cmour79 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μόλις παρέλαβα... Καλώς ήλθα στο club!! Thanks again to psycho13..
vader290 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια, αν καποιος το πηρε ή το μετανιωσε και δεν το θελει ας μου στειλει μηνυμα να το παρω εγω...απο παραγγελια την Κυριακη, τηλεφωνο τη Δευτερα, μου ειπαν να παω να το παρω σημερα και τελικα δεν το χαν!! Μας δουλευουν κανονικα!! Δεν ήξερα οτι είναι τόσο αναξιόπιστος ο Γερμανος...τωρα έμαθα..
Merlin_o_magos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μόλις παρέλαβα και εγώ από Γερμανό στο Carefour Καλαμαριάς. Άιντε με το καλό ! 1
paulchro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πως γινεται να σας λενε δεν το χουν κ σε μενα να ειπαν οτι θα το παρω την αλλη παρασκευη;
Aias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πως γινεται να σας λενε δεν το χουν κ σε μενα να ειπαν οτι θα το παρω την αλλη παρασκευη; Κατσε να το παρεις πρωτα...
paulchro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πως γινεται να σας λενε δεν το χουν κ σε μενα να ειπαν οτι θα το παρω την αλλη παρασκευη; Κατσε να το παρεις πρωτα... Θα τους σπασω στο ξυλο αν δεν Με πηραν τηλεφωνο αν το θελω να το φερουν και θα μου πουνε τελικα οχι; Ειναι τοσο .... ;;;
panormou13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν βλεπεις το παλικαρι πιο πανω που του ειπαν να παει να παραλαβει και πηγε και δεν το ειχαν;
paulchro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μα ειναι δυνατον να σου πουν ελα παρτο κ να πας κ να σου πουνε ακυρο κ να μην πεις τιποτα;
crmaris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 αν φάω άκυρο θα πάω να πάρω το PS4!!! Έτσι για να την σπάσω και στον admin αυτού του site που έχει κολλήσει με το Xbox Εμένα μου είπαν Σαββάτο ότι θα το έχουν. Για να δούμε! Θα ενημερώσω αν το παραλάβω τελικά για να ξέρετε και εσείς τι παίζει με τη διαθεσιμότητα κτλ. Ελπίζω να μην φάω άκυρο..
jimis888 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 να ευχαριστησω τον ts κι εγω παρελαβα απο γερμανο καλαμαριας
Dougadan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τα ευχαριστήρια και από εμένα.. Το πήρα από Πειραιά απόψε! Για να δούμε ειναι καλύτερο από το ΑΤΑRI που είχα αυτό;;;!!!
enrique19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 απορια το ασυρματο gamepad με την οθονη,παιρνει μπαταριες? πειτε μου πως όχι..και εχει δικια του επαναφορτιζομενη... περιμενω απαμτηση asap.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 απορια το ασυρματο gamepad με την οθονη,παιρνει μπαταριες? πειτε μου πως όχι..και εχει δικια του επαναφορτιζομενη... περιμενω απαμτηση asap. Εχει βαση που το βαζεις και φορτιζει αρα οχι δεν περνει μπαταριες.
vader290 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Φιλοι εμενα ακυρο οπως ειπα με χαζοδικαιολογιες...οτι τελικα δεν ειχαν κομματια, τοτε λεω τι μου λες να περιμενω? Μπορει και να το εδωσε σε γνωστο του...μου ειπε οτι αν ξαναφερουν θα με ειδοποιησει...μαλλον να μην περιμενω αδικα, τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα