Προς το περιεχόμενο

Wii U Premium Black Console 32 GB + Nintendo Land+ New Super Mario Bros + New Super Luigi U 199 germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, αν καποιος το πηρε ή το μετανιωσε και δεν το θελει ας μου στειλει μηνυμα να το παρω εγω...απο παραγγελια την Κυριακη, τηλεφωνο τη Δευτερα, μου ειπαν να παω να το παρω σημερα και τελικα δεν το χαν!! Μας δουλευουν κανονικα!! Δεν ήξερα οτι είναι τόσο αναξιόπιστος ο Γερμανος...τωρα έμαθα..

Δημοσ.

Πως γινεται να σας λενε δεν το χουν κ σε μενα να ειπαν οτι θα το παρω την αλλη παρασκευη;

Κατσε να το παρεις πρωτα...

Δημοσ.

Πως γινεται να σας λενε δεν το χουν κ σε μενα να ειπαν οτι θα το παρω την αλλη παρασκευη;

Κατσε να το παρεις πρωτα...

Θα τους σπασω στο ξυλο αν δεν :PΜε πηραν τηλεφωνο αν το θελω να το φερουν και θα μου πουνε τελικα οχι; Ειναι τοσο .... ;;;
Δημοσ.

αν φάω άκυρο θα πάω να πάρω το PS4!!! Έτσι για να την σπάσω και στον admin αυτού του site που έχει κολλήσει με το Xbox :D

Εμένα μου είπαν Σαββάτο ότι θα το έχουν. Για να δούμε! Θα ενημερώσω αν το παραλάβω τελικά για να ξέρετε και εσείς τι παίζει με τη διαθεσιμότητα κτλ. Ελπίζω να μην φάω άκυρο..

Δημοσ.

Τα ευχαριστήρια και από εμένα..

Το πήρα από Πειραιά απόψε!

Για να δούμε ειναι καλύτερο από το ΑΤΑRI που είχα αυτό;;;!!!

Δημοσ.

απορια το ασυρματο gamepad με την οθονη,παιρνει μπαταριες? πειτε μου πως όχι..και εχει δικια του επαναφορτιζομενη... περιμενω απαμτηση asap.

Δημοσ.

απορια το ασυρματο gamepad με την οθονη,παιρνει μπαταριες? πειτε μου πως όχι..και εχει δικια του επαναφορτιζομενη... περιμενω απαμτηση asap.

Εχει βαση που το βαζεις και φορτιζει αρα οχι δεν περνει μπαταριες.

Δημοσ.

Φιλοι εμενα ακυρο οπως ειπα με χαζοδικαιολογιες...οτι τελικα δεν ειχαν κομματια, τοτε λεω τι μου λες να περιμενω? Μπορει και να το εδωσε σε γνωστο του...μου ειπε οτι αν ξαναφερουν θα με ειδοποιησει...μαλλον να μην περιμενω αδικα, τι λετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...