Προς το περιεχόμενο

Wii U Premium Black Console 32 GB + Nintendo Land+ New Super Mario Bros + New Super Luigi U 199 germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος που το έχει παραλάβει μπορεί να μου πει αν τα παιχνίδια ειναι ΜΕΣΑ στο κουτί με την κονσόλα ή με ζελατίνα εξω απο το κουτί?

ΜΕΣΑ στο κουτί. Το Mario + Luigi είναι ένα δισκάκι σφραγισμένο με αυτοκόλλητη ταινία Nortec. Το Nintedo Land ανοιχτό, ούτε ζελατίνα ούτε ταινία.

• Like 1
  • Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΜΕΣΑ στο κουτί. Το Mario + Luigi είναι ένα δισκάκι σφραγισμένο με αυτοκόλλητη ταινία Nortec. Το Nintedo Land ανοιχτό, ούτε ζελατίνα ούτε ταινία.

Σευχαριστω πολυ για την άμεση απάντηση. Μου το πήρε φίλος απο το golden hall, κρατημένο απο χτες, Χάρη στον φίλο που ενημέρωσε για την διαθέσιμοτητα παραπάνω .απλα δεν το έχω ακομα στα χέρια μου, μου είπε οτι είναι σκέτο ενα κουτί γιαυτό ρώτησα αν τα παιχνίδια ειναι μέσα ή εξω απο το main box.(γιατί κάποιες φορές στα δίνουν έξτρα ή τα τυλίγουν πάνω στο κουτί της κονσόλας.
Δημοσ.

...κάποιες φορές στα δίνουν έξτρα ή τα τυλίγουν πάνω στο κουτί της κονσόλας.

'Ετσι, πάνω στο κουτί της κονσόλας, δίνουν το PS3 με τρία παιχνίδια. Το είδα στο Golden Hall.

• Like 1
Δημοσ.

το παράγγειλα και καλά μέσω νετ αλλά τρίχες (ούτε με πήραν καν τηλέφωνο από το κατάστημα που επέλεξα για παράδοση). Επίσης πήρα τηλ σήμερα στον Γερμανό και μου είπαν ότι δεν το βλέπουν πουθενά διαθέσιμο... 

Τελικά αφού διάβασα ότι έγραψε ένας φίλος πιο πάνω πήρα τηλέφωνο το κατάστημα Γερμανού που είχα επιλέξει για παράδοση και μου είπαν ότι το έχουν παραγγείλει και ότι το Σάββατο θα το έχουν.. Χμ πως γίνεται στα κεντρικά να μου λένε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο και το κατάστημα να βλέπει στοκ και να παραγγέλνει. Θα δείξει φαντάζομαι σύντομα το τι παίζει τελικά. 

Πάντως στα 200 ευρώ το θεωρώ πολύ καλή ευκαιρία. Thanks τον TS. 

Δημοσ.

χθες έπαιξα λίγο το mario και μ'άρεσε πολύ. εντυπωσιάστηκα με την απόκριση που έχει η οθόνη αφής του gamepad και με το γεγονός ότι δεν είχε καθόλου lag. Μ'άρεσε επίσης που μπορείς να παίζεις μόνο με το gamepad και με ακουστικά, οπότε θεωρητικά το παίρνεις και στην τουαλέτα και παίζεις. Σα να έχεις μια σταθερή και μια φορητή κονσόλα μαζί σε μία συσκευή. 

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά δεν κρατήθηκα, έβαλα και εγώ παραγγελία.

Για να παίζουν διπλό τα παιχνίδια πρέπει να παραγγείλω και controller, σωστά;

Αν θυμάμαι καλά, motion sensor bar συμπεριλαμβάνεται στο Premium, οπότε δεν χρειάζεται να παραγγείλω έξτρα.

Δημοσ.

Το παρήγγειλα και εγώ δεν άντεξα . Παρήγγειλα online με παράδοση στο κατάστημα καλαμαριάς . Με πήραν τηλέφωνο να πάω να δώσω προκαταβολή όπου και πήγα. Όταν πήγα μου είπαν ότι δεν μπορούνε να παραγγείλουν online και να κλείσουν κομμάτι και να πάω σε άλλο κατάστημα. Πήγα στο κατάστημα στο Carefour όπου και έδωσα παραγγελία και πέμπτη μου είπαν θα το έχω. Αι να δούμε !! Πολύ χύμα ο Γερμανός ρε παιδιά . 

Δημοσ.

χθες έπαιξα λίγο το mario και μ'άρεσε πολύ. εντυπωσιάστηκα με την απόκριση που έχει η οθόνη αφής του gamepad και με το γεγονός ότι δεν είχε καθόλου lag. Μ'άρεσε επίσης που μπορείς να παίζεις μόνο με το gamepad και με ακουστικά, οπότε θεωρητικά το παίρνεις και στην τουαλέτα και παίζεις. Σα να έχεις μια σταθερή και μια φορητή κονσόλα μαζί σε μία συσκευή.

Αρκεί να μην ειναι μακρια η τουαλέτα..Προσπάθησα να παίξω στην κρεβατοκάμαρα που ειναι 5-6 μετρα πιο μέσα και έχανε το σήμα σχεδόν συνέχεια.Παρεμβάλλεται και ένας τοίχος.Ίσως για αυτο.
Δημοσ.

Πολύ σύντομα βλέπω να εξαντλείται! Καλοπαίχνιδο σε όσους το πήραν, σε διαφορετική περίοδο θα το είχα πάρει κι εγώ αλλά αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα!

Δημοσ.

Δεύτερο μοχλό σαν το tablet που έχει δεν μπορείς να προμηθευτείς και να χρησιμοποιήσεις  ? 

Ευχαριστώ

Νομιζω δεν πουλανε καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...