Dimi00 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, mindreader είπε Συγνωμη αν ξανατεθηκε, αλλα εχει καποια δικη της/ειδικη μεταφορικη η ικεα, οταν κανεις online παραγγελιες; Ή συνεργατες 'οτι να 'ναι' ανα περιοχες της χώρας; Γενικα, χωρις να τσουβαλιαζω μεν, γενικα απο αλλες εμπειριες με 'μεταφορικες', ελαχιστες λειτουργουν με πραγματικο επαγγελματισμο... Μιλαμε για επιπλα, και οσο compact και αν τα κανουν, συχνα δεν εχει ο καθενας μεγαλο αμαξι/σχαρες/καροτσες/station wagon για να φορτωνει και να φευγει... Με την ικεα λοιπον τι γινεται; Εμενα μου τα εφερε μια κουριερ συνεργαζομενη της ΙΚΕΑ στην Αθήνα. Για επαρχία δε γνωριζω
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, Dimi00 είπε Εμενα μου τα εφερε μια κουριερ συνεργαζομενη της ΙΚΕΑ στην Αθήνα. Για επαρχία δε γνωριζω Για επιπλο, ......courier; Εκτος αν αγορασες μικροπραγματα.
Dimi00 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mindreader είπε Για επιπλο, ......courier; Εκτος αν αγορασες μικροπραγματα. Κουριερ - μεταφορικη ειναι, με φορτηγο ηρθε. Πηρα 2 βιβλιοθήκες μεγαλες. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από Dimi00 1
Link83 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/8/2022 στις 4:51 ΜΜ, mindreader είπε Συγνωμη αν ξανατεθηκε, αλλα εχει καποια δικη της/ειδικη μεταφορικη η ικεα, οταν κανεις online παραγγελιες; Ή συνεργατες 'οτι να 'ναι' ανα περιοχες της χώρας; Γενικα, χωρις να τσουβαλιαζω μεν, γενικα απο αλλες εμπειριες με 'μεταφορικες', ελαχιστες λειτουργουν με πραγματικο επαγγελματισμο... Μιλαμε για επιπλα, και οσο compact και αν τα κανουν, συχνα δεν εχει ο καθενας μεγαλο αμαξι/σχαρες/καροτσες/station wagon για να φορτωνει και να φευγει... Με την ικεα λοιπον τι γινεται; Χρησιμοποιουν την μεταφορικη Δελατολας. Προσωπικα εχω παραγγειλει καποιε φορες μικροπραγματα χωρις προβλημα αλλα ποτε επιπλα. Τα reviews/αξιολογησεις που εχουν σαν μεταφορικη στο google παντως, δεν ειναι πολυ καλα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από Link83 2
Dimi00 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Link83 είπε Χρησιμοποιουν την μεταφορικη Δελατολας. Προσωπικα εχω παραγγειλει καποιε φορες μικροπραγματα χωρις προβλημα αλλα ποτε επιπλα. Τα reviews/αξιολογησεις που εχουν σαν μεταφορικη στο google παντως, δεν ειναι πολυ καλα. Α μπραβο αυτος μου τα φερε κι εμένα. Προσωπικά δεν εχω παραπονο , κομπλέ ολα 1
Morosis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Link83 είπε Χρησιμοποιουν την μεταφορικη Δελατολας. Προσωπικα εχω παραγγειλει καποιε φορες μικροπραγματα χωρις προβλημα αλλα ποτε επιπλα. Τα reviews/αξιολογησεις που εχουν σαν μεταφορικη στο google παντως, δεν ειναι πολυ καλα. Απο τις χειροτερες εμπειριες με μεταφορικες/courier,ο λογος που δεν ξαναπαραγγελνω απο Ικεα,ενημερωσα για παραδοση μετα τις 15:30 λογο εργασιας,ουτε τους ενοιαξε,παρελαβε η γυναικα μ κ ηταν τερμα αγενεις μαζι της χωρις λογο,εχε χαρη που ηταν βασικα πραγματα για το σπιτι αλλιως ουτε καν θα τα επαιρνα(δεν ηταν πληρωμενα κιολας) 2
phanispal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Ναι, λες κι είσαι ο μόνος που εργάζεσαι πρωινές ώρες και ζητάς παράδοση απογευματινές.
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ μια φορά πάντως, που παρήγγειλα με Δελατολα (και μίλησα και μαζί τους για να μάθω ακριβή ημερομηνία παράδοσης), μου ήρθαν με ταξί (καλτ). Μικρά σχετικά, κουτιά. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias
fredd0 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Εγώ μια φορά πάντως, που παρήγγειλα με Δελατολα (και μίλησα και μαζί τους για να μάθω ακριβή ημερομηνία παράδοσης), μου ήρθαν με ταξί (καλτ). Μικρά σχετικά, κουτιά. καλα οταν επαιζαν τα λοκνταουν τα μισα δεματα κουριερ με ταξι πηγαιναν, εβγαζαν και τα ταξι χαρτζιλικι αφου πελατες δεν υπηρχαν, καναν και τη δουλεια τους οι κουριερ που ταν ενα μηνα πισω στις παραδοσεις
Morosis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Ναι, λες κι είσαι ο μόνος που εργάζεσαι πρωινές ώρες και ζητάς παράδοση απογευματινές. Λιγο ακυρο το σχολιο σου αλλα οκ,ειχα επικοινωνησει με την εταιρια τηλεφωνικα κ ειχαν δωσει το οκ κ ξαφνικα 12 το πρωι βλεπω κλησεις,περα απο αυτο γινεται σε παραγγελια 240 ευρω 2 ατομα να μην εχουν καθολου ρεστα ενω ηξεραν οτι ηταν αντικαταβολη; Η πες οτι δεν ειχαν οκ(που θα επρεπε να εχουν γτ την ιδια δουλεια κανω κ παντα πρεπει να εχεις ταμειο) δυσκολο να ενημερωσουν απο το τηλ οτι αν μπορω να τα εχω ακριβως; Αν σ φαινεται λογικο το συμβαν παω πασο 1
mindreader Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Να ρωτησω, αν βεβαια εχει τυχει να το δοκιμασει κανεις... Ποσο καιρο κρατα, τα προιοντα που βαζεις στο καλαθι του ικεα, στο online shop; Θελω διαφορα προιοντα, και η διαθεσιμοτητα παιζει. Μια ειναι διαθεσιμο το ενα, μια το αλλο, και εναλλαξ. Απο την αλλη, δεν θελω να βαλω πολλες παραγγελιες. Αν ομως ηξερα οτι 'δεσμευει' ενα προιον για μενα, για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα, απο τη στιγμη που το βαλω στο καλαθι μου, και πριν πληρωσω και ολοκληρωσω την παραγγελια, θα μπορουσα να κανω καλυτερο προγραμματισμο.
SabotazNic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, mindreader είπε Να ρωτησω, αν βεβαια εχει τυχει να το δοκιμασει κανεις... Ποσο καιρο κρατα, τα προιοντα που βαζεις στο καλαθι του ικεα, στο online shop; Θελω διαφορα προιοντα, και η διαθεσιμοτητα παιζει. Μια ειναι διαθεσιμο το ενα, μια το αλλο, και εναλλαξ. Απο την αλλη, δεν θελω να βαλω πολλες παραγγελιες. Αν ομως ηξερα οτι 'δεσμευει' ενα προιον για μενα, για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα, απο τη στιγμη που το βαλω στο καλαθι μου, και πριν πληρωσω και ολοκληρωσω την παραγγελια, θα μπορουσα να κανω καλυτερο προγραμματισμο. Δεν τα δεσμευει Ή ακομα και αν το εκανε, δεν θα ηταν για περισσοτερο απο 1 ωρα οπως εχω δει σε οσα εχουν δεσμευση. Σιγα μην τα κρατανε 3 μερες μεεεεεεχρι να παραγγειλεις 2
ObeyWario! Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Οι τάβλες του ικέα αξίζουν και αν ναι ποιες είναι vfm; Για κρεβάτι σκέφτομαι το malm 140x200
mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) H 'ikea family' card, τελικα αξιζει; Ειναι φυσική ή ηλεκτρονικη καρτα; Απλα μαζευεις ποντους, που καποια στιγμη εξαργυρωνονται σε εκπτωτικα κουπονια, οπως συμβαινει με διαφορες μικροκαρτες απο σουπερ μαρκετ; Γιατι δεν θα κανατε ikea family card; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από mindreader
haris_216 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mindreader είπε H 'ikea family' card, τελικα αξιζει; Ειναι φυσική ή ηλεκτρονικη καρτα; Απλα μαζευεις ποντους, που καποια στιγμη εξαργυρωνονται σε εκπτωτικα κουπονια, οπως συμβαινει με διαφορες μικροκαρτες απο σουπερ μαρκετ; Γιατι δεν θα κανατε ikea family card; Αναρωτιέμαι αν οι ερωτήσεις σου είναι πραγματικές απορίες, καθώς έχουν μία περιοδικοτητα, σα να προσπαθείς να επαναφέρεις από τη λήθη ένα νήμα (που έφτιαξες; ) Έτσι για την ιστορία, είναι φυσική κάρτα (δεν ξέρω αν παίζει απλά αναφέροντας πχ το τηλέφωνό σου) και δεν έχει "αξίζει/δεν αξίζει". Εφόσον ψωνίζεις από ικεα σου μπαίνουν κάποιοι πόντοι και φτάνοντας σε κάποιο όριο (1750 αν το θυμάμαι καλά) σου αφαιρούν 5€ (ή παραπάνω με πιο πολλούς) από κάποια αγορά σου. Δεν θα την έκανες γιατί βαριέσαι να μαζεύεις κάρτες στο πορτοφόλι σου, γιατί δεν ψωνίζεις από εκεί ή γιατί φοβάσαι ποιος μπορεί να έχει τα "προσωπικά σου δεδομένα" Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από haris_216 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα