Προς το περιεχόμενο

Wii U Premium Black Console 32 GB + Nintendo Land+ New Super Mario Bros + New Super Luigi U 199 germanos

John182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ ατύχησα, on-line παραγγελία Σάββατο βράδυ για κατάστημα στη Χαλκίδα, Δευτέρα πρωί λαμβάνω mail να περάσω για προκαταβολή. Τρίτη απόγευμα (λόγω εργασίας μου) πήγα και άφησα 50€ προκαταβολή, σήμερα αφού πήρα εγώ τηλ. μου λένε δεν υπάρχει διαθέσιμο!! ΤΟΣΟ ΓΤΠ..

υπάρχει διαθέσιμο κάπου στην Αθήνα ρε παιδιά? έμεινα με τη.... χαρά, στο χέρι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι τεμάχια φαίνεται να έχουν Μενίδι,Κορυδαλλό,Αγία Βαρβάρα και Mall.

Φαντάζομαι βέβαια κάποια απ' αυτά,ίσως και όλα, μπορεί να είναι ήδη κρατημένα.

Δεν μπορει να το παραγγειλει το καταστημα που ειχα δωσει την παραγγελια το Σαββατο και σε οποιο καλεσα δεν το ειχε διαθεσιμο.Αν καποιος το παρει ή το εχει παραγγειλει και το μετανιωσε ας ενημερωσει να παω να το παρω εγω στην θεση του.

Μιας και δεν είχα καμμία ενημέρωση για το στάδιο της παραγγελίας, πήγα και πήρα το τελευταίο κομμάτι από το κατάστημα στην Κηφισιά.

Αν τυχόν φέρουν και την παραγγελία στο κατάστημα που είχα δηλώσει, θα ενημερώσω εδώ για να το πάρει όποιος συμφορουμίτης θελήσει.

Μόλις με κάλεσαν και με ενημέρωσαν πως δεν είναι πλέον διαθέσιμο, ευτυχώς που την είδα τη "ζημιά" από πριν και έτρεξα να το πάρω από κατάστημα.

Γενικώς δεν έχει νόημα το online σύστημά τους αν δεν υπάρχει σε στοκ στα κεντρικά.

τουλάχιστον εσένα σε κάλεσαν.. Εγώ δεν είχα προηγούμενη εμπειρία και τη πάτησα..

νά' ναι καλά ο Psycho13 και τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά, που επανήλθε η ..."χαρά", στη θέση της..  :-D

• Like 1

Παιδιά, λογικά στο Μενίδι είναι η δεύτερη παραγγελία που έκανα για "εξασφάλιση" ότι θα το πάρω από κάπου. Όποιος θέλει του δίνω τα στοιχεία μου να πάρει ένα τηλέφωνο να πάει να το πάρει.

Παιδιά όποιος έχει καμιά 2η παραγγελία κάπου και βλέπει φως στο τούνελ ας μου στείλει ενα μνμ μπας και μου κάτσει και εμένα...
Από Δευτέρα ξημερώματα προσπαθώ μια από το online μια από τα καταστήματα αλλά τίποτα... :mellow:

Παιδιά μην περιμένετε τις online παραγγελίες, για να είστε σίγουροι πάρτε απευθείας τηλέφωνο τα καταστήματα και ρωτήστε αν το έχουν διαθέσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...