Shadowjump Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Φιλοι εμενα ακυρο οπως ειπα με χαζοδικαιολογιες...οτι τελικα δεν ειχαν κομματια, τοτε λεω τι μου λες να περιμενω? Μπορει και να το εδωσε σε γνωστο του...μου ειπε οτι αν ξαναφερουν θα με ειδοποιησει...μαλλον να μην περιμενω αδικα, τι λετε? Δεν νομιζω να φερει ξανα. Απ οτι καταλαβα οτι εχουν τα καταστηματα δινουν.
pigos23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 κ μενα την αλλη παρασκευη μου ειπε... κ σκεφτειτε οτι ημουν απο τους πρωτους που εκανα παραγγελια... Αν δεν παραλαβω σιγα που θα σκασω χαχα wiiu ειναι στο μελλον θα ξαναβαλουν προσφορα
stroumfita2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Εμένα με κάλεσαν την δευτέρα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει και άμα θέλω να μου δώσουν το basic με ένα παιχνίδι στα 230
GSpiraras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Είχα ρίξει παραγγελία την Δευτέρα και την Τρίτη με είχαν ενημερώσει ότι δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτη στο κατάστημα και θα ερχόταν Τετάρτη. Με βάση βάση τα λεγόμενα των συμφορουμιτών παραπάνω υπέθεσα ότι δεν θα φάω γλαρόσουπα αλλά χθες μου τηλεφώνησαν ότι το έφεραν και έτρεξα να παραλάβω. Ρώτησα τι παίζει με τις παραγγελίες (τον ιδιαίτερα εξυπηρετικό) υπάλληλο και μου είπε ότι παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο και εξαρτάται από το τι τζίρο κάνει το μαγαζί το πόσα κομμάτια μπορεί να δεσμεύσει και τι προτεραιότητα θα πάρει η παραγγελία του. Δεν ξέρω αν μου έλεγε παραμύθια για το παίξει ειδικός αλλά αν είναι αλήθεια ίσως εξηγεί τις διαφορές που παρατηρούνται στις παραγγελίες. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2015 από GSpiraras
giwrgosd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Κυριακή πρωί έριξα παραγγελία, Δευτέρα με ενημέρωσαν οτι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημα και αν θέλω να το παραγγήλουν με παράδοση τέλος της εβδομάδας. Σήμερα πρωί με πήραν οτι η παραγγελία μου είναι έτοιμη προς παράδοση !
vader290 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τι περιοχη φιλε μου? Δεν μπορω να καταλαβω πως αλλου ριχνουν ακυρο και αλλο κανονικα...
paulchro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Κανονικα τετοια καταστηματα θα πρεπε ηδη να δουν φαει ακυρο. Επιση θα πρεπε να αλλαξει το ονομα του απο γερμανος σε Ελληνας ισως! (Αστειο). Ειναι δυνατον το 2015 να μην μπορεις να συννενοηθεις; Να κανεις παραγγελεια κ να σε γραφουν;... Και δεν λεω για μενα γτ δεν ξερω ακομα..
livewire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Με όλο το σεβασμό στα παιδιά που περιμένουν ή που έχουν ήδη φάει άκυρο, αλλά κι εγώ μόλις γύρισα με το πακέτο από το Γερμανό της γειτονιάς μου(Κέντρο Θεσ/νίκης). Έριξα online παραγγελία τη Δευτέρα χωρίς πολλές προσδοκίες, έτσι για την αδρεναλίνη, Με πήραν τηλέφωνο Τρίτη πρωί λέγοντας ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημά τους και αν θέλω να το παραγγείλουν για να το έχω την Παρασκευή. Είπα ναι και σήμερα τους πήρα εγώ να δω τι γίνεται και ΒΟΟΜ, nailed it! Μου είπαν ότι είμαι από τους τυχερούς και ότι έχει τελειώσει το στοκ τους. Ελπίζω να είναι ανακρίβεια των υπαλλήλων στο συγκεκριμένο κατάστημα και να παραλάβουν αρκετοί ακόμα. Πάω για unboxing και τα λέμε σε λίγες μέρες στο τόπικ του WiiU 1
panormou13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τωρα με την προσφορα με το xbox one στα 250 αν βρεις αλλον για το lumia μπαινει διλλημα..ειναι κοντα στα ιδια λεφτα
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τωρα με την προσφορα με το xbox one στα 250 αν βρεις αλλον για το lumia μπαινει διλλημα..ειναι κοντα στα ιδια λεφτα Μπα μονο και μονο οταν σκεφτομαι οτι πρεπει να πληρωνω το Online στο Xbox καθε χρονο μου αρκει.Αλλωστε σοβαρα παιχνιδια δεν εχουν βγει ακομα .
panormou13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Στο online στο wii u δινει δωρεαν games καθε μηνα οπως σε one και ps4; Αν ναι αξιζει.. Στο ps4 ασπουμε με αυτα που μου δινει ειμαι υπερκαλιμενος για να περναω την ωρα μου και την αιτησια συνδρομη την βρισκεις κατα καιρους 30-35 ευρω
Narayan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τωρα με την προσφορα με το xbox one στα 250 αν βρεις αλλον για το lumia μπαινει διλλημα..ειναι κοντα στα ιδια λεφτα Το θέμα είναι πως το ένα είναι χωρίς παιχνίδια και το άλλο με τρία κορυφαία παιχνίδια.
NickTG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τωρα με την προσφορα με το xbox one στα 250 αν βρεις αλλον για το lumia μπαινει διλλημα..ειναι κοντα στα ιδια λεφτα Πρέπει όμως να βρεις ακόμα έναν που να θέλει το κινητό και δεν έχει και καθόλου παιχνίδια μέσα.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Απο οτι λενε παντως στο αλλο θεμα,η προσφορα του γερμανου με το κινητο+Xbox μαλλον τελειωσε καθως αποθεματα δεν υπαρχουν. Στο online στο wii u δινει δωρεαν games καθε μηνα οπως σε one και ps4; Αν ναι αξιζει.. Στο ps4 ασπουμε με αυτα που μου δινει ειμαι υπερκαλιμενος για να περναω την ωρα μου και την αιτησια συνδρομη την βρισκεις κατα καιρους 30-35 ευρω Οχι δεν δινει αλλα απο την αλλη δεν πληρωνεις το Online,αρα μια η αλλη.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Aν καποιος αλλαξε γνωμη και δεν θελει να το παραλαβει/κρατησει, ας με ενημερωσει με ΠΜ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα