overpower Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Κανεις online την εγγραφή, ή μπορει να γινει κι επιτοπου σε καταστημα; Αξιζει αραγε ακομη και αν καποιος δεν παει συχνα στο ικεα; Ισχυει για ολα τα ικεα; 1) και Online αν θες 2) ναι 3) ναι και για online αγορες
mentoras99 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Κατι στοιχεια ζηταει. Παρτην δεν κοστιζει τιποτα Εχεις εκπτωσεις αναλογα με το ποσα λεφτα εχεις ξοδεψει. Μια χαρα ειναι εγω εχω κανα 100αρι και δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα 100αρι ποντους, ή ευρω; ----- Ψαχνω για νεσεσερ στο site του ικεα, αλλα προφανως τα εχει με αλλη ονομασια καταχωρημενα. Μπορει κανεις να μου πει, με ποια λεξη να κανω αναζητηση, ή να μου δωσει url?
idomeneas7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 H καρτα σου δινει 5 ευρω αν κανεις αγορες 350 ευρω οποτε δεν νομιζω οτι εχεις καποιο σημαντικο οφελος. Μετα απο 1-2 χρονια ληγουν οι ποντοι. Τι νεσεσερ, για καλλυντικα? Δεν εχω δει ποτέ. Μονο κατι πλεκτα καλαθάκια ξέρω. 1
mentoras99 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 H καρτα σου δινει 5 ευρω αν κανεις αγορες 350 ευρω οποτε δεν νομιζω οτι εχεις καποιο σημαντικο οφελος. Μετα απο 1-2 χρονια ληγουν οι ποντοι. Τι νεσεσερ, για καλλυντικα? Δεν εχω δει ποτέ. Μονο κατι πλεκτα καλαθάκια ξέρω. Αν ειναι ετσι...ανθρακες οι ποντοι/θησαυρος.... Νεσεσερ για καλλυντικα, ξυριστικα, μπουκαλακια κλπ. Μπορει και να μην εχει, αλλα εχει τοσα, θα περιμενα οτι θα ειχε...
mindreader Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δυστυχως η εμπειρια μου με τις μπαταριες του ικεα, ειναι μικτη. Απο φορτιο οκ, ειναι ενταξει. Αν επισης δεν τις χρησιμοποιησεις, τουλαχιστον δεν βγαζουν υγρα. Αλλα το δυστυχες γεγονος ειναι οτι μπαταριες εν χρησει, εστω προς το τελος της ωφελιμης ζωης τους, πολλες απο αυτες του ικεα, δυστυχως βγαζουν υγρα, με αποτελεσμα να κινδυνευεις να σου χαλασουν και τη συσκευη, αν δεν το αντιληφθεις εγκαιρως. Επρεπε το ικεα, να εχει κατι καλυτερο σε αυτο τομεα νομιζω.
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου ή αν απλως ετυχε, και δεχομαι οτι ποτε δεν ηταν και τρομερη η ποικιλια φαγητων στο εστιατοριο του ικεα, αλλα εχω την εντυπωση οτι την τελευταια φορα που το επισκεφτηκα, οτι τα διαθεσιμα πιατα-φαγητα, ηταν ελαχιστα σε σχεση με το παρελθον....λιγες επιλογες.... 1
unforgiven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Τα παιδιά μας (αγόρια 8 και 5) θα χρειαστούν κουκέτα. Φυσικά τα οικονομικά είναι περιορισμένα. Έχει κανένας την Mudal; Ποια η γνώμη σας; Δεν μου πολυγεμίζει το μάτι είναι η αλήθεια, αλλά ξέρω πως θα δώσω 170€ και δεν περιμένω θαύματα. Σε μερικά χρόνια τα παιδιά θα θέλουν να χωριστούν έτσι και αλλιώς σε διαφορετικά δωμάτια, οπότε δεν με ενδιαφέρει αν θα κρατήσει μια ζωή.
phanispal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Αν μπορείς να τη δεις από κοντά, νομίζω καλό θα ήταν. Γιατί αν χοροπηδάνε τα παιδιά πάνω (όπως κάναμε οι περισσότεροι), δε λες ότι γεμίζει και το μάτι ότι αντέχει την κακομεταχείριση. Αλλά και να τη δεις, δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι η εκθεσιακή. 1
haris_216 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 21/8/2018 στις 12:04 ΜΜ, mindreader είπε Δυστυχως η εμπειρια μου με τις μπαταριες του ικεα, ειναι μικτη. Απο φορτιο οκ, ειναι ενταξει. Αν επισης δεν τις χρησιμοποιησεις, τουλαχιστον δεν βγαζουν υγρα. Αλλα το δυστυχες γεγονος ειναι οτι μπαταριες εν χρησει, εστω προς το τελος της ωφελιμης ζωης τους, πολλες απο αυτες του ικεα, δυστυχως βγαζουν υγρα, με αποτελεσμα να κινδυνευεις να σου χαλασουν και τη συσκευη, αν δεν το αντιληφθεις εγκαιρως. Επρεπε το ικεα, να εχει κατι καλυτερο σε αυτο τομεα νομιζω. Θα συμφωνήσω κι εγώ. Ενώ είχα πάρει αρκετές φορές τις σταμάτησα αφού είδα ότι κάνουν αυτά τα "άσπρα" όταν είναι μέσα σε συσκευές. Κρίμα, αφού γενικά είμαι ικανοποιημένος από τα προϊόντα του. Εννοείται ότι δεν βγάζει μπαταρίες αλλά θα έπρεπε να το προσέξει όταν βάζει πάνω το brand name του 1
mindreader Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Εχει χρησιμοποιησει κανεις ποτε, τις μεταφορικες υπηρεσιες του ικεα; Ποσο καλες-συνεπεις και τυποποιημενες ειναι; Μιλω για ογκωδη αντικειμενα που ειναι αδυνατον να μεταφερθουν με κανονικο IX. Ρωτω γιατι κατα καιρους ειχα τραγικες εμπειριες με μεταφορικες εταιριες... Και απο τη στιγμη που δεν ειναι εντελως εσωτερικη υπηρεσια του ικεα αλλα συνεργαζομενες εταιριες, δεν ξερω ποσο αξιοπιστες ειναι... Θα θελα να πιστευω, οτι μια μεγαλη και σοβαρη εταιρια σαν το ικεα, θα 'δενει' αρκετα τους εκαστοτε μεταφορεις, ωστε να μην κανουν στον πελατη....μλκιες, αλλα επειδη στην Ελλαδα ζουμε κι εχουν δει πολλα τα ματια μας, ποτε δεν ξερεις... Εχει λοιπον σχετικη εμπειρια κανεις;
Stamer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Είχα παραγγείλει ένα μικρό επιπλάκι πριν λίγους μήνες (και παλιότερα νομίζω άλλα πράγματα). Μια χαρά μου τα έφεραν, δεν είχα κάποιο θέμα και γενικά θεωρώ οτι είναι και φθηνά. Αν σου κατεβάσουν τίποτα που φαίνεται σκισμένη συσκευασία κ.λ.π. απλά δεν υπογράφεις και δεν παραλαμβάνεις (για όλους ισχύει αυτό, όχι μόνο για ικεα). Δεν θυμάμαι μόνο αν σου ανεβάζουν τα πολύ βαριά πράγματα σε όροφο. 1
nkar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα μου ανέβασαν καναπέ σε όροφο . πληρωνεις νομίζω κάτι παραπάνω και το δηλώνεις σε ποιο όροφο είναι. επισης οταν χάλασε ο καναπές (βουλιαξαν τα μαξιλάρια) ήρθαν τον πήραν και ταυτόχρονα μου αφησαν καινούριο...( χωρις καμία χρέωση) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από nkar
unforgiven Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Οι άτοκες δόσεις ισχύουν και για αγορά online; Δεν βρήκα κάτι σχετικό στο site.
kronos73 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 4/9/2018 στις 3:50 ΜΜ, unforgiven είπε Τα παιδιά μας (αγόρια 8 και 5) θα χρειαστούν κουκέτα. Φυσικά τα οικονομικά είναι περιορισμένα. Έχει κανένας την Mudal; Ποια η γνώμη σας; Δεν μου πολυγεμίζει το μάτι είναι η αλήθεια, αλλά ξέρω πως θα δώσω 170€ και δεν περιμένω θαύματα. Σε μερικά χρόνια τα παιδιά θα θέλουν να χωριστούν έτσι και αλλιώς σε διαφορετικά δωμάτια, οπότε δεν με ενδιαφέρει αν θα κρατήσει μια ζωή. Την έχει πολύ καλός φίλος (είχα βοηθήσει και λίγο στη συναρμολόγηση). Για τα λεφτά της είναι πολύ αξιοπρεπής ειδικά αν σκεφθείς ότι είναι ξύλο και όχι μελαμίνη. 1 ώρα πριν, mindreader είπε Εχει χρησιμοποιησει κανεις ποτε, τις μεταφορικες υπηρεσιες του ικεα; Ποσο καλες-συνεπεις και τυποποιημενες ειναι; Μιλω για ογκωδη αντικειμενα που ειναι αδυνατον να μεταφερθουν με κανονικο IX. Ρωτω γιατι κατα καιρους ειχα τραγικες εμπειριες με μεταφορικες εταιριες... Και απο τη στιγμη που δεν ειναι εντελως εσωτερικη υπηρεσια του ικεα αλλα συνεργαζομενες εταιριες, δεν ξερω ποσο αξιοπιστες ειναι... Θα θελα να πιστευω, οτι μια μεγαλη και σοβαρη εταιρια σαν το ικεα, θα 'δενει' αρκετα τους εκαστοτε μεταφορεις, ωστε να μην κανουν στον πελατη....μλκιες, αλλα επειδη στην Ελλαδα ζουμε κι εχουν δει πολλα τα ματια μας, ποτε δεν ξερεις... Εχει λοιπον σχετικη εμπειρια κανεις; Παρήγγειλα το καλοκαίρι μία βιβλιοθήκη και μία καρέκλα. Δεν έχω παράπονο από τη συσκευασία και τη μεταφορική 18 λεπτά πριν, unforgiven είπε Οι άτοκες δόσεις ισχύουν και για αγορά online; Δεν βρήκα κάτι σχετικό στο site. Ναι, είναι επιλογή στο check out 2
mindreader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Απο λαμπες led για φωτισμο δωματιου, εχει δοκιμασει κανεις τιποτε αξιολογο (και φωτεινο!-οχι καντηλι!) απο ικεα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα