Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ναι δεν βγαινει καν η ταμπλετα ειναι μοναδικη για την κονσολα.
pho Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεύτερο μοχλό σαν το tablet που έχει δεν μπορείς να προμηθευτείς και να χρησιμοποιήσεις ? Δεν πωλείται φίλε μου από μόνο του ... Ευχαριστώ
Bezbozny Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μα τι κάνουν όλα αυτά τα κουμπιά στην κονσόλα???? Επίσης πήγα μία βόλτα από το επίσημο site της nintendo και όλα τα αξεσουάρ είναι εξαντλημένα!!!!! http://www.nintendo.gr/accessories/wiiu-el-2.html#ty%3Bpagination_contents%3B%2Faccessories%2Fwiiu-el-2-page-2.html
Whitey Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μα τι κάνουν όλα αυτά τα κουμπιά στην κονσόλα???? Επίσης πήγα μία βόλτα από το επίσημο site της nintendo και όλα τα αξεσουάρ είναι εξαντλημένα!!!!! http://www.nintendo.gr/accessories/wiiu-el-2.html#ty%3Bpagination_contents%3B%2Faccessories%2Fwiiu-el-2-page-2.html Καλύτερα να κοιτάς στην ιστοσελίδα της Nortec. Όχι πως έχει περισσότερα πράγματα, απλά από εκεί καταλαβαίνεις ποια είναι όντως διαθέσιμα ή όχι. (π.χ. ενώ στο nintendo.gr το Wii Remote του Mario δεν έχει πουθενά "Μη διαθέσιμο", αν κάνεις κλικ στο link "Αγορά" βλέπεις πως δεν υπάρχει) http://www.nortec.gr/category-258/accessories/wiiu-el-2.html
panormou13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μονο αλλο ενα controller πχ http://www.skroutz.gr/s/2463219/Nintendo-Wii-U-Pro-Controller.html. Επισης να πω οτι το συγκεκριμενο controller εχει απιστευτη αυτονομια που μπορει να φτασει και τις 70 με 80ωρες. υπαρχει δυνατοτητα να δουλεψει controller απο αλλο συστημα?εχω controles pc,ps3,xbox,ps4.. βλακειες ρωταω μαλλον αλλα λεω μπας..
Whitey Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 υπαρχει δυνατοτητα να δουλεψει controller απο αλλο συστημα?εχω controles pc,ps3,xbox,ps4.. βλακειες ρωταω μαλλον αλλα λεω μπας.. Μόνο τα controllers του Wii λειτουργούν στο Wii U. Το καλό είναι ότι κυκλοφορούν και φθηνότερα OEM χειριστήρια στο διαδίκτυο. Λογικά δεν θα έχουν την ίδια ποιότητα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει και η οικονομική λύση.
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Τηλέφωνο σήμερα απο το Γερμανό της περιοχής μου, με ρώτησαν αν όντως ενδιαφέρομαι για να το "κλείσουν" (χωρίς προκαταβολές κλπ) και να το έχουν την Παρασκευή. Έτσι κι αλλιώς φεύγω εξωτερικό σε λίγες ώρες, οπότε επιστρέφω-παραλαμβάνω-απολαμβάνω.
jimis888 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Το παρήγγειλα και εγώ δεν άντεξα . Παρήγγειλα online με παράδοση στο κατάστημα καλαμαριάς . Με πήραν τηλέφωνο να πάω να δώσω προκαταβολή όπου και πήγα. Όταν πήγα μου είπαν ότι δεν μπορούνε να παραγγείλουν online και να κλείσουν κομμάτι και να πάω σε άλλο κατάστημα. Πήγα στο κατάστημα στο Carefour όπου και έδωσα παραγγελία και πέμπτη μου είπαν θα το έχω. Αι να δούμε !! Πολύ χύμα ο Γερμανός ρε παιδιά . τι ωρα πηγες στην Καλαμαρια; εγω κατα τις 1130-12, μου ειπαν οτι το εχει παραγγειλει αλλος ενας, εγω εδωσα προκαταβολη και με ειπαν οτι προχωρησαν την παραγγελια ελπιζω να παραλαβω
Merlin_o_magos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 τι ωρα πηγες στην Καλαμαρια; εγω κατα τις 1130-12, μου ειπαν οτι το εχει παραγγειλει αλλος ενας, εγω εδωσα προκαταβολη και με ειπαν οτι προχωρησαν την παραγγελια ελπιζω να παραλαβω Γεια σου φίλε , Λίγο μετά από εσένα πήγα. Μάλιστα μου ανέφερε ότι πριν λίγο ήρθε ένα παιδί και έκλεισε την κονσόλα. Σε μένα όμως δεν μπορούσε και καλά να το κάνει. Μου φάνηκε ότι δεν ήθελε να το κάνει . Ίσως επειδή δεν θα είχε πολύ κέρδος ?? Δεν γνωρίζω. Άκουσα την υπεύθυνη να λέει " Θα παραγγείλω κάτι που κάνει 300 ευρώ και θα το πουλήσω 200 " . Μετά μου είπε να πάω στο κατάστημα carefour ή στο κατάστημα στο Cosmos όπου και δεν είναι franchise άλλα original Γερμανός . 1
spacestar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 καμιά καλή τιμή για παιχνιδάκια? θέλω το καρτ
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ενα site, να ξέρετε γενικα, πολυ καλο και με φθηνά μεταφορικα ειναι αυτο http://www.thegamecollection.net/wii-u.html, πολυ συχνά βαζει προσφορές και τα μεταφορικα είναι 2€. Μια αλλη προσφορα που παιζει ειναι στον Γερμανό το Monster Hunter 3 στα 30€. Γενικά οτι παιζει γυρω απο τα WiiU τα συζητάμε ολα στο αντίστοιχο τοπικ. Εγω παντως τα μισα games που εχω ειναι μεταχειρι, διοτι η κανονικές τιμες πονανε λιγάκι
stroumfita2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλά είναι δυνατόν ? Έριξα και εγώ παραγγελία μόνο και μόνο για το Luigi's mansion 2 και μετά είδα ότι είναι μόνο 3ds
gkalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μικρό το κακό. Είτε ακυρωνεις παραγγελία είτε το κρατάς και παίζεις άλλα ωραία παιχνίδια. Πάντως το luigis mansion 2 είναι κορυφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα