Προς το περιεχόμενο

Wii U Premium Black Console 32 GB + Nintendo Land+ New Super Mario Bros + New Super Luigi U 199 germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δυστηχως απο Γερμανο πηγαινω κυριως για χρονο ομιλιας.Και επειδη κοιταζα στο Site για παιχνιδια μιας και ειχα αγορασει το Wii U τελη δεκεμβριου απο την προσφορα του You,το μονο Wii U που ειχε και διαφημιζε κιολας στο Site ηταν του Wii U Basic 8gb +Super Smash Bros+φιγουρα Amiibo. Ειχαμε ηδη αναφερει και στο αλλο θεμα του Wii U στην ενοτητα κονσολων για χαμηλες τιμες σε καποια παιχνιδια απο Γερμανο αλλο δεν θα ειχαν ανεβασει την σχετικη προσφορα οταν ειχε βγει το φυλλαδιο.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μιλω για σενα ή για μενα που δεν ετυχε να περασω ή να περασεις να παρουμε ένα φυλλαδιο, να το ανοιξουμε απλα στην πρωτη σελιδα (εσωφυλλο) και να δουμε την ολοσελιδη παρουσια του 930 499 +xbox δωρο. Στατιστικα μιλαω/απορω, μιας και είναι χιλιαδες αυτοι που μπαινουν στην ενοτητα καθημερινα.

Είναι λοιπον λαθος να λες 5 ποστς πιο πανω ότι εξαντληθηκαν σε 2-3 ωρες. Επι 2 σχεδόν βδομάδες ετρεχε επισημα και φωναζε η προσφορα μεχρι να τελειωσουν, ασχετα που δεν το πηραμε χαμπαρι στο νετ. Το U βγηκε  5 ημερες νωρίτερα από την άλλη προσφορα εδώ, μονο με 6+ μερες delay, γι αυτό λογικα προλαβαν περισσοτεροι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μιλω για σενα ή για μενα που δεν ετυχε να περασω ή να περασεις να παρουμε ένα φυλλαδιο, να το ανοιξουμε απλα στην πρωτη σελιδα (εσωφυλλο) και να δουμε την ολοσελιδη παρουσια του 930 499 +xbox δωρο. Στατιστικα μιλαω/απορω, μιας και είναι χιλιαδες αυτοι που μπαινουν στην ενοτητα καθημερινα.

Είναι λοιπον λαθος να λες 5 ποστς πιο πανω ότι εξαντληθηκαν σε 2-3 ωρες. Επι 2 σχεδόν βδομάδες ετρεχε επισημα και φωναζε η προσφορα μεχρι να τελειωσουν, ασχετα που δεν το πηραμε χαμπαρι στο νετ. Το U βγηκε  5 ημερες νωρίτερα εδώ, μονο με 6+ μερες delay, γι αυτό λογικα προλαβαν περισσοτεροι.

Mε βαση αυτο που γραφεις γιατι οντως καταλαβαινω αυτο που λες,πιο πολυ με βαζει σε σκεψεις αν οντως το φυλλαδιο κυκλοφορησε με βαση την αναγραφομενη ημερομηνια,γιατι δεν παιζει ολο και κατι θα ειχαμε δει τουλαχιστον στις αγγελιες απο ατομα που το ειχαν παρει ή θελανε να το παρουν.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Να έρθω εγώ να συμπληρώσω με τη σειρά μου οτι το φυλλάδιο με τις προσφορές ισχύει απο 12/1/2015 - 28/2/2015,το έχω μπροστά μου και σήμερα το πήρα απο κατάστημα.Στην προτελευταία σελίδα λοιπόν υπάρχει η προσφορά για την οποία γίνεται τόσος λόγος!Το θέμα είναι πάραυτα η εξυπηρέτηση απο τους υπαλλήλους της αλυσίδας.Χειρότερα,δε γίνεται!

• Like 1
Δημοσ.

Εδω μπαινεις στο σαιτ τους βλεπεις τη προσφορα και οταν την επιλεγεις σου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι διαθεσιμη....το e-shopping στο μεγαλειο του.

Δημοσ.

Παιδιά ο Γερμανός είναι ότι νάναι! Δεν το έχετε καταλάβει ακόμη? τα περισσότερα καταστήματα είναι franchise και δεν τους ενδιαφέρουν οι προσφορές (πολύ πιθανόν λόγω κέρδους). Και ούτε θα μπουν στην διαδικασία να ψάξουν για κάτι που δεν έχουν απόθεμα στο μαγαζί. Όλοι να ξεστοκάρουν θέλουν! Γιαυτό και δεν τους νοιάζει. Εγώ που είχα και γνωστό δεν εξυπηρετήθηκα.

Next time

Δημοσ.

Σήμερα είχα μια επίσημη απάντηση,έστω και καθυστερημένα απο το κατάστημα.Σύμφωνα με αυτό λοιπόν τα αποθέματα εξαντλήθηκαν και δε πρόκειται να παραλάβουν και πάλι.Όσοι πήρατε πήρατε,καλορίζικο και στα δικά μας!την επόμενη φορά πιο γρήγοροι!!

Δημοσ.

Αρα και μεις που ειχαμε παραγγειλει και τελικα δεν ηρθε ποτε στο καταστημα, να μην περιμενουμε ματαια. Αν καποιος που παρελαβε, το μετανιωσε, ας μου στειλει πμ

Δημοσ.

Ότι μου είπανε σας λέω!μακάρι να υπήρχε απόθεμα να έπαιρνα και εγώ που είχα κάνει παραγγελία εδώ και 10 μέρες τουλάχιστον!δυστυχώς δε το νομίζω όμως!και να ακυρώσει κάποιος που ήδη έχει κλείσει κάποιο κομμάτι θα πρέπει να πάς να παραλάβεις απο το εκεί κατάστημα!δυνατότητα αποστολής δεν υπάρχει!

Δημοσ.

Εγω εχτές παρέλαβα από τοπικό κατάστημα. Με ενημέρωσαν ότι το είχαν από Σάββατο και το παρέλαβα Δευτέρα.

Πραγματικά πολύ καλή προσφορά και μπράβο στον Γερμανό που παρέδωσε τουλάχιστον στους περισσότερους που έκαναν έγκαιρα παραγγελία..

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει παραγγείλει από κάποιο εκ των καταστημάτων Γερμανός που βρίσκονται μέσα σε εμπορικά κέντρα(Mall, Golden Hall κτλ.) και δεν έχει παραλάβει ακόμα και θέλει να πάρει την κονσόλα σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, έχω και χαρίζω 3 δωροεπιταγές του Γερμανού, μία των 20€(ισχύει για αγορές άνω των 100€) και 2 των 10€(ισχύουν για αγορές άνω των 50€) και είναι για χρήση μέχρι το τέλος του μήνα. Ξανατονίζω ότι είναι μόνο για τα 3-4 καταστήματα Γερμανός που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα. Είμαι από Αθήνα.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα είχα μια επίσημη απάντηση,έστω και καθυστερημένα απο το κατάστημα.Σύμφωνα με αυτό λοιπόν τα αποθέματα εξαντλήθηκαν και δε πρόκειται να παραλάβουν και πάλι.Όσοι πήρατε πήρατε,καλορίζικο και στα δικά μας!την επόμενη φορά πιο γρήγοροι!!

Επικη απαντηση....δεν θα ξαναπουλησουν Wii U δηλαδη; :-D

Δημοσ.

Ειναι μεχρι να μαζεψουν παλι stock και μετα ολο και καποιο θα βαλουν σε προσφορα.Αλλωστα αυτο το ZombiU που εχει στα 350αμφιβαλλω αν θα το αγορασει εστω και ενας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...