδες κοσμου με τα διερχομενα καροτσια τους. Μετα αλλη τεραστια ουρά στο ταμείο κλπ Δεν ξερω. Πραγματικα με τοσο κοσμο, γινεται σκέτη ταλαιπωρία, να πας-να δεις-να αγοράσεις-στο ΙΚΕΑ. Έπρεπε να το κανουν μαλλον σε ακομη μεγαλυτερο χώρο, για να μπορει να κυκλοφορει και να εξυπηρετείται ο κοσμος.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.epiplogeorgiadi.gr/?lang=en καλυτερα να αποφευγουμε κατι τετοιους, γιατι δεν ημαστε και τοσο ευρωπεη και σιγα-σιγα θα καραφλιασει και ο Παρνασσος. Αλλα τι μας νοιαζει εμας; Σε 100 χρονια max θα εχουμε ψοφησει...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκινα την λειτουργια της στην Ελλαδα μια ανταγωνιστικη αλυσιδα, δανεζικη, τα jysk, δεν ξερω ομως πως στεκονται απεναντι στο ικεα. Νομιζω οτι το ικεα θα ειναι καλυτερη επιλογη, αλλα αν ξερει κανεις αν πει συγκριτικα. Απέναντι από το ΙΚΕΑ στην Κηφισσού έχει ανοίξει ελληνικό κατάστημα αντίστοιχο (ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ HOME). Έγινε θέμα στο ιντερνετ ότι άνοιξε ο έλληνας ανταγωνιστής του ΙΚΕΑ . Τον συγκεκριμένο τον ξέρω από τις παρουσιάσεις που κάνει στην τηλεόραση. Αν τον επισκεφτώ θα ποστάρω. Έχει πάει κανείς άλλος εκεί?
haris_216 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Απέναντι από το ΙΚΕΑ στην Κηφισσού έχει ανοίξει ελληνικό κατάστημα αντίστοιχο (ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ HOME). Έγινε θέμα στο ιντερνετ ότι άνοιξε ο έλληνας ανταγωνιστής του ΙΚΕΑ . Τον συγκεκριμένο τον ξέρω από τις παρουσιάσεις που κάνει στην τηλεόραση. Αν τον επισκεφτώ θα ποστάρω. Έχει πάει κανείς άλλος εκεί? Καμία (μα καμία) σχέση. 3
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Απέναντι από το ΙΚΕΑ στην Κηφισσού έχει ανοίξει ελληνικό κατάστημα αντίστοιχο (ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ HOME). Έγινε θέμα στο ιντερνετ ότι άνοιξε ο έλληνας ανταγωνιστής του ΙΚΕΑ . Τον συγκεκριμένο τον ξέρω από τις παρουσιάσεις που κάνει στην τηλεόραση. Αν τον επισκεφτώ θα ποστάρω. Έχει πάει κανείς άλλος εκεί? το θεμα ειναι το οτι εγινε θεμα το οτι φτιαχτηκε μια ταμπελα με ελληνικα γραμματα απεναντι σε αυτο που ηδη θεωρουμε πρωτη φιρμα the best quality in town. Κι αν ο τυπος φερνει κινεζικα κοντρα πλακε κρεβατια με 20ε κοστος; (παιζουν και φασεις που το shipping υπολογιζεται με τον ογκο)
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ο Σεϊτανίδης είναι ο Έλληνας ανταγωνιστής του ΙΚΕΑ, τότε εγώ είμαι ο Έλληνας ανταγωνιστής του Richard Branson 2
haris_216 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Γιααα πες. Απλά τελείως διαφορετικό το όλο concept μαγαζιού/εμπορευμάτων. Μου είναι πιο εύκολο να σου πω τα κοινά με το IKEA παρά τις διαφορές. Λοιπόν το μόνο του κοινό είναι....ο Κηφισός!!! (αν και από την απέναντι πλευρά). Δεν θα πω αν είναι καλό ή κακό μαγαζί (για τον καθένα αυτό είναι διαφορετικό) αλλά πήγαμε από περιέργεια με το έτερον ήμισυ και δεν μας κέρδισε. Και ελπίζω αυτά που διάβασα παραπάνω περί του "έλληνα ανταγωνιστή του ΙΚΕΑ" να μην το προωθεί καν ο ίδιος ο Σεϊτανίδης γιατί μας οδηγεί σε συγκρίσεις που σίγουρα δεν είναι υπέρ του.
Dannie Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει βάλει κανείς ντουλάπια κουζίνας/πάγκους ΙΚΕΑ? Αξίζουν από θέμα αντοχής και ευκολίας στη χρήση? Πολλα καλα ακουω εδω αλλα σε ξενα σαιτ οταν θελουν να μειωσουν τον αλλον για φτηνοπραγματα που εχει του λενε απο το ΙΚΕΑ ψωνιζεις παλια που υπηρχε η NEOSET νομιζω οτι ειχε καλυτερη ποιοτητα η μαλλον πολυ καλυτερη ποιοτητα. Απλά τελείως διαφορετικό το όλο concept μαγαζιού/εμπορευμάτων. Μου είναι πιο εύκολο να σου πω τα κοινά με το IKEA παρά τις διαφορές. Λοιπόν το μόνο του κοινό είναι....ο Κηφισός!!! (αν και από την απέναντι πλευρά). Δεν θα πω αν είναι καλό ή κακό μαγαζί (για τον καθένα αυτό είναι διαφορετικό) αλλά πήγαμε από περιέργεια με το έτερον ήμισυ και δεν μας κέρδισε. Και ελπίζω αυτά που διάβασα παραπάνω περί του "έλληνα ανταγωνιστή του ΙΚΕΑ" να μην το προωθεί καν ο ίδιος ο Σεϊτανίδης γιατί μας οδηγεί σε συγκρίσεις που σίγουρα δεν είναι υπέρ του. Παλια ειχε μαγαζι με αντικες(χρονια πριν) και εκανε εκπομπες με τον πατερα του εκλεισε το μαγαζι στην Συγγρου και εμεινε με ενα στο Κολωνακι και μετα ξεκινησε σιγα σιγα φτανοντας σε αυτο το μεγαλο μαγαζι.Δεν εχω παει απο οτι βλεπω σε εκπομπες μονο για φοιτητες ειναι και αν εχει κατι καλο σε θεμα κουζινας ειναι ακριβο τελικα παντου οτι πληρωσεις παιρνεις.
mentoras99 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Tελικα απο αυτο το review για τα jysk, θα παραμεινω πελατης των ικεα. http://news247.gr/eidiseis/weekend-edition/jysk-h-alysida-epiplwn-poy-thelei-na-katakthsei-thn-ellada-phgame-eidame-grafoyme.3684539.html
Ison_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλα καλα ακουω εδω αλλα σε ξενα σαιτ οταν θελουν να μειωσουν τον αλλον για φτηνοπραγματα που εχει του λενε απο το ΙΚΕΑ ψωνιζεις παλια που υπηρχε η NEOSET νομιζω οτι ειχε καλυτερη ποιοτητα η μαλλον πολυ καλυτερη ποιοτητα. Παλια ειχε μαγαζι με αντικες(χρονια πριν) και εκανε εκπομπες με τον πατερα του εκλεισε το μαγαζι στην Συγγρου και εμεινε με ενα στο Κολωνακι και μετα ξεκινησε σιγα σιγα φτανοντας σε αυτο το μεγαλο μαγαζι.Δεν εχω παει απο οτι βλεπω σε εκπομπες μονο για φοιτητες ειναι και αν εχει κατι καλο σε θεμα κουζινας ειναι ακριβο τελικα παντου οτι πληρωσεις παιρνεις. Οκ συμφωνώ, αλλά βάζε λίγη στίξη σε αυτά που γράφεις
φραμπάλα Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τα αγαπαω τα ικεα.Αντιθετως μισω την ελληνικουρα στα σπιτια.ολοι θελουν μαυρη κουζινα(μπλιαχ) και νεοκλασικο στυλ με σκουρα καφε επιπλα,δερματινους καναπεδες,περσικα χαλια,και διακοσμηση με κορνιζες και βαζα,πλακακια στο πατωμα.Μηδεν φαντασια.Συνεχεια μαλωνω με την μανα μου που εχει ετσι το σπιτι. Το σπιτι πρεπει να εχει πολυ ασπρο και γενικα απαλα χρωματα.Απαγορευονται τα σκουρα που σε ψυχοπλακωνουν. Το ονειρεμενο σπιτι για μενα ειναι ενα english cottage house με floral διακοσμηση.Σαν παραμυθι.
Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ^ O,τι δηλαδή η μαύρη κουζίνα είναι ελληνικούρα? Εμένα πάλι μου τη δίνουν τα άσπρα σπίτια σεντόνια κ.λπ, θυμίζουν νοσοκομείο και λερώνουν και εύκολα 1
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα στα IKEA μου κάνει εντύπωση το πως προσαρμοζόμαστε πάντως! Πάμε, περιμένουμε στη σειρά, τρώμε στο εστιατόρειο που έχει μόνο κατεψυγμένα (μπορείς να τα αγοράσεις και για το σπίτι σε κουτί) ενώ σε μια ταβέρνα ρωτάμε 100 φορές μη τυχόν και είναι κάτι κατεψυγμένο, σηκωνόμαστε, παίρνουμε τον δίσκο μας και τον επιστρέφουμε κλπ Μου αρέσει πάντως το κατάστημα, έχω πάρει αρκετά πράγματα από κει και είμαι ευχαριστημένος και μου αρέσει να πηγαίνω και για βόλτα απλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα