Πέτρος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Να πω με τη σειρά μου, πως σήμερα παρέλαβε (για λογαριασμό μου) ο αδερφός μου. Πρωί Δευτέρας η παραγγελία, Τρίτη το τηλέφωνο για επιβεβαίωση από το κατάστημα και ενημέρωση πως δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, αλλά θα το έφερναν από αλλού αν όντως το ήθελα. Για Παρασκευή μου είχαν πει, σήμερα στις 9 το πρωί μου ήρθε SMS, όπως είχα ζητήσει (είμαι εξωτερικό). Αύριο η επιστροφή, ίσως προλάβω να το στήσω. Ευχαριστώ και πάλι τον TS. Sent from my Windows Phone 8X by HTC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Αν κάποιος δεν το θέλει με ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τι περιοχη φιλε μου? Δεν μπορω να καταλαβω πως αλλου ριχνουν ακυρο και αλλο κανονικα... Κρήτη ,Χανιά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κανένα κατάστημα που να πουλάει μεταχειρισμενα παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Κρήτη ,Χανιά . δηλαδή χανιά έχει διαθέσιμα κομμάτια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfasss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! παρέλαβα και γω κανονηκότατα χτες από υποκατάστημα Νάουσας ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου τον TS! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 εγω εκανα παραγγελια μεσω ιντερνετ αλλα μ`εγραψαν κανονικα.καμια ενημερωση οποτε πηγα στο τοπικο υποκαταστημα και το παραγγειλα εκει.νομιζω τριτη ηταν και ο υπαλληλος που ελεγξε στο συστημα ειπε οτι το εδειχνε με μεγαλη διαθεσιμοτητα.χθες με πηραν τηλεφωνο οτι εφτασε η κονσολα αλλα ημουν εκτος και δεν προλαβαινα ανοιχτα οταν θα γυρνουσα οποτε τους ειπα οτι θα πηγαινα δευτερα.ειδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Icecut Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αναφορικά με τα δυο τελευταία πόστ...για το παιδί που παρέλαβε απο Νάουσα,υπήρχε στο τοπικό κατάστημα και το παρέλαβες ή σου το έφεραν μετά απο παραγγελία?και για το τελευταίο πόστ,διαθεσιμότητα πότε σου είπαν οτι βλέπουν μεγάλη?Ρωτάω γιατί μέχρι και την Πέμπτη δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στις αποθήκες τους,έτσι είπαν σε εμένα απο 2 καταστήματα και απο το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αναφορικά με τα δυο τελευταία πόστ...για το παιδί που παρέλαβε απο Νάουσα,υπήρχε στο τοπικό κατάστημα και το παρέλαβες ή σου το έφεραν μετά απο παραγγελία?και για το τελευταίο πόστ,διαθεσιμότητα πότε σου είπαν οτι βλέπουν μεγάλη?Ρωτάω γιατί μέχρι και την Πέμπτη δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στις αποθήκες τους,έτσι είπαν σε εμένα απο 2 καταστήματα και απο το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών τους! την στιγμη της παραγγελιας.το τσεκαρε αμεσως ο υπαλληλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 μολις παρελαβα απο το τοπικο υποκαταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εμένα δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο από το τοπικό κατάστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Οσο κακος και αν ακουστω,να χαιρεστε που αυτη την φορα ο Γερμανος εδωσε οσα κομματια εδωσε για το U που απο οτι διαβαζω πρεπει να εδωσε μπολικα.Στην αλλη προσφορα του Lumia 930 και Xbox εδωσε παρα πολυ λιγοτερα και σε 2-3ωρες ειχαν εξαντληθει τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Να πω ότι πηρα σημερα ένα διαφημιστικο φυλλαδιο/βιβλιο εξω από Γερμανο σε stand, και ηταν με ισχυ από 12-1-2015 (τυπωμενο νωρίτερα και μοιρασμενο φανταζομαι) δημοσιοποιημένες και οι δυο προσφορες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Να πω ότι πηρα σημερα ένα διαφημιστικο φυλλαδιο/βιβλιο εξω από Γερμανο σε stand, και ηταν με ισχυ από 12-1-2015 (τυπωμενο νωρίτερα και μοιρασμενο φανταζομαι) δημοσιοποιημένες και οι δυο προσφορες! Ναι γιαυτο ειπα οτι παλι καλα που παραλαβανε οσοι παραλάβανε το Wii U,και γιατι ειναι οντως πολυ καλη προσφορα αλλα και γιατι ειναι κατι που θα το ευχαριστηθουν σε αντιθεση με την αλλη προσφορα που και ελαχιστοι παρελαβαν και τα περισσοτερα πηγαν στις αγγελιες με καπελο πραγμα απαραδεκτο Οσο για το οτι γνωριζουν και οι ιδιοι απο νωριτερα τις προσφορες ναι προφανως για να αγοραζουν και αυτοι κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ξαναγραφω με άλλο τροπο ("υπότιτλοι") ότι η προσφορα υπηρχε 11 ημερες (και ηταν γνωστη μεσω του φυλλαδιου περισσοτερες φανταζομαι) πριν ανοιξει το τοπικ, οποτε παλι καλα που ειχε μεινει και κανενα για οσους προλαβαν μετα το θεμα εδώ. Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση είναι ότι χρειαστηκαν 11+ ημερες να βρεθει ένα μελος που πηρε αυτο το φυλλαδιο και να κανει αυτος ο ανθρωπος ένα ποστ-ενημερωση στην ενοτητα μας και όχι που τελειωσαν τα αποθεματα μετα από 15 ημερες, σχετικα αναμενομενο και λογικο ηταν να τελειωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα