Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,σε εναν επαγγελματικό χωρο ,θελω να ενωσω σε δυο διαφορετικα δωματια μεσω teamviewer,εναν η/υ ο οποιος συνδέεται με ethernet ,και ενα tablet με wifi ,εχω το 585 v8 thomson,αλλα σκεφτομαι πως αν το ρουτερ εχει wifi γρηγοροτερο τοτε θα εχω ομαλοτερη εικονα,και μιας και το δικο μου ειναι 5 χρονων,ολο και καποιο γρηγοροτερο θα εχει βγει

α το ταμπλετ ειναι το z2 kai υποστηριζει τα πρωτόκολλα wifi b,g,n,ac 

Δημοσ.

Αν υποθεσουμε οτι το router που εχεις τωρα, παει maximum μεχρι 65Mbps σαν ασυρματο, ακομα και να βαλεις ενα με πρωτοκολλο n στα 300Mbit, θα πρεπει να εχει και gigabit switch και να ειναι και gigabit και η καρτα δικτυου του σταθερου η/υ για να γινει συνδεση πανω απο τα 100Mbit.

Με λιγα λογια, οι συσκευες θα επικοινωνησουν στην μικροτερη ταχυτητα που υποστηριζει η μια απο τις δυο, με το router σαν "γεφυρα".

Ασε που η ταχυτητα του ασυρματου ειναι θεωρητικη, ασταθης και συνηθως αρκετα μικροτερη απο αυτο που αναφερεται ως μαξιμουμ.

Δημοσ.

αρα μιας και το καλωδιο ethernet δε μπορω ευκολα να το αλλαξω,νομιζεις οτι το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να παρω καποιο με 300mbit το πολυ?

αρα με λιγα λογια δε πρεπει να δωσω λεφτα διοτι δεν αξιζει,ποιο ειναι το γρηγοροτερο απο αυτα που δινει η forthnet?

Δημοσ.

Αν σκεφτοσουν να δωσεις λεφτα μονο για αυτον τον λογο, σιγουρα δεν αξιζει.

Απο την αλλη μερια... η αγορα ενος aftermarket router οπως π.χ ενα tp-link των 60-80 ευρω, που ειναι gigabit και με n στα 300, ειναι πολυ καλυτερη επιλογη σε σχεση με αυτα που δινουν οι παροχοι.

Παρολο που εχω forthnet, δεν ξερω τι router δινει αυτο το διαστημα, αλλα πιστευω θα ειναι n στα 300. Οχι ομως gigabit.

Παρε ενα τηλεφωνο και ζητα να σου στειλουν αλλο (εννοειται δωρεαν), μετα απο τοσα χρονια δεν θα σου πουνε οχι. ;)

Δημοσ.

ναι αυτη ηταν η σκεψη μου εξ  αρχης,οποτε το ερωτημα παραμενει,ποιο ρουτερ της φορθνετ εχει γρηγοροτερο wifi?δε με νοιαζει η αποσταση παρα μονο να υποστηριζει καινουρια πρότυπα,εκτος βεβαια αν μπορω να κανω screen mirroring της ταμπλετας με wifidirect 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...