silve Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Να απαντήσω και εγώ και να πω, ναι η έκδοσή μου είναι ή 4.4.4 KitKat ακόμα. Λογικά επειδή ήρθαν αυτές οι μικροαλλαγές που προμηνύουν το Lollipop λογικά σύντομα (1 με 2 μήνες το πολύ) θα το δούμε.
paolakos21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σε καποιες χώρες στην εν λόγω συσκευή διαβάζω οτι έχουν πάρει μέχρι και 5.0.2.. Εδώ Ελλάδα παντα πίσω πολύ..ελεος
PitS3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το lollipop το έδωσαν σε Ινδια και Αμερική σήμερα, για Ευρώπη ακόμα δεν έχει δοθεί ακόμα. Σε κάποιους εχει έρθει πρόσκληση για soak test κατι σαν δοκιμαστές ωστε να δοκιμαστεί πριν απο την επίσημη κυκλοφορία. Η διαδικασία στη Ινδια κράτησε γύρω στον μήνα μεχρι να δοθεί η τελική έκδοση.... οποτε μάλλον εχουμε ακόμα!!
paolakos21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Και καλά όμως θα παιρνε πρωτο το lollipop και έκανε πολλους αγοραστές του να χαίρονται αδίκως. Ναι οκ είναι υπερβολή αυτό που λέω αλλά το πιστεύω οτι ισχυει. Πάντως και με 4.4.4 το κινητό λειτουργει άψογα έχω να πω. Οποτε ας περιμενουμε 1
teopanta1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Έχω ακούσει ότι το δικαρτο έχει κάποια προβλήματα περιμένω άποψης από τους κατόχους. Επίσης για κάποιο κιτρινιασμα στης οθόνες που παρατηρήθηκε; περιμένω αποψης
sotoman v2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/556022-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-moto-g-2014/ 100 legal το τρέχω απο τοτε μαμεί!
alexc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κανένα απολύτως πρόβλημα με το δίκαρτο... Το κινητό είναι σφαίρα και καλό multitasking... Παρόλη την μικρή σχετικά RAM είναι πολύ γρήγορη. Το μόνο που δεν μου αρέσει κάποιες φορές ειναι όταν έχεις πολλές εργασίες και πηγαινοέρχεσαι και στο τέλος πας στην main page θέλει 1-1.5 δεύτερο να φορτώσει τα items... Κανένα κιτρίνισμα και από φωτογραφίες ικανοποιημένος σε χαμηλό φωτισμό και ευχαριστημένος αρκετά σε κανονικό φωτισμό.
paolakos21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά τυχαία πήγα ρυθμίσεις και Πατησα αναβάθμιση λογισμικού και μου έβγαλε οτι ήρθε το 5.0.2 !!!! Έβγαλα ενα screenshot μη με περάσετε και για ψευτη 1
dieccast Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά τυχαία πήγα ρυθμίσεις και Πατησα αναβάθμιση λογισμικού και μου έβγαλε οτι ήρθε το 5.0.2 !!!! Έβγαλα ενα screenshot μη με περάσετε και για ψευτη περιμενουμε εντυπωσεις
paolakos21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 περιμενουμε εντυπωσεις πολύ ωραίο το καινούργιο περιβαλλον του lollopop. Γενικώς πιο σύγχρονο. Μπορω να πω οτι iphonizei σε πολλά πραγματα κι εμένα προσωπικά μου αρέσει. Απο μπαταρία και τα λοιπά απο αύριο θα δω πως τα παει. Επιπλέον φιλέ μου λύθηκε το θέμα με τους ηχους στο messenger. 1
dieccast Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ωραια φιλε !!! και γω εδω περιμενω στο Moto G 1st gen!!!
paolakos21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εύχομαι το συντομότερο δυνατό..μετράει πολύ !!!
silve Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικές για την 5.0.2 έκδοση Android! Από όσο μπόρεσα να δω και να δοκιμάσω, γενικά βλέπω ότι σου κάνει τη ζωή ακόμα πιο εύκολη το νέο λειτουργικό. Μέχρι στιγμής rollάρει μια χαρά, χωρίς κολλήματα. Βέβαια είναι πρώιμα τα συμπεράσματα. 1
sotoman v2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, Όσοι το πηρατε, ποιος είναι ο αριθμός build και η εκδοση συστηματος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα