Προς το περιεχόμενο

Ikea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+100000

επί του "φιλοσοφικού" τώρα:

Από τότε που βγήκαν τα κομπιουτεράκια, ξεχάσαμε να κάνουμε πράξεις.

Από τότε που βγήκαν τα κινητά, δεν θυμόμαστε ούτε το τηλέφωνο του σπιτιού μας

Και από τότε που ήρθαν τα IkeoLidloPraktiker (στα οποία, για να μην παρεξηγηθώ, ψωνίζω όταν τυχαίνει) νομίζουμε ότι ο κόσμος (ο εμπορικός) σταματάει εκεί.

Δεν ειναι ακριβως ετσι.

Ειναι θεμα προτιμησης.

Πχ ο ενας θελει συσκευασμενα φασολια απο σουπερ μαρκετ, κι αλλος προτιμα να αγοραζει χυμα απο το σακι.

Σεβαστα και τα δυο, καθε ενα εχει συν και πλην.

Εγω ειμαι πολυ της 'τυποποιησης' στη ζωη μου.

Θελω σε οτι μπορω να κανω, 'στανταρισμα'.

Αρα, δεν ειμαι της λογικης 'πηγαινε κοψε μια σωληνα', οταν ξερω οτι υπαρχει στην αγορα και η πτυσσομενη, που μπορω αυριο καλλιστα αν μετακομισω να την παρω μαζι μου και να την ξαναχρησιμοποιησω σε χρονο dt.

Οποτε, ειναι θεμα προτιμησης.

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβως ετσι.

Ειναι θεμα προτιμησης.

Πχ ο ενας θελει συσκευασμενα φασολια απο σουπερ μαρκετ, κι αλλος προτιμα να αγοραζει χυμα απο το σακι.

Σεβαστα και τα δυο, καθε ενα εχει συν και πλην.

Εγω ειμαι πολυ της 'τυποποιησης' στη ζωη μου.

Θελω σε οτι μπορω να κανω, 'στανταρισμα'.

Αρα, δεν ειμαι της λογικης 'πηγαινε κοψε μια σωληνα', οταν ξερω οτι υπαρχει στην αγορα και η πτυσσομενη, που μπορω αυριο καλλιστα αν μετακομισω να την παρω μαζι μου και να την ξαναχρησιμοποιησω σε χρονο dt.

Οποτε, ειναι θεμα προτιμησης.

Σαφώς και είναι θέμα προτίμησης και ο καθένας διαλέγει αυτό που θέλει.

Με το "σταντάρισμα" το οποίο ανέφερες όμως (το οποίο, ξαναλέω, είναι επιλογή και δικαιώμά σου) αυτό που θα πάρεις θα είναι σημαντικά ακριβότερο και λιγότερο ανθεκτικό (κανένα πτυσόμενο δεν έχει την αντοχή τη μονοκόματης βέργας ούτε την ακαμψία της).

Μακάρι όταν μετακομίσεις το μόνο σου πρόβλημα να είναι η βέργα της ντουλάπας και όχι άλλα πιο "χοντρά" (οικιακές συσκευές, έπιπλα, κλπ)

Και βέβαια σε σχέση με το "αύριο", όταν πια έχουν μείνει μόνο τα Ikea style και Lidl να δεις πόσα posts θα κάνεις, όπως στο άλλο νήμα, να παραπονιέσαι για τιμές, αποθέματα, κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω παντως, πως ενα καταστημα σαν το Ικεα που εχει οτι βαλει ανθρωπου νους για τα σπιτια, δεν εχει διαχωριστικά εσωτερικών χώρων.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νομιζω οτι τετοια νεα δεν υπαρχουν στις μερες μας....και ειδικα στην Ελλαδα....

Βonus 108 εκατ. ευρώ μοιράζει στους υπαλλήλους της ανά τον κόσμο η ΙΚΕΑ γιατί...θέλει να είναι χαρούμενοι

http://www.huffingtonpost.gr/2016/12/06/eidiseis-diethnes-ikea-bonus-ypallhlous-moirazei-xaroumenoi_n_13450928.html

Δημοσ.

σε αυτους που εκλεισε,μοιρασε κατι?

Οχι. Αρα επρεπε να μην δωσουν ουτε στους εργαζομενους τους.

Κατσε να δεις απο το 2017 αν μπορει να σταθει κανεις μονος του εξω στην αγορα...

Ολοι υπαλληλοι, και αν ειναι τυχεροι.

Τωρα αν φταιει το καθε ικεα, ο καπιταλισμος, ή οι κυβερνησεις, ειναι μεγαλη κουβεντα.

Δημοσ.

Διάβασα στο site του IKEA στην κατηγορία καταστήματα ότι έχει και Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών, ένα απο αυτά στην Κομοτηνή. Τι εξυπηρετούν; πχ μπορώ να κάνω online παραγγελία και να παραλάβω απο εκεί;

Δημοσ.

Διάβασα στο site του IKEA στην κατηγορία καταστήματα ότι έχει και Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών, ένα απο αυτά στην Κομοτηνή. Τι εξυπηρετούν; πχ μπορώ να κάνω online παραγγελία και να παραλάβω απο εκεί;

Ναι, και δεν πληρώνεις μεταφορικά. Της Πάτρας έχει και κάτι μαλακιούλες που μπορείς να αγοράσεις επιτόπου.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια, τοσα και τοσα κουτια αποθηκευσης φερνει το ικεα,

κουτες χαρτινες διαστασεων σαν αυτες που λεμε 'νουνου', δεν εχει στο ικεα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερωτηση για ψαγμενους:(solved .... :(   )

τι πιθανοτητες εχω να βρω, κομματι επιπλου απο σετ 'expedit', που εχω αγορασει πριν χρονια;;;;;

Εχω παρατηρησει οτι συνηθως κρατα τις 'σειρες' καποια χρονια, αλλα μετα κανεις δεν ξερει.

Ψαχνω στο ikea.gr για expedit και δεν μου φερνει αποτελεσματα.

Ταυτοχρονα ομως οσο εγραφα αυτα, μαλλον βρηκα την 'λυπητερη' απαντηση....

http://gizmodo.com/heres-why-ikea-is-discontinuing-everyones-favorite-sh-1527126312

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατι στοιχεια ζηταει. Παρτην δεν κοστιζει τιποτα

Εχεις εκπτωσεις αναλογα με το ποσα λεφτα εχεις ξοδεψει. Μια χαρα ειναι εγω εχω κανα 100αρι και δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα

Δημοσ.

Κατι στοιχεια ζηταει. Παρτην δεν κοστιζει τιποτα

Εχεις εκπτωσεις αναλογα με το ποσα λεφτα εχεις ξοδεψει. Μια χαρα ειναι εγω εχω κανα 100αρι και δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα

Κανεις online την εγγραφή, ή μπορει να γινει κι επιτοπου σε καταστημα;

Αξιζει αραγε ακομη και αν καποιος δεν παει συχνα στο ικεα;

Ισχυει για ολα τα ικεα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...