Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να απαντήσω και εγώ και να πω, ναι η έκδοσή μου είναι ή 4.4.4 KitKat ακόμα. Λογικά επειδή ήρθαν αυτές οι μικροαλλαγές που προμηνύουν το Lollipop λογικά σύντομα (1 με 2 μήνες το πολύ) θα το δούμε.

Δημοσ.

Το lollipop το έδωσαν σε Ινδια και Αμερική σήμερα, για Ευρώπη ακόμα δεν έχει δοθεί ακόμα. Σε κάποιους εχει έρθει πρόσκληση για  soak test κατι σαν δοκιμαστές ωστε να δοκιμαστεί πριν απο την επίσημη κυκλοφορία. Η διαδικασία στη Ινδια κράτησε γύρω στον μήνα μεχρι να δοθεί η τελική έκδοση.... οποτε μάλλον εχουμε ακόμα!!

Δημοσ.

Και καλά όμως θα παιρνε πρωτο το lollipop και έκανε πολλους αγοραστές του να χαίρονται αδίκως. Ναι οκ είναι υπερβολή αυτό που λέω αλλά το πιστεύω οτι ισχυει. Πάντως και με 4.4.4 το κινητό λειτουργει άψογα έχω να πω. Οποτε ας περιμενουμε

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι το δικαρτο έχει κάποια προβλήματα περιμένω άποψης από τους κατόχους. Επίσης για κάποιο κιτρινιασμα στης οθόνες που παρατηρήθηκε; περιμένω αποψης

Δημοσ.

Κανένα απολύτως πρόβλημα με το δίκαρτο... Το κινητό είναι σφαίρα και καλό multitasking... Παρόλη την μικρή σχετικά RAM είναι πολύ γρήγορη. Το μόνο που δεν μου αρέσει κάποιες φορές ειναι όταν έχεις πολλές εργασίες και πηγαινοέρχεσαι και στο τέλος πας στην main page θέλει 1-1.5 δεύτερο να φορτώσει τα items... Κανένα κιτρίνισμα και από φωτογραφίες ικανοποιημένος σε χαμηλό φωτισμό και ευχαριστημένος αρκετά σε κανονικό φωτισμό.

Δημοσ.

Παιδιά τυχαία πήγα ρυθμίσεις και Πατησα αναβάθμιση λογισμικού και μου έβγαλε οτι ήρθε το 5.0.2 !!!!

Έβγαλα ενα screenshot μη με περάσετε και για ψευτη

post-320402-0-78165200-1422996822_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τυχαία πήγα ρυθμίσεις και Πατησα αναβάθμιση λογισμικού και μου έβγαλε οτι ήρθε το 5.0.2 !!!!

Έβγαλα ενα screenshot μη με περάσετε και για ψευτη

περιμενουμε εντυπωσεις  :-)

Δημοσ.

περιμενουμε εντυπωσεις  :-)

πολύ ωραίο το καινούργιο περιβαλλον του lollopop. Γενικώς πιο σύγχρονο. Μπορω να πω οτι iphonizei σε πολλά πραγματα κι εμένα προσωπικά μου αρέσει. Απο μπαταρία και τα λοιπά απο αύριο θα δω πως τα παει. Επιπλέον φιλέ μου λύθηκε το θέμα με τους ηχους στο messenger.
  • Like 1
Δημοσ.

Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικές για την 5.0.2 έκδοση Android! Από όσο μπόρεσα να δω και να δοκιμάσω, γενικά βλέπω ότι σου κάνει τη ζωή ακόμα πιο εύκολη το νέο λειτουργικό. Μέχρι στιγμής rollάρει μια χαρά, χωρίς κολλήματα. Βέβαια είναι πρώιμα τα συμπεράσματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...