fylatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εγώ περιμένω ένα Θεσσαλονίκη αλλά δεν θα παραλάβω τελικά αν το θέλει κάποιος ας στείλει pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Για όσους ρωτανε τι έχει μεσα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν φαίνεται το 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ούτε το mario το αναφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afinis2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν φαίνεται το 8 http://www.chopstixz.net/wp-content/uploads/2012/09/Wii-U_Stand.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αγγούρια και Κρήτη. Σε ολα τα καταστηματα-πλην Χανίων- πήρα και δεν βρήκα ούτε δείγμα. Απο το σύστημα μου είπαν οτι δείχνει εξαντλημένο, οπότε άγνωστο πότε θα παραλάβω. Πάντως έκανα μια παραγγελιά απο internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Πριν λίγο παρέλαβε ενα φιλαράκι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedgr13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μόλις παρέλαβα και εγώ από το κατάστημα στο metro mall. Να ευχαριστήσω τον topic starter καθώς πάντα ήθελα να το πάρω, αλλά το κόστος ήταν απαγορευτικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 αργκ, ρε σεις, όσοι παραλάβατε, μούφα είναι. Σας κάνω τη χάρη να το πάρω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Πήγα και το πήρα και εγώ σήμερα. Το είχα παραγγείλει σε τοπικό κατάστημα Γερμανός την Δευτέρα. Πήρα τηλ σήμερα και έφαγα άκυρο ότι δεν υπάρχει. Διαβάζοντας εδώ κάποιος ανέφερε ότι πήγε σε κατάστημα εταιρικό και όχι franchise. Οπότε πήρα τηλ στο Golden Hall, γιατί υπέθεσα ότι θα είναι εταιρικό και επειδή δεν έχει πολύ κόσμο. Μου είπαν ένα τελευταίο κομμάτι. Μου το κράτησε και το πήρα Όντως ότι να ναι ο Γερμανός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 καλοριζικο σε οσους το πηραν.Κανατε πολυ καλη αγορα.Θα ευχαριστηθειτε παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εγώ γι'αυτό το πήρα. Γιατί λέγατε πολύ καλή τιμή και πολύ καλά παιχνίδια. Αν και δεν ήμουν ποτέ φαν του Wii. Το πήρα για να καθίσω με την κοπέλα μου. Ελπίζω να μας αρέσει! Κάνα καλό παιχνίδι για να παίξουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εγώ γι'αυτό το πήρα. Γιατί λέγατε πολύ καλή τιμή και πολύ καλά παιχνίδια. Αν και δεν ήμουν ποτέ φαν του Wii. Το πήρα για να καθίσω με την κοπέλα μου. Ελπίζω να μας αρέσει! Κάνα καλό παιχνίδι για να παίξουμε; http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/wii-u?sort=descξεκινα και δες ποια σου τραβανε το ενδιαφερον Και επισης τσεκαρε και παιχνιδια του Wii οπως Super Mario Galaxy 1+2 Donkey Kong Country Returns Legend of Zelda Twilight Princess και Skyward sword. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Icecut Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω οτι απλά θα πώ και εγώ τα αυτονόητα...πλήρης απογοήτευση απο το κατάστημα Γερμανός εδώ!οχι απλά δεν υπήρχε καμία οργάνωση,δε μπόρεσα να καταλάβω και αν τελικά ο πωλητής θα ακύρωνε την παραγγελία ή θα με έπαιρνε τελικά να με ενημερώσει για το πότε θα έχω την κονσόλα!δεν υπάρχει στο κατάστημα μου είπε,φίλε δε ξέρω αν θα το παραγγείλω να μου το φέρουν μου είπε,πήρα τελικά το τμήμα εξυπηρέτησης,όπου μου είπαν απλά ότι το eshop τους δε λειτουργεί όπως τα άλλα!επαρχία εδώ(Μυτιλήνη) και απο ότι φαίνεται κοιμόμαστε πίσω απο τον ήλιο.Περιμένω μπας και αλλάξει κάτι αλλά το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο!η προσφορά πάραυτα είναι ακόμη up... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εγω παλι φοβαμαι μηπως καποιοι πονηροι παλι εκαναν παραγγελια με σκοπο να την πουλησουν την κονσολα ακριβοτερα οταν τελειωσει η προσφορα,ισως γιαυτο να γινεται και το μπαχαλο που εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα