SabotazNic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δεν χρειάζεται να την έχεις πάνω σου, πάρα μόνο την εξαργύρωση σε φυσικό κατάστημα. Για να μαζεύεις, απλά λες το τηλ σου στο ταμείο ή συνδέεσαι σοτ προφίλ σου και κάνεις αγορά για να πιστωθουν οι πόντοι 1
mindreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Για βιβλιοθηκη των 130 ευρω, 35 ευρω μεταφορικά!!!! Μια χαρά χάλια! Μαστιγα οι 'μεταφορικες' στην Ελλαδα, και δεν βλεπω να εχει κανει καμια καλη συμφωνια η ικεα.
haris_216 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mindreader είπε Για βιβλιοθηκη των 130 ευρω, 35 ευρω μεταφορικά!!!! Μια χαρά χάλια! Μαστιγα οι 'μεταφορικες' στην Ελλαδα, και δεν βλεπω να εχει κανει καμια καλη συμφωνια η ικεα. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι τα μεταφορικά δεν συσχετίζονται με την αξία αλλά τον όγκο (ή και το βάρος) του προϊόντος, σωστά; Επίσης επειδή συνήθως έχουν ζώνες παράδοσης/χρέωσης, έχει να κάνει και με το που θα στο πάνε. Update μόλις μου ήρθε mail ότι θα έχει δωρεάν μεταφορικά για τη ζώνη 1, μέχρι τέλος του μήνα, για αγορές επίπλων από 300€. Δεν είναι η περίπτωσή σου (τουλάχιστον ως προς το ποσό) αλλά δε νομίζω ότι ποτέ κάποιο από τα μεγάλα καταστήματα έχει δωρεάν μεταφορικά για ποσά πχ 100€ Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από haris_216
tounion Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 20 ώρες πριν, mindreader είπε Για βιβλιοθηκη των 130 ευρω, 35 ευρω μεταφορικά!!!! Μια χαρά χάλια! Μαστιγα οι 'μεταφορικες' στην Ελλαδα, και δεν βλεπω να εχει κανει καμια καλη συμφωνια η ικεα. Για 2€ το πετρέλαιο μια χαρά είναι.. 2
mindreader Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Για να μου πει καποιος αν γνωριζει. Χρησιμοποιει το ικεα, για ολες τις παραγγελιες, τις μεταφορικες εταιριες (δελατολας κλπ), ή το κανει μονο για βαρια-ογκωδη αντικειμενα, τα επιπλα κυριως; Αν παραγγειλω σχετικα μικρα αντικειμενα, πχ μια κατσαρολα ή κρεμαστρες, παλι με μεταφορικη τα στελνει; Ή μηπως για μικρα αντικειμενα, τα στελνει με courier;
Menelaos83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mindreader είπε Για να μου πει καποιος αν γνωριζει. Χρησιμοποιει το ικεα, για ολες τις παραγγελιες, τις μεταφορικες εταιριες (δελατολας κλπ), ή το κανει μονο για βαρια-ογκωδη αντικειμενα, τα επιπλα κυριως; Αν παραγγειλω σχετικα μικρα αντικειμενα, πχ μια κατσαρολα ή κρεμαστρες, παλι με μεταφορικη τα στελνει; Ή μηπως για μικρα αντικειμενα, τα στελνει με courier; Νομιζω ολα με μεταφορικη τα στελνει, καποτε ειχε και κουριερ για τα πολυ μικρα αλλα πρεπει να το εκοψε. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από Menelaos83 1
konc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Στις 19/10/2022 στις 10:40 ΠΜ, mindreader είπε Για να μου πει καποιος αν γνωριζει. Χρησιμοποιει το ικεα, για ολες τις παραγγελιες, τις μεταφορικες εταιριες (δελατολας κλπ), ή το κανει μονο για βαρια-ογκωδη αντικειμενα, τα επιπλα κυριως; Αν παραγγειλω σχετικα μικρα αντικειμενα, πχ μια κατσαρολα ή κρεμαστρες, παλι με μεταφορικη τα στελνει; Ή μηπως για μικρα αντικειμενα, τα στελνει με courier; Όλα δυστυχώς, και ένα ποτήρι να παραγγείλεις θα έρθει με τη μεταφορική όταν δεήσει. Καθόλου πρακτικό. 1
Silenzio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 εμένα ο Δελατολας μου έφερε βιβλιοθήκη (ικεα) χτυπημένη (ο τεχνικός που συναρμολογεί για το ικεα τους εκραξε) και περιμένω ακόμα απο 10/08 να μου φέρουν αντικατάσταση. Τους ειπα αν δε μου βρουν τα χρήματα μου πίσω και τα μεταφορικά και μου λένε τα μεταφορικά δε τα επιστρέφουμε γιατί την χρησιμοποιήσατε την υπηρεσία. Κρίμα το pourboire που έδωσα, άλλη φορά ούτε ευρώ δε θα δουν..
konc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, Silenzio είπε εμένα ο Δελατολας μου έφερε βιβλιοθήκη (ικεα) χτυπημένη (ο τεχνικός που συναρμολογεί για το ικεα τους εκραξε) και περιμένω ακόμα απο 10/08 να μου φέρουν αντικατάσταση. Τους ειπα αν δε μου βρουν τα χρήματα μου πίσω και τα μεταφορικά και μου λένε τα μεταφορικά δε τα επιστρέφουμε γιατί την χρησιμοποιήσατε την υπηρεσία. Κρίμα το pourboire που έδωσα, άλλη φορά ούτε ευρώ δε θα δουν.. Έτυχε και σε εμένα με βιβλιοθήκη, ήρθε χτυπημένη. Μετά από 10 μέρες και 10 τηλέφωνα (από ευγένεια και τυπικότητα σκίζουν, από ουσία και πραγματική εξυπηρέτηση μηδέν όμως) ήρθε η αντικατάσταση. Χειρότερα χτυπημένη σε 2 σημεία. Το κατάπια, δεν είχα άλλο κουράγιο, πόσο ξεφτίλα και αδιαφορία πια. Πάντως δεν είμαι σίγουρος πως φταίει η μεταφορική, ακόμα και στα ράφια του ΙΚΕΑ εκεί που τα παίρνεις μόνος σου υπάρχουν χτυπημένα προϊόντα που αν περάσει κάποιος τα βλέπει σε 1 λεπτό, απαράδεκτο. 1
Menelaos83 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Στις 20/10/2022 στις 5:43 ΜΜ, Silenzio είπε εμένα ο Δελατολας μου έφερε βιβλιοθήκη (ικεα) χτυπημένη (ο τεχνικός που συναρμολογεί για το ικεα τους εκραξε) και περιμένω ακόμα απο 10/08 να μου φέρουν αντικατάσταση. Τους ειπα αν δε μου βρουν τα χρήματα μου πίσω και τα μεταφορικά και μου λένε τα μεταφορικά δε τα επιστρέφουμε γιατί την χρησιμοποιήσατε την υπηρεσία. Κρίμα το pourboire που έδωσα, άλλη φορά ούτε ευρώ δε θα δουν.. Ακριβως το ιδιο ετυχε και σε μενα και μαλιστα ειδα το χτυπημα οταν την βγαζανε απο το φορτηγο.Κατεβηκα επι τοπου κατω και τους λεω ειναι χτυπημενη δεν παραλαμβανω παρε την πισω και φερτε αλλη.Ευτυχως με τα πολλα και αφου αρχισα τα μπινελικια στην εξυπηρετηση τους μου την αλλαξαν. Στις 19/10/2022 στις 10:40 ΠΜ, mindreader είπε Για να μου πει καποιος αν γνωριζει. Χρησιμοποιει το ικεα, για ολες τις παραγγελιες, τις μεταφορικες εταιριες (δελατολας κλπ), ή το κανει μονο για βαρια-ογκωδη αντικειμενα, τα επιπλα κυριως; Αν παραγγειλω σχετικα μικρα αντικειμενα, πχ μια κατσαρολα ή κρεμαστρες, παλι με μεταφορικη τα στελνει; Ή μηπως για μικρα αντικειμενα, τα στελνει με courier; Επανερχομαι κα διορθωνω μιας και εμαθα οτι συνεργαζονται με την Svuum για τα μικρα αντικειμενα. 2
M A T R I X Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Στις 19/10/2022 στις 10:40 ΠΜ, mindreader είπε Για να μου πει καποιος αν γνωριζει. Χρησιμοποιει το ικεα, για ολες τις παραγγελιες, τις μεταφορικες εταιριες (δελατολας κλπ), ή το κανει μονο για βαρια-ογκωδη αντικειμενα, τα επιπλα κυριως; Αν παραγγειλω σχετικα μικρα αντικειμενα, πχ μια κατσαρολα ή κρεμαστρες, παλι με μεταφορικη τα στελνει; Ή μηπως για μικρα αντικειμενα, τα στελνει με courier; Στις 20/10/2022 στις 3:46 ΜΜ, konc είπε Όλα δυστυχώς, και ένα ποτήρι να παραγγείλεις θα έρθει με τη μεταφορική όταν δεήσει. Καθόλου πρακτικό. επιβεβαιώνω ότι χρησιμοποιούν και courier. Μου έφεραν μία παραγγελία πριν από μερικές ημέρες. 1
mindreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 H Svuum μαλλον ομως καλυπτει μονο Αθηνα; Δεν νομιζω εχουν πανελλαδικο δικτυο. Εκτος αν συνεργαζονται με καποια απο τις γνωστες courier με πανελληνια παρουσία.
M A T R I X Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, mindreader είπε H Svuum μαλλον ομως καλυπτει μονο Αθηνα; Δεν νομιζω εχουν πανελλαδικο δικτυο. Εκτος αν συνεργαζονται με καποια απο τις γνωστες courier με πανελληνια παρουσία. Δεν γνωρίζω καθώς δεν αναφέρουν πουθενά online σε ikea/svuum. Αν θέλεις να παραγγείλεις κάτι καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους 1
geogr88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστο, topic,εχω ενα ασυρματο κουμπι ansulta το οποιο συνδεεται με φωτα led κουζινας.Ο διακοκτης χαλασε γνωριζει κανεις αν ειναι καποιος αλλο συμβατος?
mindreader Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Ψαχνω στο site του ικεα, με τον όρο 'υφασματινη ντουλαπα', αλλα δεν βλεπω κατι σαν αυτο που θελω/σκεφτομαι. Θελω κατι, σαν αλλα προιοντα που εχει το ικεα, με σκληρο υφασμα και εσωτερικο μεταλλικο σκελετο με διαφορες ενωσεις μεταξυ τους. Κατι που μπορεις ευκολα να το ξε-στησεις αν χρειαστει. Εχω δει σε διαφορα φυλλαδια αλλων εταιρειων, κατα καιρους, οπως σε δικτυα καταστηματων με εργαλεια κλπ, να εχουν. Το ικεα, δεν εχει; Ή εγω δεν ψαχνω καλα; Εχει δει, ξερει καποιος; Γιατι αλλα παρομοια κατα καιρους ειδη, αυτου του στυλ, εχει φερει. Πχ σαν πτυσσομενο μεγαλο ορθογωνιο καλαθι, οπως το περιγραφω με σκληρο υφασμα και μεταλλικο σκελετο εντος, για χρηση στο μπανια. Τετοια 'υφασματινη ντουλαπα', δεν εχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα