Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Απευθύνομαι στοςυ κατόχους της παραπάνω συσκευής. Είδα οτι official ανακοίνωση για την Android L βγήκε τον Νοέμβριο, αγόρασα το κινητό πριν 1 βδομάδα και έχω την Kitkat ακόμα και παρόλα αυτά δεν μου εμφανίζει διαθέσιμη ενημέρωση ούτε μέσω κινητού ούτε μέσω USB με το Motorola Device Manager. Φτάει μήπως κάποια εκδοση της συσκευής? Έχει αλλος θέμα?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ ότι ξέρω δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για το Moto G 2nd Gen στην Ελλάδα. Έχει βγει σε κάποιες άλλες χώρες προς το παρόν και περιμένουμε να πάρουμε σειρά. Αυτό τουλάχιστον διάβασα πριν ένα μήνα που πήρα το δικό μου. Αν κάποιος ξέρει κάτι νεότερο ας ενημερώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις ομως να την βαλεις μονο σου. Για το πως, google is your friend.

Εννοεις με ξεκλειδωμα bootloader και τα σχετικά; Το έχω διαβάσει αλλά προτιμώ να μην το πειραξω ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού και εγώ. Επίσης ακόμα να πάρω την καινούργια έκδοση lollipop αλλά αυτές τις μέρες είδα αναβάθμιση και μικρή αλλαγή του UI της google. Το μενού εφαρμογών δηλαδή εμφανίζεται με άσπρο φόντο όπως στη νέα έκδοση android όπως επίσης κάποιες άλλες μικρές αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης των εικονιδίων.

Μάλλον δε θα αργήσει να πάρουμε τη νέα έκοδση λογικά...

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού και εγώ. Επίσης ακόμα να πάρω την καινούργια έκδοση lollipop αλλά αυτές τις μέρες είδα αναβάθμιση και μικρή αλλαγή του UI της google. Το μενού εφαρμογών δηλαδή εμφανίζεται με άσπρο φόντο όπως στη νέα έκδοση android όπως επίσης κάποιες άλλες μικρές αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης των εικονιδίων.

Μάλλον δε θα αργήσει να πάρουμε τη νέα έκοδση λογικά...

Μπορείς να ανεβάσεις κάποιο screenshot;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι με screenshots. Αλλαγές που παρατήρησα μετά την αναβάθμιση της google μέσω Google Store.

01. Αλλαγή φόντου στο μενού εφαρμογών σε λευκό (όπως στο android lollipop)

02. Η μπάρα αναζήτησης της google από ημιδιαφανής έγινε και αυτή αδιαφανής με λευκό background

03. Η διάταξη των εικονιδίων μέσα στους φακέλους (βρίσκονται το ένα ακριβώς πίσω από το άλλο και όχι λίγο διαγώνια, όπως προηγουμένως)

04. Νομίζω πως έχουν προσθέσει και νέα stock backgrounds όπως αυτό που φαίνεται στο screenshot. Μήπως είναι ένα από τα επίσημα backgrounds του lollipop;

Eίναι πολύ μικρές οι λεπτομέρειες αλλά ίσως να είναι και "προαναγγελία" ότι έρχεται σύντομα το lοllipop.

post-161517-0-62079900-1421659080_thumb.png

post-161517-0-71138000-1421659085_thumb.png

Επεξ/σία από silve
  • Like 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι με screenshots. Αλλαγές που παρατήρησα μετά την αναβάθμιση της google μέσω Google Store.

02. Η μπάρα αναζήτησης της google από ημιδιαφανής έγινε και αυτή αδιαφανής με λευκό background

03. Η διάταξη των εικονιδίων μέσα στους φακέλους (βρίσκονται το ένα ακριβώς πίσω από το άλλο και όχι λίγο διαγώνια, όπως προηγουμένως)

04. Νομίζω πως έχουν προσθέσει και νέα stock backgrounds όπως αυτό που φαίνεται στο screenshot. Μήπως είναι ένα από τα επίσημα backgrounds του lollipop;

Eίναι πολύ μικρές οι λεπτομέρειες αλλά ίσως να είναι και "προαναγγελία" ότι έρχεται σύντομα το lillipop.

Ναι αυτό ακριβώς είναι, προαναγγελία...

Δημοσ.

Και εγώ τα ίδια απο χθες... Βρε και νόμιζα οτι έγινε ασπρο background λόγω του background που έβαλα εγώ... ΑΙ φαντάστηκα για να φαίνονται ωραία πολλά ζητάω μάλλον :P 

Δημοσ.

Eίναι πολύ μικρές οι λεπτομέρειες αλλά ίσως να είναι και "προαναγγελία" ότι έρχεται σύντομα το lοllipop.

Στις πληροφοριες τηλεφωνου σου εχει ακομα 4.4.χ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...