john_pp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, Όσοι το πηρατε, ποιος είναι ο αριθμός build και η εκδοση συστηματος; ορίστε φιλε
dieccast Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 πειτε ρε παιδια εντυπωσεις οσοι πηρανε λολιποπ? γιατι αρκετοι κανουν λογο οτι το κινητο εγινε πιο αργο! οτι η αποκριση ειναι πιο αργη σε σχεση με κιτκατ!
paolakos21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το kitkat. Όχι οτι κολλάει κάπου αλλά κάποια πραγματα αργεί κάποια δεύτερα να τα κανει.
dieccast Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 αα καλα! και στο xda που διαβαζα λεγανε και για το Moto g 1st οτι δεν ειναι τοσο γρηγορο! Μ@@@@ιες! Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να ρουταρει καποιος για να μην του βγαινει συνεχεια η ειδοποιηση! εγω με αυτα που διαβασα δεν θελω να βαλω την λολλιποπ! αμα γινεται πιο αργο τι να το κανω και μας ζαλισαν τοσο καιρο με την αναβαθμιση και την αναβαθμιση!
paolakos21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Έρχεται και το 5.1 όμως σε λίγο. Ας ευχηθουμε να λυθούν οι καθυστερησεις ! Που και παλι μη φανταστεί το κινητό δε κολλάει απλα νιώθω μια μικρή διάφορα απ οτι με το kit kat.
dieccast Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 τοση φασαρια για το τιποτα μου φαινεται! βεβαια περιμενω να παρω και στο δικο μου το moto g 1 για να εκφρασω καλυτερα γνωμη αλλα δεν διαβαζω θετικα σχολια!! θα δειξει.
paolakos21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι άσχημο πάντως. Έδωσε καινούργια αίσθηση στη συσκευή πιο μοντέρνα. 1
mitsakos12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εγώ πάντως δεν βλέπω διαφορά στην ταχύτητα.θα δω και αν κρατάει παραπάνω η μπαταρία όπως λένε που είναι και το πιο βασικό.. 1
bikey77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μου ήρθε κι εμένα, να προχωρήσω ή έχει βγάλει προβλήματα;
alexc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν 1μιση μέρα τα συμπεράσματα: -Ενανεομένο interface με ευχάρηστες προσθήκες σε διαφορα κομμάτια( Τα περισσότερα είναι ήδη γνωστά) -Μπαταρία μικρή βελτίωση -Καλύτερη αξιοποίηση μνήμης... Πριν είχα κατα μέσο όρο γύρω στο 25% ελευθερη και τώρα σε ίδιες φάσεις κοντά στο 35% -Πιο smooth εναλλαγές... -Με προβλημάτισε λίγο οτι αργεί λίγο περισσότερες σε συγκεκριμένες εφαρμογές απο κει που είχα σχεδόν άμεση απόκριση τώρα κάνει 1-2 δευτερα, παρόλα αυτά όταν ανοίγει η εμπειρία στις περισσότερες εφαρμογές μου φαίνεται πιο ευχάριστη-πιο smooth.. Αυτά προς το παρόν θα επανέλθω σύντομα 1
dieccast Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 ωραιος αλεξ thx for the information!! το λαγκ στον dialer το παρατηρησες που λενε αλλοι?
alexc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ένα μικρό lag έχει... Περίπου 1 δεύτερο για να ανοίξει... 1
mixschino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ παρατήρησα ενα μικρο lag τις πρωτες ώρες που το χρησιμοποιησα αλλά πλεον μου φαίνεται smooth όπως και το κιτκατ, ίσως θέλει λίγο για να στρώσει, η μπορεί και να συνηθισα, χαχα! Οντως η μπαταρία βελτιώθηκε λίγο, γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο την εμπειρία λολιποπ! Με nova launcher μάλιστα το κινητο πεταει. 1
alexc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Να σας πω τί σκ@τά γίνεται με το ringtone?Οτι track βάζω παίζει ΠΑΝΤΑ ένα δικό του tune
george9494 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για το update (Lollipop 5.0.2) σε Moto G 2013 1st Gen. (EURetail.en.EU) Επίσης έχει μέγεθος 365,1 MB... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα