Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αυτο που θελω να κανω ειναι εχω galaxy s4 δεν εχω ασχοληθεί με root σε android εκανα root σημερα και θελω να περασω καποια αλλη rom την κατεβασα την εχω περασει στο κινητο παω να κανω install οπως βλεπω  στα βιντεο αλλα το δικο μου δεν τα βγαζει ετσι μηπως πρεπει να περασω καποιο προγραμμα οπως rom menager λεω εγω δεν ξερω >>>>> περιμενω νεα σας 

Δημοσ.

Κανε edit και γραψε σωστα και καθαρα το κειμενο σου. Απο που τη κατεβασες τη rom και ποια rom ειναι?

καλησπερα φιλε μ δες αλλη μια τη γραφω 

Δημοσ.

Για να μη ζοριζεται αυτος που τα διαβαζει το ειπα, οχι οτι δε καταλαβα. Η καθαριοτητα ειναι η μιση αρχοντια. :)

Επισης, απαντησε σε αυτα που σε ρωτησα. :)

• Like 1
Δημοσ.

Να φανταστω εχεις περασει custom recovery ετσι? CWM/TWRP?

καλησπερα φιλε μ δεν εχω περασει τιποτα απλα εκανα root τιποτα αλλο εχει βγαλει και την εφαρμογη superuser αυτο 

Για να μη ζοριζεται αυτος που τα διαβαζει το ειπα, οχι οτι δε καταλαβα. Η καθαριοτητα ειναι η μιση αρχοντια. :)

Επισης, απαντησε σε αυτα που σε ρωτησα. :)

Samy.Deluxe ειναι 

Δημοσ.

Για να περασεις custom rom, χρειαζεσαι πρωτα custom recovery, δες εδω και εδω. Βρες το μοντελο του κινητου σου και κατεβασε το αντιστοιχο αρχειο.

Custom recovery χρειαζεσαι ωστε να κανεις τα απαραιτητα wipes πριν εγκαταστησεις την custom rom. Τα wipes και η εγκατασταση της rom δυστυχως δεν γινονται με το εργοστασιακο recovery γι αυτο και χρειαζεσαι recovery 3ου.

Για την εγκατασταση της recovery θα χρειαστεις τους usb drivers της samsung, το odin και το αρχειο που θα κατεβασεις.

Νομιζω η διαδικασια μπορει και να γινει και απευθειας απο το κινητο σου μεσω του rom manager (not sure) αλλα δε το εχω δοκιμασει για να ξερω.

Αν δυσκολευεσαι καπου, πες μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...