panormou13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ειναι αλλοι κοσμοι..εγω ως χρηστης ps πραγματικα βρισκω πολυ παιδικη την κονσολα αυτη και φανταζομαι οι χρηστες wii βλεπουν με αλλο ματι ps4 κλπ.. Δεν θα αντεχε εξαλου η τσεπη μου να μην υπαρχουν ενοικιασεις..σκεφτειτε εγω εχω ps3 custom firmware για τα games και ps4 μονο για το pro δηλαδη ενα game το χρονο και τα παιχνιδια που μου δινει το ps plus που ειναι αλλα 50 ευρω το χρονο το πολυ γιατι παιζουν και προσφορες
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ειναι αλλοι κοσμοι..εγω ως χρηστης ps πραγματικα βρισκω πολυ παιδικη την κονσολα αυτη και φανταζομαι οι χρηστες wii βλεπουν με αλλο ματι ps4 κλπ.. Δεν θα αντεχε εξαλου η τσεπη μου να μην υπαρχουν ενοικιασεις..σκεφτειτε εγω εχω ps3 custom firmware για τα games και ps4 μονο για το pro δηλαδη ενα game το χρονο και τα παιχνιδια που μου δινει το ps plus που ειναι αλλα 50 ευρω το χρονο το πολυ γιατι παιζουν και προσφορες Value τα λεφτα που εδωσες 6
parlapipas25 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Κοιτα να δεις τωρα που και παλι μου βαζετε φωτιες.Ειχα σχεδιασει να παρω το καινουργιο 3ds που βγηκε και τωρα τσουπ,βλεπω αυτο.. Παλι δεν ξερω τι να κανω
panormou13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Value τα λεφτα που εδωσες 26 ευρω το pro 15 μονο για να παιζω με την παρεα..αξια ανεκτημιτη
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ναι τον λογο που σχολιαζεις στο συγκεκριμενο θεμα για το Wii U δεν καταλαβαινω...
panormou13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ναι τον λογο που σχολιαζεις στο συγκεκριμενο θεμα για το Wii U δεν καταλαβαινω...Σχολιασα βαση καποιον αρθρων που παρεθεσα οτι το wii δεν πουλαει και το ξερουν και πανε για αλλη κονσολα για να το γνωριζουν καποιοι που εχουν σκοπο να το αγορασουν.ετσι εγινε και με το ps vita που απο βλακεια το αγορασα, δεν ειμαι hater . 2
Bezbozny Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ειναι αλλοι κοσμοι..εγω ως χρηστης ps πραγματικα βρισκω πολυ παιδικη την κονσολα αυτη και φανταζομαι οι χρηστες wii βλεπουν με αλλο ματι ps4 κλπ.. Δεν θα αντεχε εξαλου η τσεπη μου να μην υπαρχουν ενοικιασεις..σκεφτειτε εγω εχω ps3 custom firmware για τα games και ps4 μονο για το pro δηλαδη ενα game το χρονο και τα παιχνιδια που μου δινει το ps plus που ειναι αλλα 50 ευρω το χρονο το πολυ γιατι παιζουν και προσφορες Μεταχειρισμένα παιχνίδια δεν υπάρχουν (π.χ. μέσω ebay κτλ.; )
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Σχολιασα βαση καποιον αρθρων που παρεθεσα οτι το wii δεν πουλαει και το ξερουν και πανε για αλλη κονσολα για να το γνωριζουν καποιοι που εχουν σκοπο να το αγορασουν.ετσι εγινε και με το ps vita που απο βλακεια το αγορασα, δεν ειμαι hater . Και που κολλανε τα αρθρα αυτα δεν καταλαβαινω.Ναι ειναι λογικο η εταιρια να ξεκιναει φετος ή του χρονου για νεα κονσολα γιατι καποια στιγμη θα βγει,που κολλανε ομως αυτα με την προσφορα εδω????Επισης εγω διαβαζω οτι χαρη στις πωλησεις του μηνα Δεκεμβρη το Wii U πουλησε το 2014 30% παραπανω απο το 2013.
panormou13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Αν ανακοινωθει αμεσα μια νεα κονσολα δεν θα πεσει αμεσα η τιμη της υπαρχουσας;
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Οχι γιατι δεν προκειται να ανακοινωθει αμεσα νεα κονσολα.Ακομα υπαρχουν παιχνιδια που δεν εχουν βγει αρα υπολογισε οτι τουλαχιστον μετα απο 2 χρονια να ανακοινωθει.
gkalas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Κακως απαντάτε.Εχω κάθε καλή πρόθεση να πιστεύω οτι ο φιλος δεν είναι απλός hater αλλά σίγουρα δεν έχει σχέση με το αντικείμενο.Καθε εταιρεία με την κυκλοφορία της κονσόλας της κατευθείαν ξεκινάει τα σχέδια για τη δημιουργία της επόμενης.Αυτο το ξέρουν και οι πέτρες .Ας πάει μια βόλτα να δει και τα βραβεία των παιχνιδιών του 14 για να πειστεί οτι στην παιδική αυτή κονσόλα υπάρχουν διαμάντια που δε θα τα παίξει λόγω της λαθους νοοτροπίας του. 4
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Σε αρθρα που παραδεχονται την αποτυχια http://www.athinorama.gr/digital/games/article.aspx?id=1115255και αρθα που λενε οι ιδιοι οτι δουλευουν για την επομενη κονσολα.. http://beta.techradar.com/news/gaming/consoles/no-surprises-nintendo-is-working-on-its-next-console-which-may-be-powered-by-amd-1278084 Απλα για την ιστορια το παραπανω αρθρο ειναι του Γεναρη του 2014 οταν η κονσολα ειχε ελαχιστα παιχνιδια απο πισω της.... 1
jimis888 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ειναι αξιοπιστος ο γερμανος και ειδικα το eshop του; ψαχνοντας λιγο σε αλλα μαγαζια βρηκα κι αυτο http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/NINTENDO-Wii-U---Nintendo-Land---Super-Smash-Bros,99452,486156,1724547.html?langId=-18
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ειναι αξιοπιστος ο γερμανος και ειδικα το eshop του; ψαχνοντας λιγο σε αλλα μαγαζια βρηκα κι αυτο http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/NINTENDO-Wii-U---Nintendo-Land---Super-Smash-Bros,99452,486156,1724547.html?langId=-18 Δεν αξιζει το παραπανω καθως στην προσφορα του Γερμανου ειναι το Wii U Premium και οχι το Basic. 1
Mr_Terror Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 παιδια ειναι το ιδιο πακετο που εχει το Site: puplic στα 319 ευρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα