exypnakias Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας! Μου δημιουργήθηκε μία απορία. Πώς πρέπει να τοποθετούνται τα fans στο κουτί. Όλα να φυσάνε προς τα μέσα; όλα να φυσάνε προς τα έξω ή τα μισά προς τα μέσα και τα άλλα μισά προς τα έξω;;
crazy_gamer21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ανάλογα τι πίεση θα έχεις. Όλοι προτιμούν θετική πίεση, δηλαδή να έχεις τους περισσότερους ανεμιστήρες προς τα μέσα και λίγους προς τα έξω. Έτσι δεν μπορεί να μπει η σκόνη από τις χαραμάδες Sent from my iPad using Insomnia
hackerW32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 το νορμαλ ειναι να μπαινει αερας απο μπροστα και πλαι (εγω εχω και εναν κατω δίπλα στο psu να βαζει) και να βγαινει απο πισω και πανω. παρε και μοια εικονα κοιτα τι εχω κανει εγω ειναι ψυγείο αλλα θελει καθάρισμα συχνά απο σκονες, καλο ειναι να βαλεις φιλτρα στους ανεμιστήρες που βαζουν αερα
desert eagle Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Απο μπροστα να μπαινει αερας και απο πισω να βγαινει.Αν εχεις και επανω απο τη μητρικη ανεμιστηρες να βγαζει αερα απο το κουτι...
Zergoulini Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Οπως λενε τα παιδια. Απλα προσεχε λιγο με τα φιλτρα. Αν βαλεις , να θυμασε να τα καθαριζεις γιατι αν βουλωσουνε τα φιλτρα τοτε δεν βαζει ελαχιστα αερα. Εγω προσωπικα δεν εχω φιλτρα, αλλα μια φορα το μηνα το φυσαω με το κομφλερ μου οπου εκει εχω και νεροπαγιδα.
sDGam Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επειδη ο ζεστος αερας παει παντα προς τα πανω, θελεις να μπαινει κρυος απο κατω και να φευγει προς τα πανω. Οποτε βαζεις μποστα,πλάι και κατω σε intake και τα πανω και πισω σε exhaust Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2015 από sDGam 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα