Προς το περιεχόμενο

Wii U Premium Black Console 32 GB + Nintendo Land+ New Super Mario Bros + New Super Luigi U 199 germanos

John182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι φίλε μου, αυτό είναι

Για να μην το κουράζουμε άλλο. Όποιος θέλει wii u αυτή την προσφορά ΠΡΕΠΕΙ να αγοράσει!

Είναι μακράν η καλύτερη ...

Και επειδή διαβάζω πολλά έχω να πω το εξείς:

Έχω ps3 και wii. Τώρα αντικαθιστά το wii u το αγαπημένο μου wii.

Οι Nintendo κονσόλες και games δεν μπορούνε να συγκριθούν με τπτ.

Απλά αν θέλει να είναι κάποιος σοβαρός gamer χρειάζεται και κάτι από ps/xbox/PC.

Τα παιχνίδια Nintendo είναι για όλες τις ηλικίες ... Και είναι και πολύ διασκεδαστικά ...

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά να ενημερώσω οτι όντως ισχύει η προσφορά

Βρέθηκα για καφέ στην Κηφισιά και μπήκα στο εκεί γερμανο, είχαν ένα και το πήρα. Δεν ξέρω εαν είχαν αλλα στην αποθήκη τους.

Δεν ξέρω τι θα το κάνω μιας και το Wii moy το έχω εγκαταλείψει εδώ και καιρό...ελπίζω να είναι αρκετά βελτιωμένο! Η προσφορά δεν ήταν για πολύ ψάξιμο πάντως λόγο τιμής

199€ θα τα βγάλει πιστεύω...

Monster Hunter Ultimate 3

Donkey Kong Tropical Freeze

New Super Mario Bros U

Super Mario 3d World

Bayonetta 1+2

Super Smash Bros

Mario Kart 8

The legend of zelda Windwaker

Και υπαρχουν και τα Pikmin 3 και Captain toadd για οποιον θελει να ριξει μια ματια.Επισης αναμενουμε νεο Starfox και Xenoblade φετος,και ακομα στα σιγουρα νεο Zelda και πιθανως και νεο Metroid. Αυτα ειναι τα μονα σιγουρα ως τωρα.

Και αν σε καποιον τα παραπανω φαινονται λιγα παιχνιδια τοτε να πουμε οτι μπορει να δει και σε Wii τα

Super Mario Galaxy 1+2

Donkey Kong Country Returns

The Legend Of Zelda Twilight Princess

The Legend Of Zelda Skyward Sword

Metroid Prime 3(και στις 29 του μηνα στο eshop το Metroid Prime Trilogy)

Xenoblade Chronicles

Resident evil Zero(για οσους δεν το εχουν παιξει)

Κατα τα αλλα ναι δεν αξιζει η κονσολα......

• Like 2

Ρε Fulgore και ολοι οι υπολοιποι Nintedoμαχοι σας περασε καθολου απο το μυαλο οτι αυτες οι "παιχνιδαρες" της Ninty μπορει καποιους να αφηνουν αδιαφορους συνεπως να μην αξιζει η αγορα της κονσολας;

Οπως φυσικα και το αντιστροφο δηλαδη τα παιχνιδια του ΧΒΟΧ ή του PS4 να αφηνουν αδιαφορο καποιον;

Ελεος δηλαδη!

Υ.Γ
Και ναι Πετρος ενοιωσα την αναγκη να μοιραστω και αυτο μαζι σας...

Τρομερή προσφορά για κάποιον που ψάχνει κάτι τέτοιο ..., ΑΛΛΑ όποιος νομίζει πως θα κάνει παραγγελία από το το eshop του Γερμανού και θα βρει άκρη, είναι το ίδιο ακριβώς σα να περιμένεις πως ο Τσίπρας θα τυπώσει λεφτά !! :devil:

• Like 2

σαν προσφορα ειναι καλη.σκευτομουν και εγω να το παρω αλλα για για 2 3 παιχνιδια που μου αρεσουν δεν ξερω αν αξιζει.και ειναι γενικα ακριβα τα παιχνιδια της ακομα και μεταχειρισμενα

Υπαρχει και η λυση να περασει απο ενα καταστημα και να το παρει απο εκει οπως εκανε και ο φιλος πιο πανω....

Αδερφέ, ναι .. μαζί σου είμαι και γω! Αλλά προφανώς δεν παρακολουθείς συχνά το νήμα εδώ για να ξέρεις τι εστί germanos!

Το ότι ο φίλος είχε το φάρδος να πάρει το ένα και μοναδικό στην Ελλάδα που έβαλαν στην προσφορά εμένα δε μου λέει κάτι ... ΑΛΛΑ για να τους δώσω την χαρά αύριο να πάω από κοντά και να μου πουν στα μούτρα γελώντας ότι έχουν τελειώσει από προχθές ή ότι δεν γνωρίζουν την προσφορά , εεεεε ΌΧΙ δεν θα το κάνω! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...