gkalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εγώ γι'αυτό το πήρα. Γιατί λέγατε πολύ καλή τιμή και πολύ καλά παιχνίδια. Αν και δεν ήμουν ποτέ φαν του Wii. Το πήρα για να καθίσω με την κοπέλα μου. Ελπίζω να μας αρέσει! Κάνα καλό παιχνίδι για να παίξουμε;Τσεκαρε και Zak and Wiki απο Wii.Ειναι άψογο και με παρέα είναι ακόμα καλύτερο. 1
Whitey Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μόλις παρέλαβα από το The Mall Athens. Στο ταμείο είδα άλλα τρία κρατημένα και επειδή χρειάστηκε να πάρω εγώ τηλέφωνο για να δω αν ήρθε, προτείνω να κάνετε και εσείς μια κλήση.
gregdel Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Κανείς που το πήρε και να έχει και το απλο wii να μας πει εντυπώσεις......
gkalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Του φιλου μου του βγηκε DOA.Αν ειναι δυνατον τετοια γκαντεμια.
Hellraiser76 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ενταξει μικρο το κακο....απο τη στιγμη που το εχει αγορασει θα του το αντικαταστησουν.
enrique19 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ψηνομαι ασχημα χμ..είναι 100 ευρω κατω από την επομενη,και με τοσα παιγνίδια.. δεν το αγνοεις.
spacestar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 νομίζω είναι περίπου σε αυτό το σημείο του νήματος που θα αρχίσουμε να μιλάμε για καταγγελίες αν και μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει παραδώσει αρκετά κομμάτια. σωστός ο Γερμανός
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι σε σχεση με αλλες προσφορες αυτη την φορα εχουν παραδωθει αρκετα Wii U,πιθανον να ξεστοκαρει ο Γερμανος οπως εκανε και το καλοκαιρι με το πακετο ZombiU στα 250.Καταγγελια δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει οταν εχουν παραλαβει τοσα ατομα.
Icecut Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καταγγελία δε μπορείς να κάνεις,εγώ πάντως ήδη διαμαρτυρήθηκα για τη συμπεριφορά στο τοπικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ όπου εκτός απο αγενής δεν ήταν και πρόθυμοι να προχωρήσουν την παραγγελία.Στην τελική δεν είναι κάτι πουο παίρνεις δωρεάν,μετράει στο τζίρο του κάθε καταστήματος..Ελληνάρας πωληταράς σε επαρχιακή πόλη!σε όλο το μεγαλείο του!!
paulchro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Με πηραν απ το καταστημα και μου ειπαν την αλλη Παρασκευη. Ελεος. Τωρα το φτιαχνουν?...
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Με πηραν απ το καταστημα και μου ειπαν την αλλη Παρασκευη. Ελεος. Τωρα το φτιαχνουν?... Θα το πάρεις και φρέσκο! Εντάξει υπομονή, δε νομίζω να ξαναβγάλουν σύντομα τόσο καλή προσφορά!
Narayan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μιας και δεν είχα καμμία ενημέρωση για το στάδιο της παραγγελίας, πήγα και πήρα το τελευταίο κομμάτι από το κατάστημα στην Κηφισιά. Αν τυχόν φέρουν και την παραγγελία στο κατάστημα που είχα δηλώσει, θα ενημερώσω εδώ για να το πάρει όποιος συμφορουμίτης θελήσει.
spacestar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 επιβεβαιώνω ότι η εμβέλεια του wifi φτάνει μέχρι την τουαλέτα, ώστε να μη χάνουμε λεπτό gaming πολύ ωραία ιδέα αυτή με το ασύρματο gamepad. και ήμουνα κοντά να δώσω τα ίδια λεφτά σχεδόν για 3ds
gkalas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πήγαμε σήμερα το wiiu στη Nortec και συνδεσε μια μαλακιτσα και μέσα σε 3 λεπτά όλα είχαν φτιάξει.Κανει το update τώρα. Όλα καλά. 1
gregdel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ τον χρήστη @fylatos για το WiiU. Παρελήφθη από Γερμανό Μπότσαρη με Ολγας (Θεσσαλονίκη)... μου είπαν ότι σήμερα παρέλαβαν και αναμένουν να τα δώσουν όλα. Ξέχασα (δυστυχώς) να ρωτήσω αν όλα ήταν παραγγελία... αλλά αν κάποιος το θέλει ας πάρει ένα τηλέφωνο στο 2310.846237. Επίσης εγώ είχα παραγγείλει από Γερμανό Μαρτίου με Όλγας και ακόμα δεν με ειδοποίησαν. Υποθέτω ότι έφαγα άκυρο. Αν με ειδοποιήσουν θα το βάλω εδώ αν το θέλει κανείς. Επίσης αν κανείς ενδιαφέρεται άμεσα για αυτό ας με στείλει pm για να το ψάξω παραπάνω... αλλιώς θα το αφήσω μήπως με ειδοποιήσουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα