siracos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ε δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω. Θεωρητικά, ως πλεονέκτημα θεωρώ τον πολύ μεγάλο χώρο ν' απλωθείς. Ως μειονέκτημα μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι πιο δύσκολο στο στρώσιμο, ότι θα είναι δύσκολο να βρεις σεντόνια/κουβέρτες/παπλώματα/παπλωματοθήκες, ή ότι θα κλείσει πολύ ο χώρος, αν και το δεύτερο εξαρτάται κι απ' το διαθέσιμο χώρο. Απλά, επειδή εγώ λέω αυτό που φαντάζομαι, θα ήθελα να ακούσω και την άποψη κάποιου που γνωρίζει από πρώτο χέρι. Επεμβάσεις δεν είναι απίθανο να γίνουν, αλλά δεν είναι και το πρώτο πράγμα που θα έχω στο μυαλό μου κατά την αγορά. Διπλό κρεβάτι πάνω από 1,60 πλάτος δεν νομίζω να χρειάζεσαι. Στα νοικιασμένα σπίτια οι κρεβατοκάμαρες σπάνια χωράνε μεγαλύτερο κρεβάτι . Σκέψου επίσης ότι όσο ποιο μεγάλο το κρεβάτι τόσο και ποιο ακριβό θα είναι το στρώμα και τα σεντόνια που χρειάζεσαι.
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Επίσης, δεν έχω κάνει έρευνα για σπίτι ακόμα, ώστε να ξέρω τι παίζει συνήθως με τα μεγέθη υπνοδωματίων. Γι' αυτό ρώτησα, σε περίπτωση που κάποιοι το έχουν ψάξει ήδη.
bluesattack Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μηπως να εβρισκες πρωτα το σπιτι και μετα το κρεβατι ?
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Λογικό αυτό που λες, απλά ρώτησα εκ των προτέρων τι παίζει.
mentoras99 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Τελικα κατι καλο, ευκολα μπορει να γινει χειροτερο. Ο λογος για τον καταλογο ικεα, τον εντυπο, τον οποιο πηρα προσφατα στα χερια μου. 100 σελιδες λιγοτερες απο τον καταλογο του 2014/5, ελαχιστα προιοντα, πολυ πολυ λιγοτερα οχι απο αυτα που εχει στο καταστημα, αλλα απο αυτα εστω που εδειχναν οι προηγουμενοι εντυποι καταλογοι, αλλαγη υφους και στυλ λες και ειναι περιοδικο μοδας.... αλλα 'ντ' αλλων κυριολεκτικα.... Αν δεν εβλεπα το εξωφυλλο, μπορει να νομιζα οτι διαβαζα και κανενα γυναικειο περιοδικο.... Το χασαν καπου το θεμα εκει στην ικεα.... Ο καταλογος, πρεπει να ειναι καταλογος. Τελεια και παυλα. Δεν μπορει να εχει στο καταστημα 60 ειδη βιβλιοθηκων, και στον καταλογο μονο 5-6. Πιο χρησιμες ειναι οι ιστοριες με....προσφυγες;;;; Σαν να μην εφταναν αυτα, οι εξυπνοι κατηργησαν και το pdf που εδιναν online. Μονη λυση, για καποιον που δεν εχει χρονο να τραβηχτει ως το καταστημα (για μια επισκεψη στο ικεα θες ωρες....), ειναι το site πλεον. Παντως, καποιος πρεπει να τους πει τι εννοουμε οταν λεμε καταλογο. Εγω περιμενα να δω παραθεση προιοντων, εστω λιγοτερων απο το καταστημα, και να μπορω να κανω μια πρωτη επιλογη. Αντι αυτου, τον ανοιγεις και διαβαζεις γλυκαναλατες ιστοριες! Αντε και αρλεκιν παιδια, καλα το πατε!!!!!
mentoras99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ψαχνω μια μεταλλικη πτυσσομενη σωληνα, απο αυτες που βαζουμε μεσα στις ντουλαπες για να κρεμαμε τα ρουχα. Κατι παρομοιο με την σωληνα απο κρεμαστη κουρτινα μπανιου δηλαδη, που ανοιγει και κρατα την κουρτινα απο τον ενα τοιχο μεχρι τον αλλο. Μου ειπαν οτι υπαρχουν στην αγορα τετοιες σωληνες, πτυσσομενες, για να τοποθετηθουν εσωτερικα στις ντουλαπες. Γνωριζει κανεις αν εχει το Ikea? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2016 από mentoras99
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Γνωριζει κανεις αν εχει το Lidl? Γιατί δεν ρωτάς στο topic του Lidl?
mentoras99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Γιατί δεν ρωτάς στο topic του Lidl? Εντελως αφηρημενος....ευτυχως μου το πες, το διορθωσα. Στο ικεα ηθελα να πω. Αν ξερει καποιος ας πει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το μόνο που βρήκα ήταν σε αυτή την κατηγορία νομίζω http://www.ikea.gr/ypnodomatio/doulapes-kai-apothikeutikes-luseis-upnodomatiou/sustimata-doulapon-pax/esoterika-exartimata-gia-doulapes-pax/ Σε διάφορες διαστάσεις http://www.ikea.gr/ypnodomatio/doulapes-kai-apothikeutikes-luseis-upnodomatiou/sustimata-doulapon-pax/esoterika-exartimata-gia-doulapes-pax/raga-gia-to-kremasma-twn-royxwn-23594/24725/ , όχι πτυσσόμενα όμως
mentoras99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το μόνο που βρήκα ήταν σε αυτή την κατηγορία νομίζω http://www.ikea.gr/ypnodomatio/doulapes-kai-apothikeutikes-luseis-upnodomatiou/sustimata-doulapon-pax/esoterika-exartimata-gia-doulapes-pax/ Σε διάφορες διαστάσεις http://www.ikea.gr/ypnodomatio/doulapes-kai-apothikeutikes-luseis-upnodomatiou/sustimata-doulapon-pax/esoterika-exartimata-gia-doulapes-pax/raga-gia-to-kremasma-twn-royxwn-23594/24725/ , όχι πτυσσόμενα όμως thanks για την προσπαθεια ThReSh. Αυτη η ραγα, απορω πως μπορει να την πουλανε, αφου πως στην ευχη να πετυχεις τις διαστασεις; Αντιθετως η πτυσσομενη που λεω, ειναι στυλ universal.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχεις άδικο, απλά η συγκεκριμένη ράγα είναι ουσιαστικά στην κατηγορία για τις ντουλάπες του ΙΚΕΑ, που βγαίνουν σε συγκεκριμένες διαστάσεις οπότε βγάζουν κι ανάλογες fixed ράγες... Δεν μπόρεσα να βρω άλλες ράγες/σωλήνες στο site, οπότε υποθέτω δεν υπάρχουν άλλες από ΙΚΕΑ.
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Θέλεις αποκλειστικά από ΙΚΕΑ; Γιατί μια αναζήτηση βγάζει σε διάφορα καταστήματα. Επίσης, πιθανό να έχουν τα praktiker και ίσως τα jumbo.
siracos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Πήγαινε σε οποιοδήποτε μαγαζί με σιδηρικά και είδη κιγκαλερίας και πάρε μια ράβδο που θα την κόψεις σε ότι μήκος θέλεις . Πάρε και δύο βάσεις να βιδώσεις στην ντουλάπα . Είναι πολύ φτηνά. Κοίτα εδώ για να καταλάβεις τη λέω και τη θα ψάξεις https://www.leroymerlin.gr/gr/taktopoiisi/organosi-doulapas/mihanismoi-doulapas/ 1
haris_216 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πήγαινε σε οποιοδήποτε μαγαζί με σιδηρικά και είδη κιγκαλερίας και πάρε μια ράβδο που θα την κόψεις σε ότι μήκος θέλεις . Πάρε και δύο βάσεις να βιδώσεις στην ντουλάπα . Είναι πολύ φτηνά. Κοίτα εδώ για να καταλάβεις τη λέω και τη θα ψάξεις https://www.leroymerlin.gr/gr/taktopoiisi/organosi-doulapas/mihanismoi-doulapas/ +100000 επί του "φιλοσοφικού" τώρα: Από τότε που βγήκαν τα κομπιουτεράκια, ξεχάσαμε να κάνουμε πράξεις. Από τότε που βγήκαν τα κινητά, δεν θυμόμαστε ούτε το τηλέφωνο του σπιτιού μας Και από τότε που ήρθαν τα IkeoLidloPraktiker (στα οποία, για να μην παρεξηγηθώ, ψωνίζω όταν τυχαίνει) νομίζουμε ότι ο κόσμος (ο εμπορικός) σταματάει εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα