funbreaker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Έχει windows 8.Το scan το έκανα με malwarebytes & Avast. Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα, ευχαριστώ.
thomasG4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Κάνε scan σε safe mode με networking με το Hitman Pro. Επίσης δοκίμασε να κάνεις και ένα check disk με το εργαλείο των Windows (τίκαρε και τις δυο επιλογές και μετα reboot).
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Έχει windows 8. Το scan το έκανα με malwarebytes & Avast. Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα, ευχαριστώ. με τον iternet explorer εχει την ιδια συμπεριφορα?αν ναι τοτε ξαναστηστο με καθαρη εγκατασταση το μηχανημα και θα εισαι ενταξει για να μην φας χρονο στο ψαξιμο..
funbreaker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Προσπαθώ να γλιτώσω το format προς το παρόν. Μολις διαπίστωσα πως η οθόνη που βγαίνει μετά το σφάλμα είναι μπλε οθόνη.Δεν το είχα καταλάβει γιατί δεν είχα ξαναδεί την καινούρια της μορφή.Κάτω χαμηλά γράφει και ένα όνομα για το σφάλμα. και αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 http://www.solvusoft.com/el/files/bsod-%CE%A3%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82/sys/windows/blue-coat-systems-inc/k9-web-protection/bckd-sys/ για δες εδω αν βοηθαει..
funbreaker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 http://www.solvusoft.com/el/files/bsod-%CE%A3%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82/sys/windows/blue-coat-systems-inc/k9-web-protection/bckd-sys/ για δες εδω αν βοηθαει.. Ευχαριστώ! Πολύ χρήσιμο καθώς εγώ της είχα εγκαταστήσει το K9 Web Protection ως parental control. Το απεγκαθιστώ να δούμε μήπως διορθωθεί. Νομίζω πως αυτό ήταν. Το απεγκατέστησα και δεν βλέπω να ξαναεμφανίζεται το πρόβλημα. Το θέμα τώρα είναι ποιο εναλλακτικό parental control να βάλω μιας και της είναι απαραίτητο και δεν έχω ιδεά από τέτοια προγράμματα.
funbreaker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Το parental control των windows μπορεί να λειτουργήσεις και στους browsers μπλοκάροντας σελίδες ή όπως είδα μπορεί να μπλοκάρει μόνο προγράμματα και να θέσει χρονικό όριο χρήσης?
rfc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δες μηπως το κανει και το ρουτερ. Πολλα το κανουν.
deesnider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μου φέρνει γενικά συχνά η γειτόνισσα το pc για το παραμικρό... ...Καμιά ιδέα να την βοηθήσουμε την γειτόνισσα? ...η γειτόνισσα είναι καλή? 1
funbreaker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 nam.jpg Νομίζω πως το συγκεκριμένο δεν το κάνει.
tsakonas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 μπαμ κανει , αφου ερχεται συχνα.. ξυπνα μικρε!! το k9 ενω ειναι πολυ καλο, πλεον δεν ειναι συμβατο και πεταει συχνα bsod. με την τελευταια εκδοση (παλια) βεβαια δεν εχω ακομα bsod αλλα παρατηρω καθυστερηση στις σελιδες... τελικα εξαφανιστηκαν τα κολληματα; ξαναπερασε το για να σου ξαναερθει το μιλφ .
funbreaker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 το k9 ενω ειναι πολυ καλο, πλεον δεν ειναι συμβατο και πεταει συχνα bsod. με την τελευταια εκδοση (παλια) βεβαια δεν εχω ακομα bsod αλλα παρατηρω καθυστερηση στις σελιδες... τελικα εξαφανιστηκαν τα κολληματα; Ναι ήταν καλό το Κ9 αλλά και τραγικό συνάμα με το πρόβλημα που έβγαλε. Ψάχνω κάποιο εξίσου καλό και free, μιας και δεν της το αντικατέστησα από τότε που το έβγαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα