Προς το περιεχόμενο

Ikea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις, αν ο εντυπος καταλογος εχει τα ιδια/περισσοτερα/λιγοτερα προϊοντα σε σχεση με το site?

Αυτοι λενε οτι στην εκθεση τα εχουν ολα (εκτος αν κατι-σπανια-ειναι σε ελλειψη).

Αλλα επειδη χανομαι στο site και προτιμω τον εντυπο, δεν ξερω μηπως δεν τα εχει ολα.

-----

Επισης ριχνω μια ματια για κρεβατι, αλλα δεν βγαζω ακρη, καθως αυτα που δειχνουν, ειναι χωρις στρωμα, δεν αναγραφουν ποια στρωματα κανουν/προτεινουν, και σε τι τιμες ειναι, με αποτελεσμα να μην μπορω να υπολογισω ποσο θα παει το μαλλι.

Δημοσ.

Έχει τα στρώματα ξεχωριστά. Ανάλογα με τον τύπο του στρώματος και το μέγεθος βγάζει και την τιμή. Για τα κρεβάτια να υπολογίζεις +περίπου 20€ για δοκό στήριξης (δεν ξέρω αν είναι απαραίτητος σε όλα τα μοντέλα αλλά σε κάποια είναι) και +40-50€ για τάβλες (για διπλό κρεβάτι)

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανεις σεντονια απο ΙΚΕΑ?

Μου αρεσε αυτο

http://www.ikea.gr/leuka-eidi/klinoskepasmata/leuka-eidi-gia-krevatia/sedonia/sentoni-13837/14968/

εχω ακουσει σε παρεα οτι ειναι καλα αλλα καποιος επεμενε οτι παλια ειχε καλυτερα υφασματα....!

Δημοσ.

Σεντόνια δεν έχω αλλα έχω παπλωματοθήκες και μαξιλαροθήκες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν παίζει να αγόραζα βεβαια στην αρχική τους τιμή. Πάντα από προσφορες ή τελευταία κομμάτια. 50 ευρω για παπλωματοθηκη ούτε κανννν.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει τα στρώματα ξεχωριστά. Ανάλογα με τον τύπο του στρώματος και το μέγεθος βγάζει και την τιμή. Για τα κρεβάτια να υπολογίζεις +περίπου 20€ για δοκό στήριξης (δεν ξέρω αν είναι απαραίτητος σε όλα τα μοντέλα αλλά σε κάποια είναι) και +40-50€ για τάβλες (για διπλό κρεβάτι)

Επειδη δεν το εχω 'δουλεψει' το site τους (οπως ειπα προτιμω τον εντυπο καταλογο),

οταν διαλεγεις κρεβατι, σου βγαζει διπλα και τις συμβατες επιλογες για στρωμα + ταβλες;

50€ για ταβλες δεν ειναι ακριβα;

Δημοσ.

Επειδη δεν το εχω 'δουλεψει' το site τους (οπως ειπα προτιμω τον εντυπο καταλογο),

οταν διαλεγεις κρεβατι, σου βγαζει διπλα και τις συμβατες επιλογες για στρωμα + ταβλες;

50€ για ταβλες δεν ειναι ακριβα;

Σου βγάζει κάποια ενδεικτικά αλλά όχι όλα. Για να τα δεις όλα πας στην αντίστοιχη κατηγορία (στρώματα πχ) και με βάση το πλάτος του κρεβατιού βλέπεις τι στρώματα υπάρχουν και πόσο κάνουν. Για διπλό κρεβάτι οι πιο φτηνές τάβλες που έχουν είναι 40€ (2χ20€) αν δεν κάνω λάθος και οι αμέσως επόμενες 50€ (2χ25€)

Δημοσ.

Σου βγάζει κάποια ενδεικτικά αλλά όχι όλα. Για να τα δεις όλα πας στην αντίστοιχη κατηγορία (στρώματα πχ) και με βάση το πλάτος του κρεβατιού βλέπεις τι στρώματα υπάρχουν και πόσο κάνουν. Για διπλό κρεβάτι οι πιο φτηνές τάβλες που έχουν είναι 40€ (2χ20€) αν δεν κάνω λάθος και οι αμέσως επόμενες 50€ (2χ25€)

Δηλαδη μια 200αρα λογικα θα την θες χαλαρα για το πιο φτηνο κρεβατι;

Κρεβατι+στρωμα+ταβλες;

Δημοσ.

Δηλαδη μια 200αρα λογικα θα την θες χαλαρα για το πιο φτηνο κρεβατι;

Κρεβατι+στρωμα+ταβλες;

Για μονό ή διπλό λες? Για μονό ναι, για διπλό θες παραπάνω

Δημοσ.

Για μονό ή διπλό λες? Για μονό ναι, για διπλό θες παραπάνω

Ναι, μονο ή ημίδιπλο.

---

Παντως δεν βλεπω να εχουν δυνατοτητα να κανεις τα ψωνια ηλεκτρονικα (με πληρωμη ή χωρις) και να παραλαβεις (ή και να πληρωσεις), επιτοπου στο καταστημα.

Αν δηλαδη ξερω τι θελω, αλλα δεν εχω χρονο να γυριζω και να τα μαζευω εντος του αχανους καταστηματος (και μπορει να μην εχει και προσωρινη διαθεσιμοτητα σε κατι), θα ηταν βολικο να τα εβαζα σε ενα ηλεκτρονικο καλαθι, και να περνουσα μονο για παραλαβη απο καποιο καταστημα.

Η μονη 'ευκολια' που κανουν είναι με αποστολη με μεταφορικη εταιρια, αλλα αυτο ειναι 'all or nothing'.

Δημοσ.

Ναι, μονο ή ημίδιπλο.

---

Παντως δεν βλεπω να εχουν δυνατοτητα να κανεις τα ψωνια ηλεκτρονικα (με πληρωμη ή χωρις) και να παραλαβεις (ή και να πληρωσεις), επιτοπου στο καταστημα.

Αν δηλαδη ξερω τι θελω, αλλα δεν εχω χρονο να γυριζω και να τα μαζευω εντος του αχανους καταστηματος (και μπορει να μην εχει και προσωρινη διαθεσιμοτητα σε κατι), θα ηταν βολικο να τα εβαζα σε ενα ηλεκτρονικο καλαθι, και να περνουσα μονο για παραλαβη απο καποιο καταστημα.

Η μονη 'ευκολια' που κανουν είναι με αποστολη με μεταφορικη εταιρια, αλλα αυτο ειναι 'all or nothing'.

Στα καταστήματα έχουν μια υπηρεσία "συγκέντρωση προϊόντων" νομίζω την οποία χρεώνουν

Δημοσ.

Για καπως compact αποθηκευση 'μεγαλων' ρουχων, οπως χειμωνιατικα μπουφαν, παλτα κλπ, τι λυσεις υπαρχουν στο ΙΚΕΑ?

Εχω δει στις 'θηκες' τα μεγαλα διαφανα πλαστικα, αρκετα ευμεγεθη ειναι αληθεια, τα οποια βεβαια δεν νομιζω οτι ειναι χαρακτηρισμενα για χρηση ειδικα με ρουχα, ομως ισως και να ταιριαζαν και γι'αυτο το σκοπο; Αλλες λυσεις;

Δημοσ.

Για compact αποθήκευση υπάρχουν μεγάλες σακούλες που αφαιρείς με την ηλεκτρική σκούπα τον αέρα και πιάνουν ελάχιστο χώρο μετά, κάνει και για κουβέρτες, παπλώματα κλπ. Έχουν τα jumbo και νομίζω τα IKEA

Δημοσ.

Παντως υποθετω οτι η υπαρξη του ΙΚΕΑ εχει δρασει 'απελευθερωτικα' για πολλούς ανθρώπους,

και στο θεμα των μετακομισεων.

Γιατι πχ πας σε μια πολη, αγοραζεις απο το κοντινο ΙΚΕΑ τα επιπλα, πχ εγω θα εκανα φτηνες επιλογες αν ηξερα οτι ειμαι 'on the move',

και οταν αλλαζεις πολη, τα πετας(ή πουλας αν μπορεις), και στην νέα πόλη αγοραζεις νέα έπιπλα απο το ΙΚΕΑ.

Ξερω, ακουγεται καπως, αλλα οποιος εχει ταλααιπωρηθει πολυ με μετακομισεις, μπορει να καταλαβει πως το λεω.

Γιατι πχ, αν εγω εχω επιπλωσει ενα μικρο εργένικο ή φοιτητικο σπίτι, αγοραζοντας απο το ΙΚΕΑ τα παντα πχ με 400 ευρω,

και οταν παω να μετακομισω μετα απο χρονια (με τις οποιες φθορες των επιπλων + χασιμο αξίας τους....),

η μεταφορικη μου ζητα πχ 300-400-500 ευρω,

ειναι προφανες ότι δεν τιθεται θεμα μετακομισης γι'αυτα.

Οταν φυσικα εχεις ακριβα επιπλα αγορασμενα και οικοσκευή(λευκες μεγαλες συσκευες), προφανως και δεν μπορεις να κανεις αλλιως, θα μετακομισεις και θα τα ....σκασεις στη μεταφορικη.

Αλλα για φασεις οπως την περιεγραψα, νομιζω λυνει τα χερια, το χαμηλο κοστος αποκτησης επιπλων και ειδων σπιτιου απο το ικεα, αφου, θετει τους οικονομικους συσχετισμους σε αλλη βαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...