Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό το λόγο όταν είναι να πάρει κανείς μνήμες πρέπει να παίρνει από την αρχή αυτά τα giga που θέλει. Και γενικά που ακούω από 

μερικούς που προτείνουν σε αναβαθμίσεις 8giga είναι έγκλημα. Γιατί όταν αγοράσουν και θέλουν να προσθέσουν αρχίζουν τα προβλήματα,άσχετα άμα είναι ακόμα και οι ίδιες οι μνήμες! Οι μνήμες πρέπει να παίρνονται σε KIT, τα giga που θέλει ο καθένας.

Για αυτό υπάρχουν KIT 32gb - 64 Και μέσα στο 2015, 128. Για να μην υπάρχουν ασυμβατότητες. 

Αν κανείς πάρει μνήμες σε αναβάθμιση και υπάρχει ασυμβατότητα,μπορεί να μην σας τις αλλάξουν γιατί λειτουργούν,άσχετα αν δεν λειτουργούν στο δικό σας pc. Είναι ρίσκο για μένα.

Δημοσ.

Για αυτό και εγώ σε νέες συνθέσεις προτείνω 1X8GB γιατί αργότερα και με τις απαιτήσεις που έχουν παιχνίδια,browsers κτλπ τα 8GB ram ίσως είναι οριακά και έτσι πανεύκολα μπορείς με 1 στικακι ακόμα να κάνεις dual channel 2X8.

Δεν εμπιστεύομαι triple ή quad channel μπορεί να βγάλουν προβλήματα ασυμβατότητας ειδικά αν ανακατέψεις διαφορετικά στικ ram.

Δημοσ.

Ε είπα αν την κάνω την αναβάθμιση να πάω στα 16gb να είμαι ξένοιαστος και να μην τα μπλέξω χειρότερα με τα 12gb. 

@vagos Κανείς δεν έβαζε πριν 2 χρόνια 16gb Ram και όσοι το κάναν είχαν τους λόγους τους. Ούτε θα έδινα 80-90 ευρώ τότε για πω τώρα..αα εντάξει ίσως μου χρειάζονται ακόμα 2-4gb μνήμης

Δημοσ.

Ε είπα αν την κάνω την αναβάθμιση να πάω στα 16gb να είμαι ξένοιαστος και να μην τα μπλέξω χειρότερα με τα 12gb. 

@vagos Κανείς δεν έβαζε πριν 2 χρόνια 16gb Ram και όσοι το κάναν είχαν τους λόγους τους. Ούτε θα έδινα 80-90 ευρώ τότε για πω τώρα..αα εντάξει ίσως μου χρειάζονται ακόμα 2-4gb μνήμης

Δεν λέω για πριν 2 χρόνια,λέω για τώρα. Καλό τώρα δηλαδή που είμαστε στο 2015 να προτείνονται 16gb να έχουν και για το μέλλον.

Δημοσ.

Εγώ έκανα το λάθος και έβαλα 2x2gb για να εκμεταλλευτώ τω dual channel για τα γραφικά του apu. Δεν έβαλα 8gb αφού έβγαινα εκτός budget. Έλα μου ντε που τότε έλεγα πως τα 4gb μου φτάνουν και τώρα κοπανάω το κεφάλι μου γιατί η μητρική μου έχει 2 υποδοχές για μνήμες. Άρα για να βάλω 8gb ram δεν γλυτώνω αργότερα το 80αρι ευρώ αργότερα. Αν είχα βάλει μια 4αρα θα έβαζα άλλη μια τώρα και θα ήμουν οκ. Βέβαια θα συμφωνήσω με τον pnick στο γεγονός ότι και ίδια να έβαζα όλο και κάποια στραβή θα μπορούσε να κάτσει (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες που λένε).Άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα 8gb χρειάζονται, γενικότερα οτιδήποτε πάνω από 4gb και ειδικά για όσους έχουν apu όπως εγώ που δεσμεύουν ένα ποσό από την μνήμη του συστήματος.

Δημοσ.

Μπαίνουν 2x4gb για να μη ξεφεύγει το budget και να χρειαστεί να κόψει κάποιος από άλλα κομμάτια και έπειτα αν κάποιος θέλει προσθέτει παραπάνω. Μπορεί να σου κάτσει η στραβή το ξέρω αλλά τι να κάνουμε

Δημοσ.

Είμαι δυστυχώς λίγο ψείρας στο θέμα να μην κάτσει στραβή, καθώς γνωρίζω ότι δεν είμαστε σε καιρούς για σπατάλες. Αλλά όπως και να το κάνουμε όλα για κάποιο λόγο γίνονται, είτε για να μας ευχαριστήσουν αλλά είτε για να μας δυσαρεστήσουν και να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...