Narayan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Παρήγγειλα κι εγώ, περίμενα καιρό κάποια προσφορά και έτυχε και στο πακέτο που ήθελα Fingers crossed να μην πέσει άκυρο... 1
Whitey Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έκανα και εγώ παραγγελία χθες το βράδυ γιατί πραγματικά η τιμή είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη (τουλάχιστον από τα Amazon Γαλλίας κτλ). Αναμένουμε.
gkalas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα πήγα με εναν φίλο και το παραγγειλαμε.Τεταρτη θα το έχουμε. Αφήσαμε και ενα 20αρικο προκαταβολή.Η προσφορά ισχύει κανονικά.
spacestar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Το πηρε κανεις? το παρήγγειλα χτες και με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα σήμερα το μεσημέρι. Το παρέλαβα πριν από λίγο σφραγισμένο και γυαλισμένο (& 12 άτοκες). Ο γερμανός στα καλύτερά του. Ευχαριστώ τον ts ήμουν στο τσακ να το χτυπήσω πριν από 2 βδομάδες στα 280 με το καρτ 8.. καλά που κρατήθηκα το super luigi λέει τίποτα σαν παιχνίδι ή είναι μια απ τα ίδια με το mario?
pho Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 το παρήγγειλα χτες και με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα σήμερα το μεσημέρι. Το παρέλαβα πριν από λίγο σφραγισμένο και γυαλισμένο (& 12 άτοκες). Ο γερμανός στα καλύτερά του. Ευχαριστώ τον ts ήμουν στο τσακ να το χτυπήσω πριν από 2 βδομάδες στα 280 με το καρτ 8.. καλά που κρατήθηκα το super luigi λέει τίποτα σαν παιχνίδι ή είναι μια απ τα ίδια με το mario? Άντε και στα δικά μας ... Περιμένω
Πέτρος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έφυγε κι από εμένα η παραγγελία, σήμερα (είχα βάλει όριο στον εαυτό μου, μπας και το κατεβάσουν...). Περιμένω την επιβεβαίωση και...να δω τι θα το κάνω που πάνω από 2-3 ώρες gaming/εβδομάδα, δεν έχω! Ευχαριστώ με τη σειρά μου τον TS!
spacestar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έφυγε κι από εμένα η παραγγελία, σήμερα (είχα βάλει όριο στον εαυτό μου, μπας και το κατεβάσουν...). Περιμένω την επιβεβαίωση και...να δω τι θα το κάνω που πάνω από 2-3 ώρες gaming/εβδομάδα, δεν έχω! Ευχαριστώ με τη σειρά μου τον TS! κι εγώ μια απ'τα ίδια, στο ντεμί ήμουν & είχα στείλει σήμερα το πρωί e-mail να ακυρώσουν την παραγγελία, και μου ήρθε αυτοματοποιημένη απάντηση ότι έχει προωθηθεί στο κατάστημα. Και μετά έλεγα ότι αν με πάρουν έχει καλώς, αν δε με πάρουν θα κρατηθώ και δε θα τους πάρω Δυστυχώς κέρδισε η καταναλωτική μου μανία
manousos82003 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τηλεφώνησαν και σε μένα,Πέμπτη πρωί θα το εχω! Δεν ζήτησαν προκαταβολή
Icecut Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και απο εμένα..αν και δε κατέχω και πολλά νομίζω είναι μια καλή αγορά!θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για τα χειρηστήρια καθώς δεν έχω και πολύ χρόνο να ψάξω απο που και πώς!απο όσο είδα υπάρχει ένα χειριστήριο στο πακέτο,σε περίπτωση που θέλουμε και 2ο?Τι και απο πού παίρνουμε?Τι άλλο χρειάζεται κάποιος για να ολοκληρώσει το πακέτο?Καλώδια κλπ όλα είναι εντάξει?ευχαριστώ προκαταβολικά.
Mr_Terror Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τα παιχνιδια που εχει μεσα ειναι σε ψηφιακη μορφη, η κανονικα retail με τα κουτακια τους?
Bezbozny Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Πάντως εγώ τηλεφώνησα σε πολλά καταστήματα και δεν το είχαν. Πήρα στα κεντρικά και μου είπαν ότι στις αποθήκες έχει εξαντληθεί και είχε μόνο 5 κομμάτια στο Golden Hall. Έκανα μια κράτηση και το αγόρασα. Είχε αλλά 3 όταν πήγα πριν από λίγο Επίσης είδα ότι το ps3 με 3 παιχνίδια (που εμένα δε μου άρεσαν) έχει επίσης 200 ευρώ στο Γερμανό. Αν κάποιος δεν έχει Blue Ray player για την τηλεόραση και θέλει είναι καλή τιμή νομίζω.
afinis2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και απο εμένα..αν και δε κατέχω και πολλά νομίζω είναι μια καλή αγορά!θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για τα χειρηστήρια καθώς δεν έχω και πολύ χρόνο να ψάξω απο που και πώς!απο όσο είδα υπάρχει ένα χειριστήριο στο πακέτο,σε περίπτωση που θέλουμε και 2ο?Τι και απο πού παίρνουμε?Τι άλλο χρειάζεται κάποιος για να ολοκληρώσει το πακέτο?Καλώδια κλπ όλα είναι εντάξει?ευχαριστώ προκαταβολικά. Μιας και μάλλον ήμουν ο πρώτος που πήρα (ευτυχώς που πήραν και άλλοι μην με καταραστεί κανείς), από τα λίγα που έχω προλάβει να διαβάσω είναι οτι η nintendo δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε ''dual gamepad games'' οπότε αυτός είναι ο λόγος που δεν κυκλοφορεί και μεμονωμένο το καλό χειριστήριο με την οθόνη. Από την άλλη μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα remote απο το wii εαν έχεις καθώς και το sensor bar. Απο καλώδια το premium ειναι full extra. To basic δεν έχει την sensor bar οποτε εαν δεν έχεις wii μην το σκεφτείς για basic μοντελο. Οποιαδήποτε διόρθωση είναι επιθυμητή Πηγη: http://www.vg247.com/2014/06/19/dual-gamepad-wii-u-games-not-on-the-cards-right-now/ Αμέλησα να ευχαριστήσω τον TS
tedgr13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά αν κάποιος το έχει παραγγείλει Και το μετάνιωσε ας μου στείλει pm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα