zoranb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πληκτρολογώ σε ένα κελί που έχω μορφοποιήσει για date τα παρακάτω... 02/08/14 και τελικά το μήνα τον φέρνει μπροστά και την ημέρα πίσω. Τελικά δηλαδή στο κελί φαίνεται να τα έχω γράψει ανάποδα... 08/04/14. Τι φταίει;
Bilbo1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 δεξι κλικ στο κελι > format cells > date και διαλεξε πως θες να εμφανιζεται επισης αλλαξε ακριβως απο κατω το locale σε greece, γιατι οπως φαινεται μαλλον US θα ειναι τωρα
zoranb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Όχι τα έχω κάνει αυτά όλα, κάτσε να κάω και κάτι updates που δεν έχουν γίνει μπας και είναι αυτό!
zoranb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί να το κάνει κανείς αυτό που έκανα εγώ και να μου πεί εάν έχει το ίδιο πρόβλημα;
Bilbo1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 στα windows τι format ημερομηνιας χρησιμοποιεις? control panel > region and language > change the time, number or date format > additional settings > date short date εκει τι εχεις?
zoranb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Είμαι σε mac, αλλά νομίζω πως κατάλαβα τι εννοείς! Πρέπει να αλλάξει η ρύθμιση για το πως φαίνεται η ημ/νια από το σύστημα ώστε να εναρμονιστεί και το excel με αυτή την αλλαγή, σωστά; Όμως γιατί άλλες ημ/νιες μου τις βγάζει σωστά; Ίσως γιατί όταν είναι πάνω από 12, δεν μπορεί παρά να καταλαβαίνει πως πρόκεται για ημέρα και όχι μήνα; (μόνος μου ρωτάω, μόνος μου απαντάω χαχα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα