pho Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 παιδια ειναι το ιδιο πακετο που εχει το Site: http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-wii-u/nintendo-wii-u-premium-32gb-and-nintendo-land-and-new-super-mario-bros-and-new-super-luigi-u/prod5880111pp/">puplic στα 319 ευρω?Ναι φίλε μου, αυτό είναιΓια να μην το κουράζουμε άλλο. Όποιος θέλει wii u αυτή την προσφορά ΠΡΕΠΕΙ να αγοράσει! Είναι μακράν η καλύτερη ... Και επειδή διαβάζω πολλά έχω να πω το εξείς: Έχω ps3 και wii. Τώρα αντικαθιστά το wii u το αγαπημένο μου wii. Οι Nintendo κονσόλες και games δεν μπορούνε να συγκριθούν με τπτ. Απλά αν θέλει να είναι κάποιος σοβαρός gamer χρειάζεται και κάτι από ps/xbox/PC. Τα παιχνίδια Nintendo είναι για όλες τις ηλικίες ... Και είναι και πολύ διασκεδαστικά ... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Οποτε μιλαμε για σπεσιαλ τιμη.Προσωπικα πιστευω η καλυτερη στιγμη να παρεις wiiu ειναι τωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afinis2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Απλά να ενημερώσω οτι όντως ισχύει η προσφορά Βρέθηκα για καφέ στην Κηφισιά και μπήκα στο εκεί γερμανο, είχαν ένα και το πήρα. Δεν ξέρω εαν είχαν αλλα στην αποθήκη τους. Δεν ξέρω τι θα το κάνω μιας και το Wii moy το έχω εγκαταλείψει εδώ και καιρό...ελπίζω να είναι αρκετά βελτιωμένο! Η προσφορά δεν ήταν για πολύ ψάξιμο πάντως λόγο τιμής 199€ θα τα βγάλει πιστεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Monster Hunter Ultimate 3 Donkey Kong Tropical Freeze New Super Mario Bros U Super Mario 3d World Bayonetta 1+2 Super Smash Bros Mario Kart 8 The legend of zelda Windwaker Και υπαρχουν και τα Pikmin 3 και Captain toadd για οποιον θελει να ριξει μια ματια.Επισης αναμενουμε νεο Starfox και Xenoblade φετος,και ακομα στα σιγουρα νεο Zelda και πιθανως και νεο Metroid. Αυτα ειναι τα μονα σιγουρα ως τωρα. Και αν σε καποιον τα παραπανω φαινονται λιγα παιχνιδια τοτε να πουμε οτι μπορει να δει και σε Wii τα Super Mario Galaxy 1+2 Donkey Kong Country Returns The Legend Of Zelda Twilight Princess The Legend Of Zelda Skyward Sword Metroid Prime 3(και στις 29 του μηνα στο eshop το Metroid Prime Trilogy) Xenoblade Chronicles Resident evil Zero(για οσους δεν το εχουν παιξει) Κατα τα αλλα ναι δεν αξιζει η κονσολα...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 το χτυπησα και το κριμα στον λαιμο σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Παιδια με το wii u μπορεις να παιξεις και online τα παιχνιδια του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Τα παιχνιδια του Wii U οπως Mario Kart και Smash bros ναι μπορεις να παιξεις Online και δεν το χρεωνουν οπως στις αλλες κονσολες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ρε Fulgore και ολοι οι υπολοιποι Nintedoμαχοι σας περασε καθολου απο το μυαλο οτι αυτες οι "παιχνιδαρες" της Ninty μπορει καποιους να αφηνουν αδιαφορους συνεπως να μην αξιζει η αγορα της κονσολας; Οπως φυσικα και το αντιστροφο δηλαδη τα παιχνιδια του ΧΒΟΧ ή του PS4 να αφηνουν αδιαφορο καποιον;Ελεος δηλαδη!Υ.ΓΚαι ναι Πετρος ενοιωσα την αναγκη να μοιραστω και αυτο μαζι σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Οποιον τον αφηνουν αδιαφορο δεν θα κοιταξει καν αυτην την προσφορα που κολλαει αυτο που γραφεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Κολλαει στο σχολιο "κατα τα αλλα δεν αξιζει για καποιους η αγορα της κονσολας".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Τεσπα εχουν δικιο τα παλικαρια.ασχετα αν σε καποιον αρεσει η κονσολα ,η τιμη αποτελει προσφορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Τρομερή προσφορά για κάποιον που ψάχνει κάτι τέτοιο ..., ΑΛΛΑ όποιος νομίζει πως θα κάνει παραγγελία από το το eshop του Γερμανού και θα βρει άκρη, είναι το ίδιο ακριβώς σα να περιμένεις πως ο Τσίπρας θα τυπώσει λεφτά !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχει και η λυση να περασει απο ενα καταστημα και να το παρει απο εκει οπως εκανε και ο φιλος πιο πανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asimodrakos2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 σαν προσφορα ειναι καλη.σκευτομουν και εγω να το παρω αλλα για για 2 3 παιχνιδια που μου αρεσουν δεν ξερω αν αξιζει.και ειναι γενικα ακριβα τα παιχνιδια της ακομα και μεταχειρισμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχει και η λυση να περασει απο ενα καταστημα και να το παρει απο εκει οπως εκανε και ο φιλος πιο πανω.... Αδερφέ, ναι .. μαζί σου είμαι και γω! Αλλά προφανώς δεν παρακολουθείς συχνά το νήμα εδώ για να ξέρεις τι εστί germanos! Το ότι ο φίλος είχε το φάρδος να πάρει το ένα και μοναδικό στην Ελλάδα που έβαλαν στην προσφορά εμένα δε μου λέει κάτι ... ΑΛΛΑ για να τους δώσω την χαρά αύριο να πάω από κοντά και να μου πουν στα μούτρα γελώντας ότι έχουν τελειώσει από προχθές ή ότι δεν γνωρίζουν την προσφορά , εεεεε ΌΧΙ δεν θα το κάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα