mentoras99 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Σκευη κουζίνας έχει αγοράσει κανείς; Κατσαρόλες, μπωλ, μεταλλικά, γυαλινα-πορσελανινα, ταψια κλπ Αν εχει αγορασει καποιος-α, ας πει αν ειναι καλα, αν αξιζουν, κανουν δουλεια κλπ
Tenshi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Έχω πάρει το σετ με το τηγάνι και τις 3 κατσαρόλες.Περίπου 5 έτη χρήσης.Υπερ-ταμάμ για τα χρήματά τους. 1
mary Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ενα γυαλινο τυπου πυρεξ ειχε παρει η μαναμ, καλο θα ελεγα. Σουπερ για τα λεφτα που ειχε δωσει πριν 5ετια και βαλε
*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Σκευη κουζίνας έχει αγοράσει κανείς; Κατσαρόλες, μπωλ, μεταλλικά, γυαλινα-πορσελανινα, ταψια κλπ Αν εχει αγορασει καποιος-α, ας πει αν ειναι καλα, αν αξιζουν, κανουν δουλεια κλπ Για το σπιτάκι μου πήρα -φυσικά- ταπεράκια! Βρήκα στα ΙΚΕΑ κάτι γυάλινα μούρλια. Δεν συγκρίνονται με πλαστικά. Πάρε νά'χεις!
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Τα μαχαίρια του τι λένε; Για μέτρια χρήση, όχι τίποτα σπουδαίο
idomeneas7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μαχαιρια εχουμε ενα σετ σε μαυρη θηκη με χρωματιστες λαβες. Τα έχουμε πάνω από 5 χρόνια και είναι μια χαρά, για τα λεφτά τους τέλεια. Από ικεα δεν μου αρεσε ενα γουοκ που ειχα παρει γιατι στραβωσε ο πατος και εφυγε η αντικολλητικη επιστρωση αμεσως. Ομως μαλλον φταιω εγω που το επλενα αμεσως μολις τελειωνα το μαγειρεμα ενω νομιζω πρεπει να κρυωσει πρωτα (συν οτι μερικες φορες ανακατευα με μεταλλικο κουταλι που ισως εγδαρε την επιστρωση). Παντως μου φανηκε τσιπικο σε σχεση με αλλα wok που εχω. Πηρα κι ενα μικρο ορθογωνιο γυαλινο ταπερ που ειναι ολα σε ενα (πυρεξ για φουρνο, για μικροκυματα, καταψυξη, πλυντηριο πιατων, κλπ) κι εχει ενα πλαστικο καπακι με φλαντζες. Μου φανηκε αρκετα καλο αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει πολυ ακομα. 1
haris_216 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ένα σετ κατσαρόλες που έχω καμιά 10ριά χρόνια (365 νομίζω λεγόταν η σειρά) είναι άψογο (και για τα λεφτά του αλλά και γενικά) με συνεχή χρήση. Τώρα κάτι wok που έχω πάρει δεν μου βγήκαν σόϊ. Βέβαια δεν περίμενα και κάτι παραπάνω αφού ήταν σε πολύ ξεφτίλα τιμή και όλοι ξέρουμε τι παθαίνει το "φτηνό το κρέας..."
φραμπάλα Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Άνοιξε το ΙΚΕΑ στην Κομοτηνή;Επίσης τα ΙΚΕΑ Λάρισας και Ιωαννίνων είναι κανονικά ή είναι όπως στην Κύπρο που δεν έχει εκθεσιακό χώρο;
siracos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο για των Ιωαννίνων που ξέρω θα σου πω ότι είναι κανονικό με εκθεσιακό χώρο, εστιατόρια, παιδότοπο κ.λ.π. και σχεδόν μαζί με κατάστημα H&M
_linuslost_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Και της Λάρισας είναι κανονικά ΙΚΕΑ! Όπως σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη
φραμπάλα Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Και στην Κύπρο γιατί δεν είναι; Στην Κομοτηνή που θα άνοιγε,(δεν ξέρω αν άνοιξε τελικά) θα έχει εκθεσιακό χώρο;
mikemart Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 απο οτι φαινεται οχι http://www.ikea.gr/kedra-paraggelion-kai-paralavon/kedro-paraggelion-kai-paralavon-komotini/........
mentoras99 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκινα την λειτουργια της στην Ελλαδα μια ανταγωνιστικη αλυσιδα, δανεζικη, τα jysk, δεν ξερω ομως πως στεκονται απεναντι στο ικεα. Νομιζω οτι το ικεα θα ειναι καλυτερη επιλογη, αλλα αν ξερει κανεις αν πει συγκριτικα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Και στην Κύπρο γιατί δεν είναι; Στην Κομοτηνή που θα άνοιγε,(δεν ξέρω αν άνοιξε τελικά) θα έχει εκθεσιακό χώρο; Πολυ δυσκολα θα ανοιξει αλλο κανονικο καταστημα ΙΚΕΑ αυτη την περιοδο. Ακομα και τα υπαρχοντα δεν εξυπηρετουν μονο τις πολεις που βρισκονται αλλα και ολες τις γυρω, της Λαρισας πχ εξυπηρετει Λαρισα, Βολο, Τρικαλα, Καρδιτσα και Λαμια αμεσα. Κι απο Κατερινη μπορει να ειναι πιο κοντα απο της Θεσσαλονικης.
idomeneas7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει βάλει κανείς ντουλάπια κουζίνας/πάγκους ΙΚΕΑ? Αξίζουν από θέμα αντοχής και ευκολίας στη χρήση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα