Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο μερικες ημερες εκανα δηλωση βλαβης επειδη ειχα αρκετα χαμηλοτερη ταχυτητα απο το κανονικο και σημερα μου εστειλαν τεχνικο.

Ειχα ενημερωθει οτι σε περιπτωση που φταιω εγω για την βλαβη τοτε θα χρεωθω 25ευρω για την επισκεψη του τεχνικου.

Η βλαβη τελικα ηταν στον βροχο εξω απο το σπιτι και ο τεχνικος που ηρθε, εστειλε τη βλαβη στον οτε.

Τελικα η χρεωση ισχυει ή ο βροχος θεωρειται πως δε μου ανηκει οποτε θεωρειται ως βλαβη στο δικτυο του οτε?

Δημοσ.

Οποιαδήποτε βλάβη έξω από το χώρο σου, και πολύ περισσότερο έξω και από την οικοδομή, δεν βαρύνει εσένα αλλά τον ΟΤΕ που είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος διαχειριστής του δικτύου.

Δημοσ.

Αρα ο βροχος θεωρειται πως ειναι εκτος της οικοδομης. Ελπιζω να μη δω το 25αρι στον επομενο λογαριασμο οπως μου ειπαν

Δημοσ.

Αρα ο βροχος θεωρειται πως ειναι εκτος της οικοδομης. Ελπιζω να μη δω το 25αρι στον επομενο λογαριασμο οπως μου ειπαν

φυσικά. εσυ εχεις ευθυνη αποκλειστικά απο την εισοδο της πολυκατοικίας (που ειναι ο κατανεμητης της πολυκατοικίας) και μεσα...

Δεν οφείλεις να πληρώσεις τίποτα, φταίει ο οτε

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, είναι βλάβη που πρέπει να διορθώσει ο ΟΤΕ και φυσικά δεν χρεώνεσαι για την επίσκεψη του τεχνικού από τον πάροχό σου.

Και μία διευκρίνιση εντελώς φιλικά, λέγεται βρόχος και όχι βρόγχος. :-)

Δημοσ.

δεν σου άφησε κάποιο χαρτί, για την επίσκεψη που έκανε?

γιατί σε εμένα προσωπικά ο πάροχός μου......σε επίσκεψη 2 φορές στο χώρο......μου άφησε αντίγραφο δελτιου επίσκεψης,

το οποίο έγραφε τόσο το γενικό  αποτελέσματα του προβλήματος.......όσο και ποιός θα επωμιστεί τα έξοδα.

Αλλά έαν εντοπίστηκε το πρόβλημα στο βρόχο......δεν επιβαρύνεσαι.

Δημοσ.

Οχι δε μου αφησε καποιο αντιγραφο και στο προτωτυπο δεν γνωριζα και δεν κοιταξα για το ποιος επιβαρυνεται.

Μου εστειλαν μηνυμα ομως που γραφει οτι το προβλημα ειναι στον βροχο και θα το κοιταξει ο ote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...