Προς το περιεχόμενο

Wii U Premium Black Console 32 GB + Nintendo Land+ New Super Mario Bros + New Super Luigi U 199 germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη κονσολα με τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι ΑΠΕΙΡΑ καλο value for money. "Τερματιζοντας" τα παραπανω, θα σκεφτειτε οτι τελικα η ουσια του gaming ειναι αυτη που σου δινουν τα παραπανω παιχνιδια, απλα διασκεδαση που ημερησιως μπορει να κρατα απο 15 λεπτακια εως μερικες ωρες. Επισης τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι προσιτα μεχρι και στον λιγοτερα εξοικειωμενο χρηστη, γεγονος που αυξανει το fun factor κατα πολυ! Χτυπηστε τα!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αν κάποιος το έχει παραγγείλει Και το μετάνιωσε ας μου στείλει pm...

Γιατί δεν κάνεις παραγγελία στο site?

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις παραγγελία στο site?

Βασικά το είπα γιατί παίρνω τα κεντρικά Και έχουν τα τηλέφωνα κατεβασμένα, και είπε πάνω ο φίλος πως τους τελείωσαν..πήρα Τώρα κατάστημα Και έκανα κανονικά παραγγελία, ελπίζω να μην φάω άκυρο..

Δημοσ.

Αυτό το "ενδεικτική τιμή" δεν μου κάθεται καλά

Να πώ εδώ οτι η ενδεικτική τιμή που αναφέρει λογικά είναι για την περίπτωση περιοχών με μειωμένη ΦΠΑ.Σε εμάς για παράδειγμα το κόστος της κονσόλας είναι (199-23%ΦΠΑ)=161,78+16%ΦΠΑ=187,67.

Δημοσ.

Παντως εμενα ακομα να μου ερθει καποιο Mail οτι η παραγγελια μου παει προς το καταστημα που εχω επιλεξει...

ουτε ειχα καποιο τηλ...

να αρχισω να αγχωνομαι???

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι να αγχωθείς; 200 ευρω θα σου μεινουν στην τσεπη. Μια χαρα εισαι. :P

Εχουμε πει χρονια τωρα ότι παραγγελια με παραλαβη από κατάστημα τουλάχιστον (δεν εχω δοκιμασει με αποστολή-ουτε θυμαμαι αν εχει) στον Γερμανο είναι κατι που εχει γνωστη καταληξη: Είναι σαν να μην την εχεις κανει ποτε!

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ λεγε μου τέτοια.Ο κολλητός μου περιμένει σα τρελός το wii u.Εν τω μεταξύ πάω στο κατάστημα των Κ.Πατησιων και τους λέω οτι ήρθαμε για το wii u (είχαμε πάρει τηλ πιο πριν και μας είχαν πει οτι το έχουν εκεί με την προσφορά).Μου λένε οτι το έχουν μόνο σε κόκκινο και κάπου εκεί αρχίζω να τραβάω τα μαλλιά μου καταλαβαινοντας οτι οι τύποι εννοούν το Wii.Τελικα αφήσαμε μια προκαταβολή και Τετάρτη μας είπαν οτι θα το έχουμε. Ας ελπίσουμε να κάνεις λάθος αυτή τη φορά φίλε Matrixx. :P

Δημοσ.

Τα παιχνιδια που εχει μεσα ειναι σε ψηφιακη μορφη, η κανονικα retail με τα κουτακια τους?

Κανονικά retail κουτάκια. Το Mario και με σφραγισμένη ταινία Nortec.

Πάντως εγώ τηλεφώνησα σε πολλά καταστήματα και δεν το είχαν. Πήρα στα κεντρικά και μου είπαν ότι στις αποθήκες έχει εξαντληθεί και είχε μόνο 5 κομμάτια στο Golden Hall. Έκανα μια κράτηση και το αγόρασα. Είχε αλλά 3 όταν πήγα πριν από λίγο.

Να 'σαι καλά για την πληροφορία. Το παρήγγειλα από το Γαλάτσι και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Άρχισα να ανησυχώ και έβαλα παραγγελία και στο Golden Hall. Μετά από λίγη ώρα πήραν τηλέφωνο για την παραλαβή. Εννοείται πως πήγα και το πήρα. :lol:

Thank you!!! ^_^

post-54779-0-61766900-1421701506_thumb.jpg

Δημοσ.

...

Το παρήγγειλα από το Γαλάτσι και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Ενημέρωσης συνέχεια:

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Γαλατσίου, αλλά το έχουν στις κεντρικές αποθήκες και πως αν θέλω να προωθηθεί η παραγγελία να περάσω να δώσω προκαταβολή σήμερα και θα μου το φέρουν την Παρασκευή.

Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει πως έχω κάποιον αριθμό προτεραιότητας, αλλά αν ενδιαφέρεται κανείς και δεν βρίσκει με παραγγελία, ας επικοινωνήσει μαζί μου για να του δώσω την δικιά μου, καθώς εγώ πήρα ήδη από το Golden Hall και δεν με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Ενημέρωσης συνέχεια:

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Γαλατσίου, αλλά το έχουν στις κεντρικές αποθήκες και πως αν θέλω να προωθηθεί η παραγγελία να περάσω να δώσω προκαταβολή σήμερα και θα μου το φέρουν την Παρασκευή.

Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει πως έχω κάποιον αριθμό προτεραιότητας, αλλά αν ενδιαφέρεται κανείς και δεν βρίσκει με παραγγελία, ας επικοινωνήσει μαζί μου για να του δώσω την δικιά μου, καθώς εγώ πήρα ήδη από το Golden Hall και δεν με ενδιαφέρει.

Φίλε καλημέρα! Σου έστειλα και στο inbox!

Καλημέρα!

Θα μπορούσαμε να συννενοηθούμε να μου δώσεις την παραγγελία για το 1 Wii U όπως γράφεις στο μνμ;;

Εχω κάνει παραγγελία από την Δευτέρα 5:30 το πρωί αλλά κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου...

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα και τελικά ήθελαν επιβεβαίωση για την παραγγελία(!) Δηλαδή το να την κάνεις online είναι απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος; Τέλος πάντων, μου είπαν το Σάββατο θα το έχουν και δεν μου ζήτησαν προκαταβολή. Ευτυχώς έχω κάνει παραγγελία και στο The Mall που μου είπαν από Τετάρτη γιατί αν περιμένω από το τοπικό...

Δημοσ.

Κάποιος που το έχει παραλάβει μπορεί να μου πει αν τα παιχνίδια ειναι ΜΕΣΑ στο κουτί με την κονσόλα ή με ζελατίνα εξω απο το κουτί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...