mentoras99 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Σωστός, άσχετος βλέπεις. Έχουμε εμπειρία από τα είδη τάβλας; Γιατί με τις οικονομικές δεν ανεβαίνει και πολύ. *Άρα και το 1.80 δεν είναι τόσο ακριβότερο τελικά. Απο ταβλες δεν ξερω. Και δεν μπορω να καταλαβω πως καποιες ξυλινες ταβλες ανεβαζουν τοσο το κοστος.... Το μεταλλικο που σου ελεγα εγω, διπλο πανω/κατω, δεν ειχε ταβλες, ειχε μεταλλικο πλεγμα κατω απο τα κρεβατια, το επαιρνες κι εφευγες.
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Σ' ευχαριστώ. Σχετικά με το πλάτος, έχει κανείς εμπειρία; Ποια είναι τα pros & cons ενός κρεβατιού με μεγάλο πλάτος, π.χ. 1.80;
bluesattack Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τι μειονεκτημα να εχει το πλατος βρε φιλε ? Οποιοδηποτε (ξυλινο) κρεβατι μπορεις να το ενισχυσεις εσωτερικα , με γωνιες , περαστες βιδες ,ταβλες , δοκαρια.Ιδιως αν ειναι φθηνο και δεν λυπασαι την παρεμβαση. Αν παρεις μεταλλικο και ανησυχεις τοσο φτιαχτου μεσα ενα δευτερο πλαισιο με σιδεροσωληνες τετραγωνους , μεταλλικες γωνιες και μερικες περαστες βιδες (βαψε τις κιολας ) , κομπλε
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ε δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω. Θεωρητικά, ως πλεονέκτημα θεωρώ τον πολύ μεγάλο χώρο ν' απλωθείς. Ως μειονέκτημα μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι πιο δύσκολο στο στρώσιμο, ότι θα είναι δύσκολο να βρεις σεντόνια/κουβέρτες/παπλώματα/παπλωματοθήκες, ή ότι θα κλείσει πολύ ο χώρος, αν και το δεύτερο εξαρτάται κι απ' το διαθέσιμο χώρο. Απλά, επειδή εγώ λέω αυτό που φαντάζομαι, θα ήθελα να ακούσω και την άποψη κάποιου που γνωρίζει από πρώτο χέρι. Επεμβάσεις δεν είναι απίθανο να γίνουν, αλλά δεν είναι και το πρώτο πράγμα που θα έχω στο μυαλό μου κατά την αγορά.
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ρε ναι, αλλά και οι ενδοιασμοί μου μού φαίνονται κάπως βάσιμοι τώρα που το ξανασκέφτομαι. Αν είναι να δυσκολεύομαι να βρω σεντόνια/κουβέρτες/παπλώματα/παπλωματοθήκες ή να πρέπει να τα χρυσοπληρώσω, θα το σκεφτώ πολύ για να πάω σε τόσο φαρδύ κρεβάτι.
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αν και το νήμα αφορά στο ΙΚΕΑ, εκτός από ΙΚΕΑ, τι άλλες επιλογές έχουμε για κρεβάτι; Έχει ψαχτεί κανείς;
mary Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πάντως τώρα τελευταία, μόνο φθηνό δεν είναι το ικεα. Σε κάθε κατάλογο πιο λίγα προϊόντα και τιμές πιο πάνω, με λίγες εξαιρέσεις.
dollyyy19 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 εδω και μια τριετια,επαψε να ειναι το φθηνο μαγαζι,αλλα συνεχιζει να φερνει τις ιδιες σαβουρες,σε ακριβοτερες τιμες.δεν μιλαμε για ξυλο,αλλα πεπιεσμενο χαρτι.και οι τιμες στα υψη.
Papakaliati Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 εδω και μια τριετια,επαψε να ειναι το φθηνο μαγαζι,αλλα συνεχιζει να φερνει τις ιδιες σαβουρες,σε ακριβοτερες τιμες.δεν μιλαμε για ξυλο,αλλα πεπιεσμενο χαρτι.και οι τιμες στα υψη.Τα ικεα δεν είναι φτηνά, αλλά αρκετά προϊόντα προσφέρουν πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής, με μικρή όμως ποικιλία. Συνήθως αυτό ισχύει όμως στα ακριβότερα προϊόντα τους. Άμα ο στόχος είναι να πάρεις ότι πιο φτηνό δεν θα σε καλύπτουν νομίζω. Άμα όμως θέλεις να δώσεις πχ 600 ευρώ για μεγάλη ντουλάπα, δεν νομίζω να βρεις κάτι παρόμοιο σε ποιότητα ούτε καν στην διπλάσια τιμή.
mentoras99 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Τα ικεα δεν είναι φτηνά, αλλά αρκετά προϊόντα προσφέρουν πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής, με μικρή όμως ποικιλία. Συνήθως αυτό ισχύει όμως στα ακριβότερα προϊόντα τους. Άμα ο στόχος είναι να πάρεις ότι πιο φτηνό δεν θα σε καλύπτουν νομίζω. Άμα όμως θέλεις να δώσεις πχ 600 ευρώ για μεγάλη ντουλάπα, δεν νομίζω να βρεις κάτι παρόμοιο σε ποιότητα ούτε καν στην διπλάσια τιμή. Πηρα πριν χρονια, απλη ντουλαπα απο το στοκ(στο ισογειο) του ικεα. Κανονικη τιμη γυρω στα 120 ευρω αν θυμαμαι καλα. Τιμη στοκ: 50 ευρω!!!! Ε οχι ρε παιδια, ντουλαπα με 50 ευρω δεν βρισκεις που να γυρισεις ολη την υφηλιο. Ειχε ενα ελλατωματακι, αλλα επειδη την ηθελα για το χωριο, ουτε γατα ουτε ζημια. Την εχω καμια δεκαρια χρονια τωρα, μικρη χρηση γιατι δεν μενω εκει, μια χαρα λεμε. Εγω πιστευω αυτο που ειπα πιο πανω. Αν προσεξεις τι αγοραζεις, βρισκεις κελεπουρια. Και δεν εχει σχεση αυτο που λετε για το ικεα, πχ με την σαβουρα που φερνει το jumbo στον τομεα των παιχνιδιων και ειδων σπιτιου... Απλα δεν ειναι τοσο φτηνο οσο θα επρεπε, για Ελλαδα, οταν εξωτερικο με καλυτερους μισθους πουλα φτηνοτερα. Αλλα και παλι ειναι σχεδον παντα φτηνοτερα απο αλλους, και οπως ειπωθηκε, με καλο value for money. Αν δεν επιλεγεις το απολυτα φτηνοτερο, και παιρνεις κατι που να μπορει να ανταποκριθει στη χρηση για την οποια το θελεις, τοτε μπορεις να βρεις καλα κομματια σε καλες τιμες.
Pa0ki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Με 120€ βρίσκεις?Γιατί αυτή είναι η πραγματική της τιμή και όχι το 1 κομμάτι στοκ που έτυχε να βρεις στα 50€
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 εδω και μια τριετια,επαψε να ειναι το φθηνο μαγαζι,αλλα συνεχιζει να φερνει τις ιδιες σαβουρες,σε ακριβοτερες τιμες.δεν μιλαμε για ξυλο,αλλα πεπιεσμενο χαρτι.και οι τιμες στα υψη. Έχει κάποια κρεβάτια από πραγματικό ξύλο. Πηρα πριν χρονια, απλη ντουλαπα απο το στοκ(στο ισογειο) του ικεα. Κανονικη τιμη γυρω στα 120 ευρω αν θυμαμαι καλα. Τιμη στοκ: 50 ευρω!!!! Ε οχι ρε παιδια, ντουλαπα με 50 ευρω δεν βρισκεις που να γυρισεις ολη την υφηλιο. Ειχε ενα ελλατωματακι, αλλα επειδη την ηθελα για το χωριο, ουτε γατα ουτε ζημια. Την εχω καμια δεκαρια χρονια τωρα, μικρη χρηση γιατι δεν μενω εκει, μια χαρα λεμε. Εγω πιστευω αυτο που ειπα πιο πανω. Αν προσεξεις τι αγοραζεις, βρισκεις κελεπουρια. Και δεν εχει σχεση αυτο που λετε για το ικεα, πχ με την σαβουρα που φερνει το jumbo στον τομεα των παιχνιδιων και ειδων σπιτιου... Απλα δεν ειναι τοσο φτηνο οσο θα επρεπε, για Ελλαδα, οταν εξωτερικο με καλυτερους μισθους πουλα φτηνοτερα. Αλλα και παλι ειναι σχεδον παντα φτηνοτερα απο αλλους, και οπως ειπωθηκε, με καλο value for money. Αν δεν επιλεγεις το απολυτα φτηνοτερο, και παιρνεις κατι που να μπορει να ανταποκριθει στη χρηση για την οποια το θελεις, τοτε μπορεις να βρεις καλα κομματια σε καλες τιμες. Συμφωνώ για τις ευκαιρίες των ΙΚΕΑ, έχω βρει κι εγώ ωραία κομμάτια με πολύ μεγάλη έκπτωση. Πρέπει να πηγαίνεις συχνά όμως και να είσαι τυχερός γιατί πολλές φορές έχει μόνο σαβούρα.
mary Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μα ακόμα και στο κομμάτι των "ελαττωματικων" έχει αυξήσει το ποσοστό έκπτωσης. Θυμάμαι τα πρώτα 3 χρόνια στα ελαττωματικα έδινε 50% έκπτωση (μια καρέκλα γραφείου - δείγμα έκθεσης - έτσι τζάμπα την πήρε η αδερφή μου), τώρα ένα 30% και πολύ είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα